Bardzo dobrze bo tak to co tydzień jeździłem do Kielc na Maca i paliwo traciłem niepotrzebnie, a tak to mam pod naosem...:)
Super,że jest.Kawa bardzo dobra a lody Mc Flurry rewelacja.Jestem raz w tygodniu.
Ja bardzo lubię, to mój ulubiony fast food:) Dlatego w ramach weekendowych nudów w ciągu dnia jezdziło się do Kielc:)
hehe gosciu...zal mi ciebie:) zamiast wydawac kase na wahe do kielc po to zeby jechac na jakies plastikowe jedzenie,to mozna ta kase przeznaczyc na wypad chociazby do Kaziemierza duzo fajniej jest tam niz w Mac w CK:) p.s a kawa tez slaba..mi nie przeszkadza Mac bo i tak tam nie chodze..ale sa fanatycy jedzonka bez smaku widocznie w ocu niech chodza:)
my też jesteśmy co tydzień. Tatuś zjada Happy Meal a niunia ma zabawkę. A Latte UWIELBIAM:)
Dobra kawa? To chyba jakiś żart jest.
Człowiek z 14:48... No to gratuluję wyszukanego smaku...
No jak ktoś nigdy w życiu dobrej kawy nie pił to pomyje z MC go zachwycają.
Ja też uważam że to bardzo dobrze że wybudowano McDonald. Czasem z czasem lubię coś tam zjeść :)
Dobrze, źle ... mnie bez różnicy jeszcze nie korzystałem z tego przybytku, ale widać że uzależnieni od niego jak widać po wpisach, są.
I tak w tym mieście nic nie ma, to przynajmniej to jest. Wyobrażacie sobie jakby tesco i galerii nie było? I tak jesteśmy 100 lat za murzynami w tym mieście