Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Mc Donald

Ilość postów: 73 | Odsłon: 11442 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                    • Odp.: Mc Donald

A kto tam jest kierowniczka lub zaste. i da sie z nimi wytrzymac???

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Co do samego McD to się nie wypowiadam, bo nie byłam - nie mój gust kulinarny, ale znam relację jednego z pracowników - traktowanie pracownika poniżej wszelkiej godności, wyzwiska, mobbing, szkoda gadać...

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

To czemu nikt tego nie zglosi nigdzie jesli tak sie dzieje , moment zmieni sie kierownictwo na nowe

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

bo nikt nie ma odwagi!!!! każdy sie boi!!!!!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 30

Odp.: Mc Donald

Racja jeśli tak jest to trza się za to zabrać i się nie dawać tak traktować ale teraz takie czasy,że wszędzie tzn.prawie wykorzystują i złe traktują pracowników.Większość nas z pewnością tego doświadczyło:(

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 31

"Znam relację jednego z pracowników" - jak zwykle plotki, plotkami żyje cala ta restauracja :/

A ja mam swoją relację bo sama tam pracuję i nie ma wyzwisk, poniżania czy mobbingu. Praca lekka nie jest ale jak się komuś nie chce pracować to zawsze znajdzie powód, żeby narzekać i zwalać winę na kogoś, kto czegokolwiek wymaga. Nie pasuje ta praca, nikt nie robi problemu, żeby się zwolnić a nie wylewać żale na forum.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ci którzy tam pracują wiedza najlepiej jak jest,a takim co się nie chce robić jest pełno WSZĘDZIE...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ile się zarabia w Ostrowieckim maku?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 33

nie ma ? może sama poniżasz i sama wyzywasz? nie ma wyzwisk heheh to gdzie ty pracujesz? kim tam jestes? że tego nie słyszysz? może uszu nie myjesz?

Gość_czas
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

praca nie jest lekka? raczej praca nie jest ciężka ! chodzi o stosunek kierownictwa to pracowników!! to bardzo ciekawe że są osoby którym zalezy a pracy pracują miesiac czasu i uciekają dosłownie UCIEKAJĄ z miejsca pracy przed koncem zmiany!!!!

Gość_adek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ja was nie rozumie wszystko wam nie pasuje ...brudno jest bo nie umiecie po sobie sprzatac gumy ktore przyklejacie do stolikow to ktos wam wyciaga z buzi i przykleja...kazdy musli ze pracownica bedzie za wami latala i sprzatala za toba w innych restauracjach w Polsce takiego czegos nie ma...to ludzie nie umieja sie zachowac...a jak nie pasuje jedzenie nie przychodzic proste!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Bo widzisz, w innych McD, przynajmniej w tych, w ktorych byłam ( W-wa, Kielce, Kraków ) McD to miejsce gdzie można szybko wpaść, szybko zjeść ( walory smakowe to rzecz jasna kwestia gustu ) i pędzić dalej. Nikt nie ma czasu na roztkliwianie się nad wylanym napojem czy plamą. A w ostrowcu to miejsce, gdzie się "bywa", przesiaduje. I siedzą takie znudzone paniusie, roglądają się wkoło, zamiast zjeść i spadać do swojego życia, to i marudzą. Wydały raptem 5pln, a oczekują warunków rodem z Mariotta.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 38

"to bardzo ciekawe że są osoby którym zalezy a pracy pracują miesiac czasu i uciekają dosłownie UCIEKAJĄ z miejsca pracy przed koncem zmiany!!!!" - to juz wiem, kto tu te zale tak wylewa :D

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

"A ja mam swoją relację bo sama tam pracuję i nie ma wyzwisk, poniżania czy mobbingu."- niestety nie mogę przyznać Ci racji mimo że razem pracujemy :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Może jesteś kierownikiem:)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

uwielbiam to "miasto" co by tu nie zrobił nie otworzył zawsze znajdzie się ktoś komu nie będzie pasowało!!! a to jedzenie nie takie a to lokal brudny to za mało zarabia to go szef gnębi LUDZIE NIE PASUJE TO NA TARG DO BUDKI Z ZAPIEKANKAMI !!!

niesmaczne - to jeść obiadki u mamusi a nie marudzić i wrócić po drugi zestaw

brudno - a kto nabrudził pracownik??? pracownik posprząta jak tylko upora się z klientem co mu kanapka w gusta nie trafiła!!!

zarobki - każdy dostaje umowę przed rozpoczęciem pracy i pewnie jest napisane ile zarobi wiec jak mi by nie pasowało ty bym szukał pracy gdzie bym zarobił więcej

niedobry szef - a co ma was głaskać po głowie i mówić źle robisz ale to nic może nie przytrzaśniesz sobie głowy w lodówce albo nie utniesz łapy.

szef (przełożeni) są tam właśnie od tego żeby pilnować ładu i składu a jak ktoś jest niereformowalny to zje..ka jak najbardziej się należy bo oni właśnie za to dostają pieniądze wy za składanie kanapek, obsługę itd a oni za to by miedzy innymi pilnować was i jak trzeba to upominać.

Podejrzewam że szef (czy tam szefowa bo nie wiem jak to tam macie) nie wpada do McD i nie rozstawia wszystkich po kontach nie drze się i wyzywa wszystkich bo taki ma humor

dostaje się tym co zasłużyli sobie na to bo ta firma nie pozwoliła by sobie na takie szefostwo za znana marka to nie Włodek z kebaba za rogiem!!!

Gość_do bólu
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

i tak nie zmieni to faktu ze czekalam 30min na zestaw ktory i tak pomylono i dano zimna kawe. Pewnie ktoś zaraz napisze nie możliwe , a jednak sie tak stało. Ja powiem tak wiecej luzu w tym Mc. bo jka sie wejdzie to nie wiem czemu ale ci ludzie sa spięci ktorzy tam pracuja i to widac. Podejdzicie do tego na luzie

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

To akurat prawda, ja też czekałam ostatnio dość długo, nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło w innych McD gdzie dostawało się jedzenie w kilka sekund.

Choć to chyba kwestia obsługi, w innych Mcd była sprawniejsza. Ja rozumiem, że kokosów nie płacą no ale...

Jednak przeciwnikiem Maca nie jestem, jak komuś się spieszy i jest głodny to czemu nie ;)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
15 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę