Co sadzicie o naszym Mc Donaldzie ? Byłam wczoraj z dzieckiem na górze żeby się syn pobawil, brudno na podłodze rozlana cola i nawet pet! A jak wasze wrazenia ?
Dzieci jak to dzieci. Zawsze spadnie im jakiś frytek czy inny papierek.
Rozleje się cola...
Obsługa powinna częściej sprawdzać opuszczone stoliki i czyścić je.
Kiedyś "wielką atrakcją" dla moich maluchów była zdechła pszczoła...
Nie jestem jakimś pedantem wymagającym cudów ale trochę czyściej mogłoby być w naszym MC.
ja już dawno tam nie byłam,odkąd dowiedziałam się o promocji salcesonu w Kidemie juz tam nie chdze!!!
a kto kazał ci tam iść i wylewać swoje żale na forum,jest jak jest i tyle
Ostatnio troszkę podpatrzyłem pracę gościa na zapleczu kuchennym i to jak ,,tworzy,,zamówienia gości,dało mi obraz jak wygląda cały ten ostrowiecki Mc.PORAŻKA na całej lini.ALe się starał.....żeby nikt nie widział tego co i jak robi.A swoją drogą rękawiczki lateksowe czy też foliowe nie obowiązują ?czy za drogie?wolałbym zjeść coś czego nikt nie dotyka swoimi rączkami,którymi nie wiadomo co robił wcześniej.
hahahahaha nooo tez kiedys popdpatrzylem :D MASAKRA!! łapami biorą wkładają w buły ochydaa
Ludzie!!!! Masakra jakaś to co czytam. Co do robienia kanapek, to tak, nie obowiązują rękawiczki. Wszystkie kanapki w każdym jednym Mc Donaldzie robi się gołymi rękoma, gdyż takie są standardy:]
Poniżanie, wyzwiska? Delikatna przesada. Każdy ma zły dzień, każdy ma swoje nerwy i każdemu zdarza się krzyknąć, tylko jeśli się mówi osobie 5 razy jedno i to samo a ta osoba nadal nie rozumie że ma być tak i tak no to sorry.... jak komuś mają nie puścić nerwy???
Pracownicy pracują już rok w Mc, tym którym zależy na pracy i chce się pracować- pracują do tej pory. Nie mówię, że jest łatwo.... Tak jak ktoś napisał kilka postów wyżej, zobaczcie jakie wycieczki przychodzą do nas w niedzielę a ile jest pracowników.... Nie jesteśmy wszechmogący i pewnych rzeczy się nie da zrobić w ciągu sekundy. Nam tez nie jest miło jak ktoś czeka na kanapkę kilkanaście minut, ale kuchnia też nie zawsze wyrabia. A czy miło by wam było jakbym powiedziała do was stojących w długiej ciągnącej się po same drzwi kolejce przy mojej kasie, że was nie obsłużę bo mi się nie chce, a bydło które przed chwilą jadło zostawiło taki syf że muszę to posprzątać? To nie my brudzimy, wy sami doprowadzacie naszą restaurację do takiego syfu jaki czasami zastajecie.... Więc pomyślcie troszeczkę i dopiero osądzajcie nas- pracujących w Mc.
Jeszcze jedno, ja w pracy nie jestem spięta, wręcz odwrotnie- jestem wyluzowana, moje koleżanki i koledzy również. Wiem co należy do moich obowiązków i je wykonuję. A jak już to zrobię i mam chwilę wolnego to sobie stanę i porozmawiam o pierdołach, zażartuję, pośmieję się...
do Gość_wtf jak widzisz wspomniałem o tortilli a tortille nie robi sie po stronie gdzie wychodzi mięso z grila!!!!!!!!!!!! po stronie gdzie robicie tortille mieso powinno nakladac się szczypcami!!!!!!!!!!!
Do Gość_adolfik- z jakich milosnych powodek ??????????????????????????????????co ty gadasz?? a czy w umowie jest zaznaczone że poniewiera się pracownikami ???????? Ludzie nie zwalniali się dlatego że nie chcieli pracować!! tylko ze wzgledu na atmosfere jaką tworzyła Pani nieodpowiednio obsadzona! i nie mów że jestes zwykłym pracownikiem Mc... bo wszyscy mimo że liża tyłki, bo nie mają innego wyjścia są tego samego zdania!!!!!
Do (domyślam się -Pana) z 17.30 - po pierwsze, znak interpunkcyjny "!" czy "?" wystarczy napisać raz - naprawdę rozumiemy, co ten znak oznacza i nie trzeba go powielać 20 razy (a może Ci się z NERWICY klawiatura zacięła :D)
"bo wszyscy mimo że liża tyłki, bo nie mają innego wyjścia są tego samego zdania!!!!!"
Ja nigdy jeszcze nikomu nie przylizałam tyłka, wręcz przeciwnie, mówię to co myślę bo mam takie prawo i nikt za to mnie ani nie wyzywa ani nie zwalnia! Zastanówcie się co piszecie. Pewnie niejeden były pracownik nas tutaj jeszcze obsmaruje, ale cóż.... A wy wierzcie sobie we wszystko co chcecie. Łatwiej jest wierzyć w to co tutaj się wypisuje zamiast się przekonać na własnej skórze....
I zawsze jak ktoś prawde napisze to mu wpis usuna chyba ktoś tu sie czegoś boi...