Co sadzicie o naszym Mc Donaldzie ? Byłam wczoraj z dzieckiem na górze żeby się syn pobawil, brudno na podłodze rozlana cola i nawet pet! A jak wasze wrazenia ?
kadra menadżerska jest straszna dbają tylko o swój interes a nie o to jak wygląda restauracja i strasznie bawią się pracownikami ... wiele ludzi odeszło właśnie ze względu na menadżerów
Menedżerowie to zwykli pracownicy, wykonują to co mają narzucone z góry, a jest tego na prawdę dużo. Nakazy, zakazy, durne regółki i 1000 rzeczy do zrobienia na raz- to kierownicy mają mocno nasr.ane w głowie a powiedziałabym nawet, że i wyższa kadra. Dużo ludzi się stamtąd zwalnia bo to obóz pracy.
gorąco tam strasznie, chłodniej na dworze:/
Dzieci jak to dzieci. Zawsze spadnie im jakiś frytek czy inny papierek.
Rozleje się cola...
Obsługa powinna częściej sprawdzać opuszczone stoliki i czyścić je.
Kiedyś "wielką atrakcją" dla moich maluchów była zdechła pszczoła...
Nie jestem jakimś pedantem wymagającym cudów ale trochę czyściej mogłoby być w naszym MC.
W McDonaldzie nie ma ludzi do sprzątania, większość ma gdzieś taką pracę i się zwolniła.. taka prawda
zwalniaja sie nie przez menagerów tylko przez kierownictwo! dokladnie tak jak ktos wyzej wspomniał obóz pracy!spokojnie można to nazwac>>>mobbing
Jak zauważyłem, to w Ostrowcu są same obozy pracy. Nie ma normalnego zakładu pracy.
jedzenie ma MC to syf kupiła skrzydełka w panierce i dostałam odruchu wymiotnego oprócz kości i skóry nie znalazłam tam grama mięsa jadłam te same w Kielcach i były bez porównania inne.A co do kadr to takie powolne osoby że masakra.
Jak dla Ciebie to Kubicę powinni zatrudnić.....wszystko źle....
Chyba coś ci się pomyliło, w KAŻDYM McDonaldzie jest to samo jedzenie, tak samo wygląda i smakuje, te same nuggetsy i mięso/kotlet, czy to Ostrowiec, Warszawa, Praga czy Berlin!
Zgadzam się że jedzenie powinno w każdym miejscu takie same, co do jedzenia to skusilam się tylko na loda, i fakt że wolną obsługa jak na taki lokal może się jeszcze rozkreci w sumie dopiero tam się uczą :-)
bo na zasiłku nikt nikomu nad głową nie stoi i nie każe czegoś zrobić więc on nie będzie w takim "obozie pracy" pracował. Zwolni się, nikt mnie nie będzie do niczego zmuszał.
Po prostu ludziom nie chce się pracować.
Macie rację że jedzenie powinno być w smaku takie samo w każdym MC i tak jest ,,,,,,, oprócz Ostrowca .Jadłem wieśmaka z Ostrwieckiego MC i porażka totalna.
Co wy piszecie? To chyba jedyne miasto w Polsce, a może i na świecie, gdzie ludzie narzekają na Mc Donald. Jedzenie jest identyczne jak wszędzie, obsługa też, wiadomo są jedni co się uczą i inni już nauczeni. Trochę wyrozumiałości. A jeśli ktoś mówi, że brudno, to nie świadczy to o niczym innym jak o nas samych (obsługa raczej specjalnie nie brudzi).
Głupoty piszecie menu mają może takie samo ale wykonanie to już indywidualna sprawa .Ostrowiecki Mc ma chyba najgorsze żarcie w regionie
No właśnie Mc Donald słynie na całym świecie z okreslonych standardów czy to pod względem jedzenia czy jakości obsługi. I tylko tyle czy aż tyle oczekuje się od naszego.