NIby najlepsi idą do bronka i chreptowicza?? to teraz macie. prawda wyszła jak to się zdaje najlepiej mature- poprzeez pracę zespołową. Chceesz się dostać bez poblemu na medycynę?-to idź do chreptowicza i bronka- tam pozwolą wam ściągać na maturze.
A byłeś w tych szkołach cwaniaku ? jak nie byłeś i nie zdawałeś tam matury to się nie wypowiadaj! Swoi nauczyciele pilnowali tak, że głową ruszyć nie można było nawet ! :/ żal mi takich ludzi, którzy widzą tylko to że my niby ściągaliśmy. A gdyby wam się to przytrafiło? I gdybyście byli pewni że wszystko było ok i nikt nie ściagał? Zastanówcie się i postawcie na naszym miejscu ! :/
Maturzystko - to niby jak? Samo się ściągneło? Ktoś musiał obrócić głowe. A przypominam że na każdej sali jest kilka egzaminatorów. Odpowiedź nasuwa się sama! Tonący brzytwy też się chwyta. Powodzenia przyszłej 'klasie wyższej' :D
Tonący się brzytwy chwyta ? Uczą nas Ci sami nauczyciele, ten sam materiał itp. Wpajają nam te same rzeczy, więc normalne że możemy popełnić ten sam błąd w tym samym zadaniu :/ żal mi was, szkoda że nie jestescie na naszym miejscu :/ Tylko krytykować potraficie.
Cóż z tego że zdałeś tą maturę jeśli i tak twoje wyniki są marne? Większość z tych 22 osób z Chrepka jest b.dobrych z chemii i zdadza bez problemu tą maturę ponownie za rok i do 80-90% z biologii dojdzie tyle samo z chemii i dostaną się wszędzie bo z takimi wynikami droga otwarta. Miejmy tylko nadzieje że ich ponowna niesprawiedliwość. Jeśli ktoś nie jest zainteresowany to nie wie co się dzieje. Sprawa opiera się o ministra edukacji i prokuratora. Więc uważaj co mówisz bo kiedys ten lekarz z twojej ,,klasy wyższej" będzie Cię leczył. I co wtedy powiesz?
Właśnie. Jakoś nie chce mi się wierzyć ,że Staszic taki święty jest . I przy okazji wątpię w to , żeby 31 osób od siebie ściągało .
Staszic nagle zrobił się taki uczciwy.No , proszę!
Współczuję Wam:( Trzymam kciuki,że uda się Wam odwołać i wygrać:) Powodzenia:)
A dyrektorem w Staszicu jest Pani Kałamaga, żona starosty .... dzisiaj vice starosta próbował "uciec" przed rodzicami z chreptusa w urzędzie miasta. Tu śmierdzi przekrętem, taka prawda :/ Mają nas wszyscy gdzieś. Gdzie się podziały wartości ????
A przypadkowo 22 osoby piszące z chemii (ile pisało 100?) Zrobiło by ten sam błąd?! Ludzie! Tacy mądrzy jesteście to obliczcie sobie prawdopodobieństwo czegoś takiego. I to na pewno nie po jednym takim samym błędzie stwierdzona była praca zespołowa.
Hahahahaha, niestety, w końcu prawda musiała wyjść na jaw. Jeśli się nie umie ściągać, to się nie ściąga.
Ludzie otworzcie oczy. Od kiedy to w staszicu takie tegie mozgi. Wiekszosc uczniow trafia tu z pobliskich wiejskich gimnazjow(chociazby z baltowa, cmielowa, bodzechowa i innych zadupi).
Proszę nas nie obrażać! To, że jestem z Bodzechowa, to jestem gorsza? Tak, chodziłam do Staszica i bardzo się z tego cieszę, 3 lata ze wspaniałą klasą i dużą grupą naprawdę dobrych pedagogów. Zdawałam 3 przedmioty rozszerzone i przygotowywałam się w szkole, nie na korkach. Zdałam na ponad 80%. Mam nadzieję, że dostanę się na wymarzone studia. Udanych wakacji dla maturzystów i pozdrowienia dla nauczycieli Staszka
A niby to wszystko z jakiego powodu ? Ktoś źle podpowiedział, ktoś złą podpowiedź przepisał lub poprawił w tym samym miejscu w arkuszu, poszło po sali i wystarczyło. Teraz tłumaczenie, że nikt nie ściągał .... żenada
Roma locuta, causa finita
Tak, a wypowiadają sie Ci teraz, którym udało się ściągnąć i śmieją się za plecami tych, którzy teraz płaczą ... Obliczyc prawdopodobieństwo? Po co ? Jestesmy z pod tego samego nauczyciela, więc możemy popełnić ten sam błąd. Myślcie logicznie ludzie :/
Dobrze wiemy że nauczyciele teraz nie chcą uczyć w szkołach, tylko w domach za kasę ...