gościu z 18:17, przeczytaj sobie dane o wynikach:
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110630/EDUKACJA/659380549
Chreptowicz górą!!!
BRONEK najważniejszy o nim się mówi, pisze i dyskutuje, do niego równają pozosta le szkoły
ranking na którym porównano tylko trzy przedmioty... to sobie mozna wsadzic... chyba ktos z redakcji ma dziecko w II L.O.
Wiedzą, wiedzą.Nie ma wpływu na uzyskanie świadectwa dojrzałości,ale ważne są przy rekrutacji na studia.
co to za dane skoro tyle unieważnien,
uwazam, że szkoly w których nie ma unieważnień są górą!!! Mogą się szczycić uczciwością i porządkiem anie przepychaniem na siłę!!!!!!
Tak naprawde nic nie wiecie jak przebiegał egzamin z chemii w bronku. Mature mają unieważnioną osoby które siedziały w pierwszych ławkach i NIC nie mogły i nawet nie próbowały ściągać. Zgodze się że kilka prac na pewno zostało słusznie unieważnionych ale to co się stało to jest po prostu polowanie na czarownice. Komuś widocznie zależało na tym aby koniecznie udupić szkoły z Ostrowca. A w staszicu matura z bilogii bardzo dobrze ? ile mieliscie wyników powyżej 80 % ? 2-3 ?
Co ty gościu bredzisz o siedzeniu w pierwszych ławkach.Trzeba odróżnić niezdanie matury z braku wiedzy od unieważnienia.
Szkoły które nawet słabiej zdały maturę mogą się szczycić UCZCIWOŚCIĄ.
To cieszę się, że chodzilem do Staszica... napisałem bdb biologię , słabo chemię - ale sam , wiem, że uczciwie. Nie dostanę się na wymarzone studia, ale .... uczciwość górą!
Tylko ,że w szkołach bez uniewaznień zdają jedynie podstawę z obowiązkowych przedmiotów i o poważnych studiach mogą tylko pomarzyć.
Nieprawda w Staszicu - b. duzo osob zdawalo biol, chemię też :) - 0 unieważnien , bo :
- nikt nie wychodził
- brak komunikacji między uczniami
- brak podstawianych n - li
Unieważnienie to unieważnienie. Zwykły brak uczciwości. U uczniów bo ściągali, u nauczycieli bo brak nadzoru.Brawo dla Staszica za wyniki i uczciwość.
:) Cieszę się, że tam chodziłem . Czasami się zastanawiałem, ale teraz: NIE ŻAŁUJĘ
Rzecz w tym, że w Chrepku ściągania nie było, a nieważnienia są.
To jest fenomen do wyjaśnienia.