Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Matury - 2011

Ilość postów: 534 | Odsłon: 70589 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Matury - 2011”.
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

Odp.: Matury - 2011

Podobno 25% maturzystow oblalo, wniosek jeden - spoleczenstwo nam glupieje

Gość_eh
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Matury - 2011

Zgadzam się młodzi powinni jeszcze więcej siedzieć na fejsbukach, gdzie hipokryzja osiąga szczyty.

Gość_james
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

Ciekawe, które liceum lepsze w ilości unieważnień matury z chemii - Bronek czy Chreptowicz?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

gościu z 14.03 to na jakiej zasadzie zbudowałam swoją karierę to nie kwestia nauki,bo skończyłam studia z zupełnie innego kierunku a otworzyłam firmę w zupełnie innym kierunku.jeśli jesteś głąbem głupkiem itp to twój punkt widzenia.ja nikog nie obraziłam,więc ty naucz sę kultury i nikogo nie obrażaj jak prawdę mówi.podobno w szokle tego uczą,że w w większości sytuacji trzeba do prawdy si przyznać,w takim razie co ty wyniosłeś zeszkoły skoro innych wyzywasz obrażasz i krytykujesz? Współczuje wszystkim,bo system sarych matur był dobry.To,że ktoś ściąga na maturze i zda dostanie się na studia nie oznacza,że się na nich utrzyma.więc zanim coś napiszesz"mądręgo" to pomyśl piątki w szkole nie świadczą o wiedzy,którą posiadasz tylko ile zdołasz wykuć na blache.gdyby zapytać cię za rok z danego tematu,któr tak rewelacyjnie umiałeś nie powiedziałbyś nic.Powodzenia wszechwiedzący i umiejący wszystko.rada na przyszłość skoro taki wyuczony jesteś i tępił byś wszystkich pamiętaj o kulturze i nie obrażaniu osób,kórych nie znasz i nie wiesz co w życiu osiągnęli,bo każdego człowieka trzeba szanować,ale tego nie tylko uczą w szkole ,ale też w domu.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

przepraszam za literówki i niektóre błędy,ale szybko piszę na i nie wszystko się wpisuje tak jakbym tego oczekiwała.Pozdrawiam

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Ściągając olewasz i oszukujesz innych więc nie wyjeżdżaj mi z kulturą. Typowa mentalność polaczka ...... A to co reprezentuje zawdzięczam tylko sobie , bo żadna szkoła by mnie tego nie nauczyła. Wkurzasz się bo wytykam Twoją nieuczciwość??? Ja sobie nie mam nic do zarzucenia w przeciwieństwie do Ciebie. Ściągasz - oszukujesz - kłamiesz - ja już Tobie nie wierzę - w interesach też możesz oszukać. Niestety ludzie się nie zmieniają - jak ktoś jeść nieuczciwy takim pozostaje. Widzę poza tym, że nie jesteś w temacie co do matur. To stare funkcjonowały na zasadzie wykucia na blachę, nowe sprawdzają Twoje umiejętności a nie wiedzę teoretyczną. Tak i mam mieć szacunek dla kogoś kto oszukiwał.... niedoczekanie. Ale co się spodziewać polak nie lubi jak ktoś jest mądrzejszy od niego a nienawidzi, gdy ktoś wytyka jego błędy. Mama w domu to nauczyła mnie , żebym był uczciwy i tego się trzymam .....

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

sorry za literówki

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

w takim razie lekarz do którego chodzisz,nauczyciele,którzy cie uczyli też oszukują i nie powinieneś im wierzyć,bo oni też ściągali,pójdziesz na studia nie wierz swoim wykładowcom,bo oni też ściągali i do tego się przyznają np na UMCS-ie,który skończyłam

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Dokładnie tak i sam sobie dałeś odpowiedź dlaczego w tym kraju jest tak źle. A najgorsze, że przez to właśnie tu się nic nie zmieni było, jest i będzie źle.......

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

A propos lekarzy, jak macie nietypowa chorobę to pomogli Wam, nie jeździcie do specjalistów do innych miast dlaczego???? Odpowiedź powyżej.....

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

Uczniowie poniosa odpowiedzialność ale nauczyciele tez powinni... w koncu biora kase za to ze sa w komisji wiec powinni pilnowac a tego nie zrobili Kuszewski do roboty !!

Gość_dyr
            Zgłoś
            Odpowiedz

uniewaznione sa w chreptowiczu - podobno od lat najlepszy :(((

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

nauczycieleniebiora kasy za siedzenie w komisji dajcie spokoj

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

... nie biorą siedzą za friko.....

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

No cóż nauczyciel w komisji siedzi za friko. Kasę bierze ten co sprawdza w Łodzi .

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 46

Teraz to podobno najlepszy Bronek.Tylko że po tej całej wrzawie na forum,które lepsze Bronek czy Chreptowicz to Staczic jest górą.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    1356 ... 27282930
    Przejdź do strony nr
    42 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -