hahahaha w bronku 31! Warda jest pewnie szczeliwy z tego powodu! zawsze 100procent a teraz obciach na cala polske! to wszystko przez te wyscigi szczurow
...i w przyszłym roku jeszcze większy nabór, bo " co nas nie zabije, to nas wzmocni''
Podobno 25% maturzystow oblalo, wniosek jeden - spoleczenstwo nam glupieje
Zgadzam się młodzi powinni jeszcze więcej siedzieć na fejsbukach, gdzie hipokryzja osiąga szczyty.
Ciekawe, które liceum lepsze w ilości unieważnień matury z chemii - Bronek czy Chreptowicz?
gościu z 14.03 to na jakiej zasadzie zbudowałam swoją karierę to nie kwestia nauki,bo skończyłam studia z zupełnie innego kierunku a otworzyłam firmę w zupełnie innym kierunku.jeśli jesteś głąbem głupkiem itp to twój punkt widzenia.ja nikog nie obraziłam,więc ty naucz sę kultury i nikogo nie obrażaj jak prawdę mówi.podobno w szokle tego uczą,że w w większości sytuacji trzeba do prawdy si przyznać,w takim razie co ty wyniosłeś zeszkoły skoro innych wyzywasz obrażasz i krytykujesz? Współczuje wszystkim,bo system sarych matur był dobry.To,że ktoś ściąga na maturze i zda dostanie się na studia nie oznacza,że się na nich utrzyma.więc zanim coś napiszesz"mądręgo" to pomyśl piątki w szkole nie świadczą o wiedzy,którą posiadasz tylko ile zdołasz wykuć na blache.gdyby zapytać cię za rok z danego tematu,któr tak rewelacyjnie umiałeś nie powiedziałbyś nic.Powodzenia wszechwiedzący i umiejący wszystko.rada na przyszłość skoro taki wyuczony jesteś i tępił byś wszystkich pamiętaj o kulturze i nie obrażaniu osób,kórych nie znasz i nie wiesz co w życiu osiągnęli,bo każdego człowieka trzeba szanować,ale tego nie tylko uczą w szkole ,ale też w domu.
przepraszam za literówki i niektóre błędy,ale szybko piszę na i nie wszystko się wpisuje tak jakbym tego oczekiwała.Pozdrawiam
Ściągając olewasz i oszukujesz innych więc nie wyjeżdżaj mi z kulturą. Typowa mentalność polaczka ...... A to co reprezentuje zawdzięczam tylko sobie , bo żadna szkoła by mnie tego nie nauczyła. Wkurzasz się bo wytykam Twoją nieuczciwość??? Ja sobie nie mam nic do zarzucenia w przeciwieństwie do Ciebie. Ściągasz - oszukujesz - kłamiesz - ja już Tobie nie wierzę - w interesach też możesz oszukać. Niestety ludzie się nie zmieniają - jak ktoś jeść nieuczciwy takim pozostaje. Widzę poza tym, że nie jesteś w temacie co do matur. To stare funkcjonowały na zasadzie wykucia na blachę, nowe sprawdzają Twoje umiejętności a nie wiedzę teoretyczną. Tak i mam mieć szacunek dla kogoś kto oszukiwał.... niedoczekanie. Ale co się spodziewać polak nie lubi jak ktoś jest mądrzejszy od niego a nienawidzi, gdy ktoś wytyka jego błędy. Mama w domu to nauczyła mnie , żebym był uczciwy i tego się trzymam .....
w takim razie lekarz do którego chodzisz,nauczyciele,którzy cie uczyli też oszukują i nie powinieneś im wierzyć,bo oni też ściągali,pójdziesz na studia nie wierz swoim wykładowcom,bo oni też ściągali i do tego się przyznają np na UMCS-ie,który skończyłam
Dokładnie tak i sam sobie dałeś odpowiedź dlaczego w tym kraju jest tak źle. A najgorsze, że przez to właśnie tu się nic nie zmieni było, jest i będzie źle.......
A propos lekarzy, jak macie nietypowa chorobę to pomogli Wam, nie jeździcie do specjalistów do innych miast dlaczego???? Odpowiedź powyżej.....
Uczniowie poniosa odpowiedzialność ale nauczyciele tez powinni... w koncu biora kase za to ze sa w komisji wiec powinni pilnowac a tego nie zrobili Kuszewski do roboty !!
uniewaznione sa w chreptowiczu - podobno od lat najlepszy :(((
nauczycieleniebiora kasy za siedzenie w komisji dajcie spokoj
No cóż nauczyciel w komisji siedzi za friko. Kasę bierze ten co sprawdza w Łodzi .
Teraz to podobno najlepszy Bronek.Tylko że po tej całej wrzawie na forum,które lepsze Bronek czy Chreptowicz to Staczic jest górą.