brawo
Dyrektor Komisji "Zakrzewska argumentowała, że w unieważnionych pracach powtarzały się bardzo charakterystyczne błędy, które nie wynikają ze sposobu nauczania. Zadania wykonane były w sposób inny, niż ten, którego uczy się w szkole" - wychylanie się i nie daj Boże wykazanie, że umie się inaczej to grzech - wielkie "0" należy się komisji tak na poziomie OKE jak i CKE
Gościu z 18;25 na takich pustych bezmózgowców ludzi jak ty nikt nie zwraca uwagi więc możesz się wyżywać do woli
http://www.youtube.com/watch?v=LcxhtnPCuxg
sorry, to nie miało być tutaj;)
i co z tego
proszę nie wykasowywać mojego wątku
Jeśli prowadzi się samochód pod wpływem alkoholu, to konsekwencje łatwo można przewidzieć, a jeżeli się ściąga na maturze, to można się spodziewać jej unieważnienia. Cała filozofia. A sytuacja jest dosyć żenująca - za dorosłych już ludzi, sprawy załatwiają ich rodzice.
Dlaczego nikt nie chce uwierzyć młodzieży? Jestem nauczycielką i uważam, że nie można potępiać wszystkich młodych ludzi. Część ściąga, wiem coś o tym, ale to nie znaczy, że pozostali są cwaniakami. Poza tym proszę pomyśleć, nad polskim fenomenem, zgodnie z którym władza ma zawsze rację a obywatel nigdy. To jest spadek po przednim systemie. Życzę tym uczciwym młodym ludziom i ich rodzicom powodzenia w walce z biurokracją. Wiem, co mówię, bo sprawdzam matury. To jest jeden wielki skandal.
a może nie wszystkich stać na prawnika?
Nie wiem jaka była przyczyna, ale w moich oczach cała grupa straciła na wiarygodności. Wg. mnie poprostu zrozumieli że nie da się tego wygrać i dlatego się wycofali i teraz to wygląda tak, że maturzyści którzy zarzekali się na Boga że nie ściągali teraz się wycofują i teraz pytam jakie są podstawy żeby ludzie myśleli o pozostalych maturzystach, że napewno nie ściągali?
Bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tylko idiota idzie na maturę z telefonem , za to wylatuje sie z matury w całej polsce. Zresztą takie rzeczy może insynuować tylko ktoś kto nie ma pojęcia o chemii.
Dajcie sobie spokój i nie tłumaczcie się ''komuś z godz.22.42'',który nie ma pojęcie o maturach i jego wymogach(a tylko jest godny sensacji i zawiści i pożałowania !).POZDROWIONKA DLA ŹLE ŻYCZĄCYCH:)
Ściągali nawet w pierwszych ławkach -.-
Tacy są ludzie z bio-chemów córki i synowie doktorów rozpieszczeni, wydaje im się że wszystko wolno. Niech mają nauczkę!!!
thdfhd zmień dilera albo bierz połowę dawki
widzisz pajacu, bo inaczej ciężko Cię nazwać, to taka różnica jak między umieć a nie umieć. Nadążasz?
Brawo ,, hos'' i tak nazwałeś go grzecznie bo ja bym nazwała go gorzej............