Ja też tak uważam,że około 50 moich kolegów nie może być posądzonych o ściąganie,bo rzecz to nierealna.Przykro mi,że tak pozostali się radują z naszego nieszczęścia ale los lubi się zemścić HA<HA<HA>>>milutko tym wszystkim,co się cieszą no to cieszcie się d...i
Jedynie dyrekcja z bronka rozmawiała z rodzicami z bronka i chreptusa!a dlaczego dyrekcja z chreptusa nie przyjęła naszych rodziców z bronka na rozmowę.to ciekawe?
dajcie juz spokoj, kto skorzysta, kto nie, zobaczymy jak spraw się wyjasni
Pomimo, iż maturę zdawałam wiele lat temu to jestem z Wami i mocno Wam kibicuję i wierzę, że rozwiążecie tą zawiłą sprawę. A Ci którzy się cieszą z Waszego nieszczęścia to po prostu ,, nic nie warci ludzie'' których nie bierzcie pod uwagę.
Dobrze wiedziec, ze jest choc kilka osob, ktore nie kieruja sie zawiscia i wierza w nasza niewinnosc;))
Nie wierzą Wam tylko ludzie którzy sami jadą lub jechali na przekrętach i mierzą wszystkich swoją miarką
Dzisiaj nawet Echo Dnia wycięło zdjęcie na którym widać jak dyrektor bronka rozmawia z rodzicami maturzystów obu szkół i znów pytanie nasuwa się samo dlaczego? To ciekawe. Jeszcze wczoraj oglądałem, dzisiaj już go nie ma; ale heca
To że dyrektor Bronka rozmawia z rodzicami to jego obowiązek wynikający z racji pełnienia funkcji!!!. .Szkoda ze dopiero wówczas kiedy sprawa nabrała rozgłosu.
No właśnie- rozmawia Dyr. Bronka, więc gdzie jest tak wychwalany w tych rozmowach dyr. Chreptowicza? on juz obowiązków rozumiem nie ma?? :)
KOLA chyba w innej rzeczywistości jesteś bo tam gdzie ja byłam, to dyrektor z Broniewskiego nawet się w czwartek nie pofatygował, żeby porozmawiać z nami, a w środe jak dostal informację z OKE to zamknąl szkołe i poszedł do domu. Sam to mowił w kablowce!
ZAZDROŚĆ ,ZAWIŚĆ I ŚMIECH...TEN kolaaa...Zadajemy pytanie my zainteresowani:Co znaczy "z nami"-gość 23.09?
Macie racje dyr bronka wrecz przeganial rodzicow i maturzystow, gdyby nie przybyla ekipa telewizyjna to wszyscy by sie rozeszli.
Takie bylo zaangazowanie dyrekcji.
Podobno dziś TVN przyjeżdża w tej sprawie... wie ktoś, kiedy puszcz materiał w telewizji?
A inicjatywa spotkania wyszla od rodzicow i uczniow Chreptusa, bo oni o uniewaznieniach wiedzieli już w srode.
przyjadą i pojadą a uczniowie i tak bez matur zostaną.Może ten czas poświęcą na naukę?