Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Matury - 2011

Ilość postów: 534 | Odsłon: 70640 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Matury - 2011

Drodzy maturzyści ocenieni niesprawiedliwie właśnie oglądałem informacja w TVN 24 o Ostrowcu Św., że unieważniono 53 matury w dwóch szkołach i jutro w/w stacja będzie w Ostrowcu u władz a także w Lodzi u komisji egzaminacyjnej wreszcie zaczynać się coś dziać w tej sprawie, dodatkowa jest mowa na stronie kontakt24. brawo rodzice macie 100% racje

Gość_ja
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

wyścig szczurów zawiódł.Za wszelką cenę ludzie myślący że tego wymaga dobro dziecka pchneli ich do szkoły "od ludzi".Są to ludzie chcący ustawić swoje dzieci wg.siebie i sąsiadów aby zazdrościli,że ten to lekarz,ten to farmaceuta a inny weteryniarz.Wyszła prawda

jaki poziom reprezentują oraz że układy i kasa nie wszędzie działa.W Łodzi na pewno nie.Petycje i protesty rodziców?Parodia i ośmieszanie ludzi dorosłych mających dowody osobiste w kieszeni mających prawo wyborcze,kredytobiorcze jażeli ma zdolność kredytową,mama protestuje!Przeciw czemu że synek lub córeczka to rozpiszczony dzieciak nic nie umiejący?Wstyd znowu na całą Polskę.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

gość z 8.17 dlaczego wstyd tylko w Ostrowcu unieważniono tyle matur to w Ostr. tylko są "nie łuki", nie no najlepiej siedzieć cicho i nic nie robić a to nie oto chodzi trzeba ubiegać się o swoje, jak nie będą mieli racji to odpuszczą a jak tak to wywalczą swoje.

Gość_e
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 205

Odp.: Matury - 2011

Pan z 7.53, tez tak uwazam... Wsrod oskarzonych sa niewinni.... Gdyby faktycznei sciagali nie robilio by takiego szumu wokol....

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 199

moje dwie córki zdawały maturę i syn.Zawsze wierzyłam że umieją na poziomie średnim bo się uczyły po nocach.Matura była formalnością i nie piszcie że jesteści najlepsi bo przeszłam to trzy krotnie gdzie moje dzieci zdawały bez problemu maturę na poziomie średnim,to była formalność.A tacy wspaniali szukali winnych w kadrze sprawdzającej lub nauczycielachSą na studiach i to dla nich też jest formalność a o złych nauczycielach i egzaminatorach to się trochę nasłuchałam więc się nie ośmieszajcie tylko weście się do nauki a rodzice do pracy nie szukajcie winnych gdzie indziej.To wy jesteście winni swojej niewiedzy i kombinatorstwie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

do 8.24 dajcie spokuj nie uczcie kombinaturstwa że może się uda a jak nie to odpuszczą.Niech się wezmą do nauki i tyle w tym temacie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

nieuki będą reklamować tylko co?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

..... szukanie sensacji i zwalanie winy na innych ..... sorry nie będę cytował maturzystów jak opowiadali na mieście jak ściągali, powtarzam sami się chwalili ........ ktoś mógł się wkurzyć napisać do OKE, ta wzięła matury z tych szkól pod lupę i ...... mamy to co mamy...

Kto narobił smrodu? Maturzyści. A teraz cierpią winni i niewinni, szuka się winnych ale .... jak mawiał Eistein wszechświat i głupota ludzka są niezmierzone...

to ze zinnych macie tyle % nie znaczy z chemii taksobie radziliscie, same maturzystki mowily, że chemia była bardzo trudna ...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 203

zgadza się z panią z 8.31 cała prawda

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mam takie samo zdanie jak pani z 8,31.A później my dorośli będziemy zdziwieni że wyrosło nam pokolenie bez żadnych zasad moralnych.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 204

Bardzo mi przykro, ale absolweni tych osob szkol (jestem jednym z nich) nieukami nie sa!!!! A z tego co widze, wiekszosc z Was... nie osiagnela w zyciu zbyt wiele... Kto jest lepszy i nadazy mu sie szansa ucieczki z tego miasta to ucieka... skoro tu jestescie.... to... przykro mi...

Nie znacie prawdy.... wiem, ze wsrod osob, ktore maja unieazznienia jest kilak osob,ktore faktycznie MOGLY sciagac (mogly... pewnosci nie ma), a wiekszsco z nich nawet przez chwile nie myslalam o sciaganiu!!! oj malo, malo wiecie...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

dokładnie gościu z 13.20 są tacy pewnie co ściągali i są tacy co nie ściągali za dużo było unieważnień wydaje mi się to nie możliwe żeby tyle osób, myślę że z pomocą dziennikarzy TVN-u 24 wyjaśnia to szybko bo tak bez nagłośnienia to by było ciężko dotrzeć do prawdy. albo sie ktos pomylił albo tak dużo osób ściągało prawda będzie jedna myślę że wkrótce się dowiemy.

Gość_e
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Tu nie trzeba TVN. Wystarczy zapytać kto od kogo ściągał, dostał złą ściągę, złą podpowiedź.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gościu z 13.20 - nizłe masz zdanie o swoich rodzicach- oni też mieszkają w tym mieście ...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

oczywisćie

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

nie wszyscy uciekaja,niektorzy nie moga, ze względow rodzinnych, więc zastanówcie się co piszecie!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 212

Niech się uderzy w pierś ten kto nigdy nie ściągał. Dajcie już im święty spokój zawistni krytykanci oni i tak już mają za swoje nawet gdyby byli winni czy niewinni

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dlaczego "zawistni krytykanci"? Czego mam im zazdrościć? Nieuczciwości, na której złapała ich OKE?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 910121415 ... 27282930
Przejdź do strony nr
42 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -