och jak mi przykro, a Chreptowicz podobny taki idealny miał byc i taki wysoki pozim nauczania a 4 L.O takie złe... hehehe wyszło szydło z worka IV najlepsze!
22 osobom z chemii i 2 z polskiego... Ale porażka...
Tak się składa, że matury w Chreptowiczu i Broniewskim, unieważnili głównie synalkom i córkom "z dobrych domów"...wizja kontynuacji tradycji lekarzy, adwokatów itp.. oddaliła się o rok.. o ile w następnym roku, znów nie będą korzystać z pomocy innych...
Kiedy w końcu uczniowie, nauczyciele i dyrektorzy zrozumieją, że nie można pozwalać na ściąganie. Niestety jak już pisałem na forum dyrektorzy w imię słupków pozwalają na taki proceder czego skutki możemy zaobserwować. Czy oni myślą, że egzaminatorzy są na tyle głupi, żeby nie wychwycić pracy niesamodzielnej - szczególnie z matmy i chemii.... I tak przez nieodpowiedzialność ludzi dorosłych cierpią uczniowie ........
Przepraszam bardzo, ale osoba zdająca maturę jest już dorosła! Niech myśli za siebie!!! Gdyby nie chciała, to by nie ściągała!!!!!
Ostatecznie nie każdy matoł musi mieć maturę!
Sorry ale jak się ma 19 lat to jest się tylko teoretycznie dorosłym. A nauczyciele maja dwa razy więcej - powinni pilnować..... ale nie pilnowali , żeby poprawić“ wyniki .... i poprawili
Jesteś dorosły, pełnoletni!!! Nie zganiajcie winy na nauczycieli! Było się uczyć a nie ściągać!!!!!!!!!!!!!!!
W jednym z liceów w czasie matury z matematyki nikt nie wychodził do toalety w czasie trwania jej trwania. W innym było kilkanaście wyjść - wszystkie odnotowane w protokole. Egzaminator sprawdza, widzi niesamodzielność, zgłasza do OKE, OKE sprawdza protokoły ...... bingo. A wystarczyło powiedzieć - skorzystać z toalety przed, wychodzić w ostateczności , liczyć na siebie. U nas w szkole tak mówimy ..... i żadna matura nie jest unieważniona. Trzeba myśleć drogie koleżanki i koledzy nauczyciele - Was też to obowiązuje, a nie tylko uczniów. Tylko z drugiej strony jak by nie ściągnęli, to by pewnie i tak nie zdali .....
"Ostatecznie nie każdy matoł musi mieć maturę!"
Popieram w 100% gościa z 11.36.
Brawo!!!
Oczywiście takie sytuacje są dla osób myślących i uczących się pięknym prezentem. Mniej osób zdało - mniej kandydatów na studia - łatwiej się dostać
22 osobom z chemii i 2 z polskiego... Ale porażka...
W chreptowiczu wszzyscy maja matematyke wazna!!!:) uniewaznienia dotycza tlyko chemi...
W staszicu nie zdała jedna osoba więc nie jest tak stuprocentowo. W chreptowiczu 22 matury z chemii zostały unieważnione. w Broniewskim nastomiast aż 31. Jednak dziwi mnie fakt, że w staszicu nie unieważniono żadnej pracy bo z tego co wiem to wielu uczniow pisalo wspólnie.