Boże ludzie, dziewczyna zapytała co kto przypuszcza co będzie na maturze, a tu widzę jakieś niepotrzebne wpisy,żałosne to jest ! Ja również obstawiam Pana Tadeusza
Gienek to ty powinienes wyluzowac , bo jako pierwszy zrobiłeś niepotrzebną spinkę żal
Żal, żal, żal, ojej, straszne, tak spinkę zrobiłem i rozpinkę i zapinkę. Żałosny jestem i chamski, do tego półgłówek, sztywniak, kawał ch... generalnie, zadowolony/-a?
Żal to mi akurat takiej młodzieży, która na wszystko ma tylko jedno określenie. Zasób słownictwa gorszy niż pod budką z piwem...
Dam wam radę. Nie ulegajcie mitowi, ze temat, który był na maturze próbnej- nie pojawi się na maturze. U nas większość tak myślała i na maturze na sali słychać było jeden wielki jęk................. Ale to było kilka lat temu.
a ja Medaliony .....
Gienek,weź się schowaj!
Można już sprawdzić pytania i odpowiedzi z matury bo są arkusze, ja się przekonałem że nie będzie tak źle;-) http://szkola.wp.pl/kat,108836,title,Matura-2013-geografia-na-poziomie-podstawowym-i-rozszerzonym-arkusze-i-odpowiedzi,wid,15645431,wiadomosc.html
Dokładnie, tym bardziej, że próbne są z różnych wydawnictw i jaki związek miałaby mieć właściwa matura z próbną np. z Echa Dnia czy Operonu? U mnie było podobnie, wszyscy mówili, że tego nie będzie, bo było na próbnej i powtarzałam wszystkim, a dlaczego niby CKE miałoby się sugerować maturą próbną Echa Dnia i okazało się, że miałam rację, bo temat się powtórzył.