jak się ktoś uczył przez 3 lata to nie musi nawet sobie przypominać. Nie rozumiem nauki na kilka tygodni przed egzaminem. A będziesz mieć taką lekturę której sobie nie "przypomniałeś". Powodzenia. Ps. a głowa boli chyba od próby wtłoczenia wiedzy na siłę. Czym się przejmujesz najwyżej napiszesz że Wołodyjowski z Ojcem Goriot i Raskolnikowem wytłukli Krzyżaków.
ja miałem taką panią od polskiego, ze nic kompletnie nie umiem, jedyne co mi zostało to popracować chwilkę ze streszczeniami i liczyć na fart :) cóż takie życie.
Odp.: Czy moderator tego forum napewno zna jego zasady?
Kilka razy wdałem się w dyskusje z pismenem w dyskusje i od tamtej pory moje posty są weryfikowane lub w ogóle ich nie ma.Czy to nie jest dziwne.Czas najwyższy aby zmienić to cenzurowane forum.
Zgodnie z Zasadami Forum każdy post będący odpowiedzią na post wyłączony z wyświetlania, jest także wyłączany z wyświetlania. Nie oznacza to, że post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Jeżeli jesteś autorem tego posta - prosimy, zwracaj uwagę, na jakie posty odpowiadasz i odpowiadaj na posty, które są zgodne z Zasadami Forum. Prosimy Cię o to dlatego, że chcemy wraz z Tobą i innymi Forumowiczami utrzymywać pozytywną atmosferę na Forum.
mirekz44
Dziś, 12:56
Zgłoś
uczyc uczyc sie tu...y trzebabylo,a nie przezywac teraz
Heh, nie liczcie na przecieki bo się nie pojawią. A jak się pojawią to uważacie, że tylko wy macie internet? Wtedy unieważnią maturę i będziecie pisać od nowa, zakładam że tego właśnie chcecie.
Do dziś krytycy i znawcy literatury spierają się nad znaczeniem wielu utworów, wieć nie pisz że wystarczy czytać lekt
sala 5