Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Odp.: Matematyka - klasa 4 podstawówki

w 4 klasie juz korki? to dowod na to, ze powinno się cofnąć dziecko do 3 klasy. Jesli w 4 klasie sa problemy to co będzie pozniej? mam dziecko w 4 klasie, sprawdziany, kartkówki, codziennie tylko powtarza lekcje bez zbędnego przesiadywania na d zeszytami i mam same 5 ki.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: Matematyka - klasa 4 podstawówki

tutaj nie chodzi o to ze dzieci maja problemy z przyswajaniem nowego materiału z matematyki, chodzi o tempo nauki i o to ze nie ma tylko matematyki w szkole sa rowniez inne przedmioty, zadajac do domu duza ilosc zadan dzieci owszem ucza sie cwicza a cco z innymi przedmiotami czy nie jest szlenstwem aby dzieci spedzaly tylko czas nad ksiazkami......dzieci sa rozne jedne naucza sie w godzine inne potrzebuja dwoch i nie mozna mowic ze jak moje dziecko nie ma problemow to inne sa glupie czy mniej zdolne, trzeba zrozumiec i pomagac i nie popadac w paranoje

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: Matematyka - klasa 4 podstawówki

Dokładnie, z samej przyrody majądodatkowe kilka stron, polski zawsze też coś. Całę popołudnie często przy książkach. Swoją drogą wg mnie największym dramatem jest ciężar plecaka, 5kg na plecach mojej 9latki, która nie waży 30kg! Niektórzy nauczyciele zamiast pytać na lekcjach daliby coś z siebie, żebyśmy my rodzice nie musieli uczyć wszystkiego od A do Z.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
7 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę