poza tym pewnie nie wiesz ale nasz swiat cały jest otoczony falami o przeroznej częstotliwości i co niektóre sygnały wcale nie są słabe a jakoś życie istnieje na tej planecie od wielu milionów lat
no właśnie potrafię łączyć fakty i dlatego między innymi nie wierzę w idiotyczne teorie a Ty łykasz wszystkie jak popadnie
jest bardzo duża różnica pomiędzy faktami potwierdzonymi a bzdurami znalezionym w portalach gdzie każdy może pisać co tylko mu do głowy przyjdzie.
całe szczęście nie mamy już średniowiecza bo wtedy tak działała nauka tylko 21 wiek
tak, z badaniami sie nie dyskutuje dla mnie sprawa jest jasna jestes zwyklym zadifanym w sobie ślepcem, i nie potrafisz łączyć nie tylko chemtrails z GMO , producentami lekow i wyludzanie miliardow z naszych podatkow na geoiżynierie ale nawet promieniowania elektromagnetycznego z chorobami nowotworowymi. Szkoda na ciebie czasu.
oj antek antek.alez Ty musisz mieć nudne życie tylko spiski i śledzenie idiotycznych wpisów na stronach dla nawiedzonych i niewyksztalconych
antek co sie wydarzylo takiego w twoim życiu że wszędzie widzisz spiski i knowania na twoje życie kto cie skrzywdził?
teraz już telefony cie chcą zabić?weź się człowieku ogarnij.zaloze się że mimo że piszesz te bzdury telefon i tak posiadasz.
Palenie tytoniu też szkodzi..mój dziadek kopcił 40 dziennie i zmarł jak mu było pisane w wieku 72 lat..zaś sąsiad nie palił , wódę omijał ,nigdy fizycznie nie spocił się a umarło się chłopu w wieku 60 lat..więc co ma wpływ na ..?
Może sąsiad miał chorobę o której nie wiedział.
Antek ,a powiedz ty mi dlaczego CB radio tak się nagrzewają ? I czy mocne jego anteny stacjonarne też zabijają ?
zaniżone wyniki pomiarow
antyNwo@ nie odniosłeś się do promieniowania Cb radia,ciekaw jestem czy to zabija
antek nie ma zielonego pojęcia o czym pisze stąd takie brednie nam tu przekazuje samemu myśląc (choć nie wiem czy to możliwe) że zbawia świat taka misja nawiedzonego człowieka
jest ono nieszkodliwe, tym bardziej że Polska ma jedne z najostrzejszych norm PEM w Europie. Wynosi ona 0,1 W/mkw., podczas gdy europejski standard to 10 W/mkw., a więc sto razy więcej. I nawet taka norma nie wpływa w żaden sposób na zdrowie. Już w 1996 roku Światowa Organizacja Zdrowia przeprowadziła badania wskazujące, że nie ma żadnych negatywnych skutków zdrowotnych wynikających z przebywania w pobliżu urządzeń emitujących pole elektromagnetyczne o częstotliwości od 0 do 300 GHz. Czyli systemy komórkowe czy urządzenia wi-fi nie wpływają na zdrowie. Możemy się co najwyżej oparzyć telefonem, jeśli za długo trzymamy go przy uchu.
WI - FI ma 2400 GHz. Czyli podobnie jak mikrofalówka. Co do gsm
"Od roku 2005 do prowadzonych badań wykorzystano blisko 2500 szczurów ze szczepu Sprague-Dawley, które w ramach eksperymentu zostały zamknięte w drewnianych, okrągłych urządzeniach i wystawione na promieniowanie. Przez cały okres ich życia – począwszy od narodzenia aż do śmierci, były one pod wpływem promieniowania przez 19 godzin na dobę. Jak czytamy na dobreprogramy.pl, w wyniku najdłużej trwających obserwacji, jakie zostały kiedykolwiek przeprowadzone stwierdzono, że samce szczurów pod najwyższym wpływem promieniowania (tj. 50 V/m) miały statystycznie znaczący wzrost zachorowalności na nowotwór Schwannoma, czyli nerwiaka osłonkowego, najczęściej zlokalizowanego w sercu.
Co więcej, u samców i samic wystawionych na najwyższy poziom promieniowania spostrzeżono wzrost częstotliwości występowania rozrostu, czyli hiperplazji, komórek Schwanna (komórek glejowych układu nerwowego),
Trzynastoletnie obserwacje udowodniły więc, że obawy przed promieniowaniem stacji i masztów telefonii komórkowych mają przełożenie na rzeczywistość i są słuszne. Portal dobreprogramy.pl sugeruje, że możemy więc spodziewać się zmian w normach promieniowania i większych obostrzeń dla zamieszczania masztów w terenach mieszkalnych, w okolicach szkół, przedszkoli czy szpitali"
WHO ma na koncie tyle wałków że to nie jest żadne wiarygodne źródło . informacji. Światowa dystrybucja toksycznych szczepień to jedyne czym sie zajmują.
antek ty odpowiadaj na pytania A nie jak zwykle zmieniasz temat gdy padają niewygodne pytania
nie nie to ty tak robisz właśnie, zmieniasz temat ale przeważnie milczysz :) z cb radiem to skad ja moge wiedziec? pytanie bez sensu, używasz od czasu do czasu.. fale elektromagnetyczne gsm i wi fi bombarduja cie caly dzien, testy 5g juz w Gliwicach. Onkologia ruszy pelna parą.