leć na KSIENRZYC razem z WYKSZTAUCONYM antkiem forumowym kretynem hehe nie zapomnij parawany. Nie mam nic przeciwko nadajnikom ale niech to stawiają daleko od zabudowań i słabej mocy. Niech zostanie LTE, predkosc wystarczajaca 5G to onkologia.
Hmm, ale przecież to ty jesteś antek - nasz wioskowy głupek...
Teraz na wsi to pełno oszołomów przybyłych z miasta,kury,świnie im przeszkadzają,bimbru nie ma jak pogonić bo strach.To już nie ta wieś z miejską farbowaną szlachtą na wygnaniu.
Akurat ten w Sarnówku jest słabej mocy.
Spokojnie, zaraz antyNwo mu "dołoży" mocy albo wywęszy spisek :)
Poza tym jeden dom jest troche blizej ok 200 metrów pozostałe 300, 400 i więcej.W mieście anteny sa tuz obok domów, w srodku osiedli na szkołach, kosciołach
ja powiem tak kolejny raz antek pokazuje że logiczne rozumowanie nienjest jego mocną stroną no w sumie jak by było to by tych wszystkich głupot nie pisał. doktoratu z fizyki nie pisałem ale na logikę antek weź się zastanów nadajnik z telefonem muszą się komunikować więc jak ignorancie naukowy zwiększysz dystans pomiędzy nimi to jeden i drugi będzie musiał nadawać z większą mocą aby utrzymać połączenie (no ale skąd Ty takie rzeczy możesz wiedziec) logicznie patrząc na rozchodzenia się fal to czym bliżej nadajniki są siebie tym mniejszą moc potrzebują aby się moc komunikować tego pewnie tez nie wiedziałeś.i jeszcze drugą rzecz czym wyższą częstotliwość fal tym mają one krótszy zasięg ale dużo lepsza jakość połączenia.dobrze to pokazuje w radiu różnica między czestotliwosciami fm i am.
nie odpowiedziales na pytanie skoro to.fsle rsdiowe to dlaczego radio sie nie nagrzewa a telefon sie mocno nagrzewa. Po drugie można by było wykorzystać częstotliwości nie szkodliwe dla zdrowia ale ktoś celowo wybrał te szkodliwe.
Zostaliśmy uwięzieni cywilizacją.
W jakiś obłudny sposób przekonali nas do wygodnych technologii, które niszczą nasze zdrowie.
Fajnie jest używać komórek, laptopów, WiFi, bezprzewodowych myszek, klawiatur, bezprzewodowych telefonów.
To wszystko wygoda, jednak bardzo niebezpieczna wygoda.
https://tajemnice.robertbrzoza.pl/kontrola/kontrola-umyslu-czyli-technologia-ktora-moze-zabic/
naczytales się pierdol i nie odrozniasz faktów o bzdur.nie celowo ktoś wybrał takie częstotliwość ale właśnie dlatego że oferuje dobra jakość połączenia i duży przeżył danych a o szkodliwości piszą tylko na twoich bajkowych stronach. antek naprawdę staram się być wyrozumiały ale Ty naprawdę nie obraź się skończyłeś jakąkolwiek szkołę?
pytasz dlaczego radio się nie nagrzewa otóż nagrzewa się ale w mniejszym stopniu i przedewszystkim najważniejsza różnica radio jest tylko odbiornikiem tylko i wyłącznie wychwytuje fale radiowe i przekształca je nia dźwięk.a telefon odbiera i wysyła fale radiowe inaczej jak chciałbyś rozmawiać? i grzeje się nic innego jak końcówka mocy wzmacniacza anteny badawczej zauważ że przy dobrym zasięgu wzrost temp.bedzoe mały a jak będziesz gdzieś w piwnicy lub na łące gdzie zasięg jest minimalny będzie się grzać bardziej a to z powodu tego że telefon nadaje z większą mocą takie proste a dla Ciebie skomplikowane bo czytasz za dużo pierdol na internetowym smietniku
tam miało być anteny nadawczej a nie badawczej słownik zmienil.choc w telefonach jest jedną antena która wysyła i odbiera sygnał ale chciałem zebys
b
zrozumial o co chodzi
a ty skonczyles jakakolwiek szkole? to nie sa fale radiowe tylko mocne elektromagnetyczne. No i juz masz odpowiedz dlaczego sie naggrzewa a radio od fal radiowych nie nagrzewa sie wcale, pozatym jest dużo badań na szkodliwość telefonow a nie ma badań na ich nieszkodliwosc i na tym zakonczmy bo bez sensu dyskusja z twoim pseudo naukowym belkotem. Naczytales sie na oko press i gazecie :)
oj antek ale mi Ciebie szkoda kłócisz sie o coś o czym nie masz zielonego pojęcia.mam wrqzenienjak bym rozmawiał z kim kto się wczoraj przeniósł z średniowiecza i cała nasza cywilizacja dla niego to magia.
zobacz ignorancie że telefon musi nadawać sygnał żebyś mógł rozmawiać więc cosnten sygnał musi wyemitowac i ten wzrost temp jest tylko i wyłącznie od wzmacniacza o boze widzisz i nie grzmisz.
to nie są fale radiowe nie masz pojecia o czym mowisz, pokaż mi że telefon i antena ktorą ludzie mają na koscielnej dzwonnicy w 4 strony 100 metrow od okien blokow gdzie w szczegolnosci szkodzi malym dzieciom ma działanie prozdrowotne skoro twierdzisz że nie są szkodliwe.
używasz telefonu?ja używam i jakoś żyje telefon wysyła sygnał małej mocy
a kto ci powiedzial że telefon zabije cie po minucie rozmowy? to zysk z chorob obliczony na lata, tak jak na jeden organizm.nie bedzie mial wplywu ktos kogo czescia pracy jest dzwonienie zachoruje szybko, tak jak mowilem nie ma badan o nieszkodliwosci są o szkodliwosci dyskusja bez sensu, jak dla mnie może być tylko na kablu i tpsa. Kiedys tak bylo i dalo sie żyć?
ukrywany dokument ktory sąd nakazal ujawnic
https://www.google.pl/amp/s/www.odkrywamyzakryte.com/telefony-komorkowe/amp/