Nie jest kretynem, tylko ma racje. Kto nie wierzy, niech poszuka w sieci rzeczy istotnych a nie tylko portale społecznościowe i strony typu świntuch. A ci, którzy tak celebrują ten maszt są albo nieświadomi zagrożenia albo są jednokomórkowcami.
Czyli wg ciebie nie powinno się im fundować telefonii komórkowej w ogóle? Masz komórkę, czy też tkwisz w latach 90-tych?
Nie wszystko co "współczesne jest dobre". A jeżeli już to nadajniki powinny być daleko od dużych skupisk ludzi (szpitale, szkoły, osiedla itp). A zwróć uwagę gdzie się znajdują te nadajniki. Wiekszośc jest na szkołach i kościołach. Zastanów się dlaczego.
Poszukaj na internecie. Znajdziesz odpowiedź. A co zrobisz z tą wiedza to juz tylko twoja sprawa. Powiem tylko tyle,ze moc tych nadajników jest znacznie większa niz potrzeba. Poczytaj i posłuchaj na ten temat.
widzę że niewiedza ludzka jest przeogromna a naturalnym jest ze jak się czegoś nie wie to się tego człowiek obawia.a dobrego nie rozumie podstawowych zasad działania fal radiowych aż żal ściska jak sie to czyta.
haha antek Ty jak zwykle wiedza nie grzeszysz.no ale w waszych bajaniach na temat spiskow i innych bzdurach promieniowanie grozniej brzmi niż fale ale niech Ci będzie.
już że mnie robiłeś żyda lekarza wysłannik tych twoich spiskowcow a teraz wysłannika sieci komórkowych antek weź się ogarnij piszesz bzdury i dziwisz się że ktoś się z ciebie śmieją niezaprzeczalnym jest że nie posiadasz wiedzy i jestem niemal pewien że wykształcenia też.
osmieszyles sie tyle razy że ciężko to zliczyć a teraz możesz dopisać kolejna kompromitacje na koncie
Akurat pisałem pracę na temat sieci komórkowych. Dalej tkwijcie w średniowieczu, ale nie dzielcie się tutaj spiskowymi mądrościami.
14:34 zaraz cie tu zjedzą że ich strony dla nawiedzonych mówią jedyna prawde a Ty nie możesz mieć racji ponieważ nie popierasz ich bzdur.przerabialem już temat nie raz
Każdy ma prawo do wypowiedzi, a to ,że pisałeś jakąś prace nie znaczy jeszcze,ze to co w niej zawarte to prawda jest. Wg was można wyciągnąć następujące wnioski,że azbest, eternit i ksylamit też nie są szkodliwe dla człowieka, a był usuwany przez mieszkańców bo nie wiedzieli co to, bali się tego, więc trzeba sie tego pozbyć.
15:09 tak tak w waszych portalach gdzie może pisać ktokolwiek bez jakiejkolwiek weryfikacji to piszą tylko i wyłącznie prawda i nie tak zostanie
Myślę, że jesteś kobietą.
Leśny ludek - żenada, ani to śmieszne, ani ciekawe...Żart z którego nikt się nie śmieje.
Gościu z 11.58 w sieci można znaleźć różne rzeczy, większość to nieistotne bzdury. Bardzo często zwolennicy teorii spiskowych wypisują ciekawostki. Należy kierować się rozsądkiem, czasu i postępu się nie zatrzyma. W tej chwili nie da się żyć bez telefonów komórkowych i internetu, chyba że jesteś 80 letnim emerytem. Dawniej też nie było lepiej. Zapewne mieszkańcy Sarnówka i okolic pamiętają słynne wysypisko, które znajdowało się ze dwa kilometry od domów. Ciągle tam się paliło, a my wdychaliśmy opary. Zawsze znajdzie sie jakieś ale, ale zyc trzeba. Dla mnie najbardziej szkodliwe jest spalanie śmieci i pompowanie szamb na pole. Toksyny krążą w glebie i w powietrzu. tu należy bić na alarm.
wszelkiej maści farby w domu,panele itp.maja skład chemiczny który truje,a jednak stosujemy go w domach,nie mówiąc o mikrofalówkach..i co ? zrezygnujemy ?