Jak długo? czyżby znowu ktoś oprotestował? Czy na kampanię wyborczą otwarcie ? Wójt obiecywał że na przełomie roku będzie działać a tu wrzesień i dalej czarna dziura cywilizacji
U nas robią, więc nie da się wszędzie, to duża inwestycja.
weź leki antyNwo, weź tabletkę... szybciutko
Gościu z 11.58 w sieci można znaleźć różne rzeczy, większość to nieistotne bzdury. Bardzo często zwolennicy teorii spiskowych wypisują ciekawostki. Należy kierować się rozsądkiem, czasu i postępu się nie zatrzyma. W tej chwili nie da się żyć bez telefonów komórkowych i internetu, chyba że jesteś 80 letnim emerytem. Dawniej też nie było lepiej. Zapewne mieszkańcy Sarnówka i okolic pamiętają słynne wysypisko, które znajdowało się ze dwa kilometry od domów. Ciągle tam się paliło, a my wdychaliśmy opary. Zawsze znajdzie sie jakieś ale, ale zyc trzeba. Dla mnie najbardziej szkodliwe jest spalanie śmieci i pompowanie szamb na pole. Toksyny krążą w glebie i w powietrzu. tu należy bić na alarm.
Myślę, że jesteś kobietą.
Pewnie że mam wybór ,teraz zamiast w łazience selfie robić mogę w lesie..wśród pełnej natury oddychając czystym powietrzem
Palenie tytoniu też szkodzi..mój dziadek kopcił 40 dziennie i zmarł jak mu było pisane w wieku 72 lat..zaś sąsiad nie palił , wódę omijał ,nigdy fizycznie nie spocił się a umarło się chłopu w wieku 60 lat..więc co ma wpływ na ..?
Teraz na wsi to pełno oszołomów przybyłych z miasta,kury,świnie im przeszkadzają,bimbru nie ma jak pogonić bo strach.To już nie ta wieś z miejską farbowaną szlachtą na wygnaniu.
Antek ,a powiedz ty mi dlaczego CB radio tak się nagrzewają ? I czy mocne jego anteny stacjonarne też zabijają ?
antyNwo@ nie odniosłeś się do promieniowania Cb radia,ciekaw jestem czy to zabija
jest ono nieszkodliwe, tym bardziej że Polska ma jedne z najostrzejszych norm PEM w Europie. Wynosi ona 0,1 W/mkw., podczas gdy europejski standard to 10 W/mkw., a więc sto razy więcej. I nawet taka norma nie wpływa w żaden sposób na zdrowie. Już w 1996 roku Światowa Organizacja Zdrowia przeprowadziła badania wskazujące, że nie ma żadnych negatywnych skutków zdrowotnych wynikających z przebywania w pobliżu urządzeń emitujących pole elektromagnetyczne o częstotliwości od 0 do 300 GHz. Czyli systemy komórkowe czy urządzenia wi-fi nie wpływają na zdrowie. Możemy się co najwyżej oparzyć telefonem, jeśli za długo trzymamy go przy uchu.
Więc to dyskryminacja jeśli tylko jedna sieć, czyżby operator wymagał aby przenieść się do niego ?
jeszcze będziecie żygać tym mocnym zasięgiem, wejdzie wam pod strzechy. Dla przykładu w pierwszej kolejnosci bym zalożył 5g na Sarnówku żeby wam dojebać promieniami elektro zgłoście się do Gliwic na protest. Pewnie namiot orange tam będzie stał zalatwią wam zajebisty zasięg eksperymentalnie w 3 dni.
wal sie gimbusie, napisalem jaka jest prawda mam wyjebane na twoja ortografie
Na wsi szkodzi tak? A w miescie juz nie? Pelno tego i z kazdej sieci. Do tego kilka odbiornikow sygnalu radia tv cb-radia itd to nie szkodzi? Zdrowe jest?
To po co placzecie tyle lat ze na waszej wiosce nie ma zasiegu nikt sie nie interesuje. A jak juz macie to protesty bo szkodzi dla zdrowia?
Ktos tu chory chyba