Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 54

Odp.: Masz więcej niż 30 lat - twoje szanse maleją, żeby wyjść za mąż…

37 mam i w tym roku ślub. Cieszę się, że nie 10 czy 15 lat wcześniej, bo bym już po kilku rozwodach była ;)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Masz więcej niż 30 lat - twoje szanse maleją, żeby wyjść za mąż…

a tu proszę czyste konto! jeszcze... ;-)

legalny
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 63

Z takim podejściem będziesz tylko po jednym ;) W sumie może to lepsze niż po kilku ;)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Tak? A niby dlaczego? Dopiero teraz dojrzałam do poważnego związku :P

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

19:12 To się okaże po kilku latach. Na początku zawsze jest super.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 70

A ja mam 30 za parę miesięcy. Nie lecze się psychiatrcznie i fizycznie jestem też zdrowa.

Nie wiem czy wyjdę za mąż i czy będę mieć dzieci. Ale w majtki i metrykę nikomu nie zaglądam.

Gość_Lena
          Zgłoś
          Odpowiedz

A ja mam dwoje dzieci i od 15-stu lat jestem rozwiedziona i jest mi bardzo dobrze samej .Nie potrzebuje żadnego strupa na 4 literach w postaci chłopa.

Po 5 latach mam dość obcowania z męskim gatunkiem do końca życia.

Życie w pojedynkę ,z dziećmi oczywiście jest super,przynajmniej dla mnie,więc nie mówię że wszystkie kobiety tak mają.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 78

To jest Ostrowiec, w tym mieście ludzie napędzają się i żyją życiem innych. Interesują się tym co Krysia spod 3ki robi cały dzień i czy Ania spod 7ki ma już jakiegoś faceta, czy się puszcza albo czy może planuje ślub. Interesują się też tym w jakim kto wieku wyszedł za mąż, a jeśli ma powyżej pewnej niepisanej granicy i nie ma dwójki dzieci i żony/męża to od razu go stygmatyzują i przyszywają łatki starego kawalera, starej panny albo gorzej itp. Małomiasteczkowe stereotypy i ograniczone szablonowe myślenie są przerażające.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Legalny Tak czytam i czytam i mam pytanie. Czy Ty masz kogoś?

Gość_Inga
              Zgłoś
              Odpowiedz

17:55. jak mi mówili, że w tym mieście branie ma wszystko, co wygląda na oko jak facet i nie ważne, czy ma godziwą pracę(nie roznoszenie ulotek),godziwe wykształcenie, jest uczciwym i dobrym człowiekiem i nie ważne czy jego rozrywką jest alkohol na co dzień lub ćpanie, czy umie szanować ludzi, to nie wierzyłem.Okazuje się, że to prawda.Trochę mi wstyd za kobiety ale przecież to ich problem.Potem będą pisać na swoich nowych wątkach"mąż mnie nie szanuje, nie kocha, co robić?".Będzie rozrywka dla doradczyń i doradców oraz kasa dla właściciela forum.Tak trzymać.Alleluja i do przodu!!!!!!

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

18:13 nie ma sie co dziwić. Wartościowe dziewczyny powychodziły za mąż w wieku 20 lat albo wyjechały ,pokończyły dobre uczelnie i mają prace i rodziny w wielkich miastach.

Tutaj zostały tylko "patriotki" których celem życia jest złapanie chłopa.

I to jest jakiś sposób na zycie .

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 94

Mama mówi, że jeszcze mam czas.

legalny
                Zgłoś
                Odpowiedz

Ale ja tak pytałam z ciekawości czy masz kogoś legalny. Mam chłopaka i ani myślę go zdradzać. To tylko ciekawość. Nic nie proponuje. Ale ciekawa jestem też jak wygląda osoba która ma takie poglądy.

Mama mówi ze masz czas A ty jak uważasz ?

Gość_Inga
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Możesz mi napisać co mi do tego, że masz chłopaka i nie zamierzasz go zdradzać? Czy ja o to w ogóle pytałem? :D

Równie dobrze mogę ci teraz napisać, że lubię pizzę i nie zamierzam z niej rezygnować. Oczywiście niczego nie proponuję...

legalny
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 97

20:05. Jakoś dziwnie czuję zapach obrzydliwej GEJOZY? Nie mogę się mylić.Legalny, to jest twoja przyszłość, ale chyba to dla ciebie nie nowość:)

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

20:12 Aż tak śmierdzi od Ciebie

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 102

Jesteś bardzo nietolerancyjny :(

legalny
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 101

Prawidłowo. Mama ma zawsze rację ;)

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
27 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę