Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 53

Odp.: Masz więcej niż 30 lat - twoje szanse maleją, żeby wyjść za mąż…

Tacy ludzie będą mieli za jakiś czas odchowane dziecko lub dzieci, skończone studia i lepszą pracę. Zaczną żyć pełnią życia a Ty dopiero będziesz się rozglądać za partnerem gościu 08:02. Śmiejesz się z czegoś o czym pojęcia nie masz. Kiedyż Ci ludzie mogą śmiać się z Ciebie.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: Masz więcej niż 30 lat - twoje szanse maleją, żeby wyjść za mąż…

a kto ci kaze miec dzieci? na sile robic z siebie uziemionego na samym poczatku zycia

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Kto Ci powiedział że czuję się uziemiony ? Wręcz odwrotnie. Właśnie na dzieci najlepszy czas jest w młodości, takie moje zdanie gościu 18:07. Nikt mi nic nie każe, ja po prostu tak chcę.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 62

Oooo tak, zaczną żyć pełnią życia z dzieckiem/dziećmi, pracą i kredytem na głowie yhy :D Najlepiej to ożenić się zaraz po liceum, narobić dzieci, a potem być zmuszonym to łapania byle jakiej pracy, bo trzeba na dom zarabiać i kredyty. Wyobraź sobie że nie wszyscy chcą w młodym wieku zaplanować sobie tak życie.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Zabawny jesteś gościu 18:41, nawet bardzo. Twoje myślenie jest na poziomie gimnazjalisty, może więc faktycznie Ty się na razie nie żeń. Nie masz pojęcia o normalnym życiu rodzinnym. Wyobraź sobie że nie wszyscy są w życiu takimi materialistami jak Ty ;) To, że ktoś wcześniej założy rodzinę i ma dzieci nie oznacza, że nie jest szczęśliwy i mu się nie wiedzie. No ale co Ty możesz na ten temat wiedzieć ? Przekonasz się kiedyś.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 75

Pod warunkiem ze taki po 30 bedzie ja chcial. Znam sporo 30 kilku latkow ktorzy przebieraja w kobietach, jednoczesnie sie nie wiazac takze nie generalizuj ze facet po 30 jest jskis wybrakowany

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

a jak mam się czuć? mam 33 lata, chciałabym mieć dziecko, męza, fajną rodzinę, ale się na to nie zanosi. tak, czuję się jak stara panna, szczególnie gdy spotykam się z koleżankami, a wszystkie poza mną zamężne, gadają o dzieciach itd. ciężko się nie poczuć jak stara panna, no niestety

Gość_rena
          Zgłoś
          Odpowiedz

trzeba było dłużej szukać królewicza :-) ten zły, bo za mało zarabia, ten za gruby, ten za chudy, ten za mały a tamten łysy albo ma za długie włosy. Jak ja się biedna pochwalę takim przed koleżankami? teraz po 30 i płacz, jeszcze z rok i pewnie zostaniesz feministką.

legalny
            Zgłoś
            Odpowiedz

Legalny a Ty czemu szukasz królewny? :D Było nie wybrzydzać, że ta nie zadbana, ta za gruba nie wyćwiczona :)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

nie szukam niczego

legalny
                Zgłoś
                Odpowiedz

06:00.Bo i tak nie znajdziesz z takim charakterem.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Znaleźć dzisiaj nie jest trudno,ale znaleźć kogoś na poziomie to już jest sztuka. Też jestem można powiedzieć starą panną z dzieckiem ale nie szukam,bo desperacja i pośpiech,albo złapanie kogoś byle nie być samemu to najgorsze co może być dla każdego człowieka. Można w ten sposób zmarnować sobie życie do końca,bo czasem odwrotu nie ma

Myślę podobnie jak gość legalny. Ma człowiek dużo racji.

Gość_stara panna
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

12:57. Jest dwa wyjścia: albo nie masz świadomości, kogo popierasz, albo chciałaś(pomimo tego, że niby nie szukasz)przypodobać się legalnemu, bo a nuż akurat.......On szuka kandydatki na surogatkę dla zrealizowania swojego życiowego celu, to może się zdecyduj.Biznes jest biznes.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Już pisałem, że niczego nie szukam a jak już to na pewno nie kandydatki na surogatkę, z resztą nie wiem czemu miałaby chcieć mi się przypodobać, jestem nikim.

legalny
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 90

No jeśli ty tak mówisz to na pewno musi być prawda.

legalny
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

To sama biologia i prawda o życiu gościu 00:14. Nic na to nie poradzisz, nawet jeśli się z tym nie zgadzasz.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nie zgadzam sie z wami. Kazdy czlowiek to indywidualnosc. Jeden chce i czuje potrzebe zakladania rodziny a inny woli byc wolny i realizowac sie np w swej pracy czy pasji. To nie XIX wiek, kazdy ma prawo do szczescia, a pamietaj my ze szczescie dla kazdegi jest czyms innym. Jedna kobieta sie spelnia np jako matka i zona, inna zarowno w pracy jsk i w domu, a kolejna np samotnie wychowujac dziecko i pracujac realizujac pasje. Ciezko dzis o milosc o odpowiedzialnosc wiec niejednokrotnie lepiej byc wolnym niz pakowac sie w zwiazek ktory meczy psychicznie i nie daje szczescia. Po ci byc z kims tylko po to aby kogos miec ? Czesto w niewlasciwym zwiazku mozna czuc sie bardziej samotnym niz bedac singlem. I nie ma czegos takiego jak stara panna. Dzis kobiety sa niezalezne i nie potrzebuja meskich portek aby sie utrzymac.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

No jeśli wmówiono Ci że praca jest sensem Twojego życia i to daje Ci szczęście gościu 17:32 to Twoja sprawa ;) Dla mnie praca służy tylko i wyłącznie zarabianiu pieniędzy i to zawsze w taki sposób aby mieć również dużo wolnego czasu. Praca świątek piątek od rana do wieczora mnie nie interesuje bo to współczesna forma niewolnictwa a niektórzy jeszcze się z tego cieszą i twierdzą że robią karierę. To dopiero zniewolenie ;) No ale jeśli są szczęśliwi niech tak mają. Każdy sam tworzy swoją rzeczywistość.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    27 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -