Co myślicie o tym ?
Pytanie tylko czy taka "po" 30tka chce wyjść w ogóle za mąż ?:D Po co jej zbędny balast w postaci byle jakiego chłopa.
Legalny masz racje ale z facetami jest niestety podobnie. Mało który urokliwy w tym wieku. A na Ostrowcu to już w ogóle nie ma na jakim oka zawiesić.
Legalny
Masz na myśli siebie? Samotny,zgorzknialy i złośliwy stary kawaler po 30-tce??? Uważający sie za ósmy cud świata,którego nikt do tej pory nie chciał??
Ciebie podejrzewam,ze zadbana 40-stka tez by nie chciała.
Znowu zaczynasz? ;)
Tak samo z facetami, od 26 roku życia poziom testosteronu sukcesywnie spada, więc libido i sprawność seksualna zmniejszają się znacząco u panów po 30. Sad but true...
W ostrowcu tak. Tu nie ma mlodych ludzi zeby kogos i w ogole gdzie poznac
No i co z tego?? Czy "wyjście za mąż" to cel numer jeden w życiu???
no to chyba powinnam juz zarzucic sznurek na szyje, męża nie mam, dzieci prawdopobnie miec nie moge, po co ja w ogole w takim razie zyje?
Skąd wiesz że nie możesz mieć dzieci ? Nie trzeba tak z góry zakładać.
gosciu 11: 12 - bo po raoku staran nie wyszlo :(
23:41 nie koniecznie, możesz poznać jakiegoś starszego pana i zostać matką zastępczą, chociaż wiem, że to nie to samo.
Legalny, a wiesz o tym, że co 10 Polak wychowuje nie swoje dziecko(dzieci) i jest cały happy z ojcostwa?Co wtedy zrobisz z twoim celem numer jeden, jeśli po latach się wyda, że byłeś jeleniem?Jak się tak rozejrzeć dokoła, to nawet czasem nie trzeba robić badań DNA, żeby w pewnych przypadkach wykluczyć domniemanie ojcostwa.Jeśli dla ciebie kobieta, z którą byś się związał ma być jedynie inkubatorem dla zaspokojenia twojego chorego celu w życiu, to może raczej zostań już sam i nie krzywdź żadnej niewinnej osoby.Nie wszyscy ludzie nadają się do małżeństwa i ty, jak widać właśnie do nich należysz. Ciebie raczej trzeba omijać szerokim łukiem.Typowa postawa socjopaty(rodzaj zaburzenia psychicznego).
Wiem o tym, a wiesz kiedy najczęściej dowiaduje się o tym, że nie jesteś ojcem? Kiedy trzeba np. zrobić przeszczep i potrzebny jest dawca wyobrażasz sobie jak rozdarty wewnętrznie musi być "ojciec"? Nie, kobieta nie ma być inkubatorem wy kobiety tak bardzo lubicie wszystko wyolbrzymiać i robić z igły widły, równie dobrze mogłem mieć na myśli to, że facet jest tylko dawcą nasienia i niczym więcej, ale o tym już nie wspomniałaś, nie masz pojęcia o co mi chodziło, więc wytłumaczę - żyje się po to żeby mieć potomstwo, to jest cel prawdziwy życia i nie jest to moja opinia tylko naukowy fakt. Wiadomo, że fajnie jest być z kimś kto cię kocha i ty kochasz tę osobę, ale to NIE jest cel życia. Mówię o celu życia z naukowego punktu naukowego a nie jakichś głęboko duchowych bajeczek. Swoją drogą ciekawe, że na podstawie kilku literek wywnioskowałaś, że jestem socjopatą, chociaż może to i prawda, bo nie znam uczucia empatii.
15:13. Swoją opinie o tobie opieram na obserwacji od dłuższego czasu twoich dziwnych wypowiedzi, ich stronniczości i cynizmu.Dziwię się, że do tej pory nie zrealizowałeś celu swojego życia.Jeszcze chwilę i nie będzie fizycznej możliwości tej realizacji.Do dzieła!Co kandydatek brak?Jakoś mnie to nie dziwi.