Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Masz więcej niż 30 lat - twoje szanse maleją, żeby wyjść za mąż…

Ilość postów: 116 | Odsłon: 7547 | Najnowszy post
  • Masz więcej niż 30 lat - twoje szanse maleją, żeby wyjść za mąż…

Co myślicie o tym ?

Gość_Pako Amaro
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Masz więcej niż 30 lat twoje szanse maleją żeby wyjść za mąz ...

No proste, po 30 już rzadko która wygląda choćby znośnie. Kobieta wygląda najlepiej w wieku 18-25 lat, później jest tylko gorzej.

legalny
      Zgłoś
      Odpowiedz

Pytanie tylko czy taka "po" 30tka chce wyjść w ogóle za mąż ?:D Po co jej zbędny balast w postaci byle jakiego chłopa.

Legalny masz racje ale z facetami jest niestety podobnie. Mało który urokliwy w tym wieku. A na Ostrowcu to już w ogóle nie ma na jakim oka zawiesić.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Chyba żartujesz, facet im starszy tym lepiej wygląda, oczywiście nie piszę o Januszach, których jedynym kontaktem ze sportem jest jego oglądanie z piwem w ręku.

legalny
          Zgłoś
          Odpowiedz

Legalny

Masz na myśli siebie? Samotny,zgorzknialy i złośliwy stary kawaler po 30-tce??? Uważający sie za ósmy cud świata,którego nikt do tej pory nie chciał??

Ciebie podejrzewam,ze zadbana 40-stka tez by nie chciała.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jestem przed 30, nie czuję się samotny i nie jestem zgorzkniały. Złośliwy - owszem :-)

legalny
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Odp.: Masz więcej niż 30 lat twoje szanse maleją żeby wyjść za mąz ...

Znowu zaczynasz? ;)

xyha
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 72

Odp.: Masz więcej niż 30 lat twoje szanse maleją żeby wyjść za mąz ...

Tak samo z facetami, od 26 roku życia poziom testosteronu sukcesywnie spada, więc libido i sprawność seksualna zmniejszają się znacząco u panów po 30. Sad but true...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Masz więcej niż 30 lat - twoje szanse maleją, żeby wyjść za mąż…

W ostrowcu tak. Tu nie ma mlodych ludzi zeby kogos i w ogole gdzie poznac

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

No i co z tego?? Czy "wyjście za mąż" to cel numer jeden w życiu???

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Masz więcej niż 30 lat - twoje szanse maleją, żeby wyjść za mąż…

Małżeństwo zdecydowanie nie powinno być celem numer jeden. Cel numer jeden to dziecko, tylko po to się żyje.

legalny
        Zgłoś
        Odpowiedz

no to chyba powinnam juz zarzucic sznurek na szyje, męża nie mam, dzieci prawdopobnie miec nie moge, po co ja w ogole w takim razie zyje?

Gość_rena
          Zgłoś
          Odpowiedz

Skąd wiesz że nie możesz mieć dzieci ? Nie trzeba tak z góry zakładać.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

gosciu 11: 12 - bo po raoku staran nie wyszlo :(

Gość_rena
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

23:41 nie koniecznie, możesz poznać jakiegoś starszego pana i zostać matką zastępczą, chociaż wiem, że to nie to samo.

legalny
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Legalny, a wiesz o tym, że co 10 Polak wychowuje nie swoje dziecko(dzieci) i jest cały happy z ojcostwa?Co wtedy zrobisz z twoim celem numer jeden, jeśli po latach się wyda, że byłeś jeleniem?Jak się tak rozejrzeć dokoła, to nawet czasem nie trzeba robić badań DNA, żeby w pewnych przypadkach wykluczyć domniemanie ojcostwa.Jeśli dla ciebie kobieta, z którą byś się związał ma być jedynie inkubatorem dla zaspokojenia twojego chorego celu w życiu, to może raczej zostań już sam i nie krzywdź żadnej niewinnej osoby.Nie wszyscy ludzie nadają się do małżeństwa i ty, jak widać właśnie do nich należysz. Ciebie raczej trzeba omijać szerokim łukiem.Typowa postawa socjopaty(rodzaj zaburzenia psychicznego).

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Wiem o tym, a wiesz kiedy najczęściej dowiaduje się o tym, że nie jesteś ojcem? Kiedy trzeba np. zrobić przeszczep i potrzebny jest dawca wyobrażasz sobie jak rozdarty wewnętrznie musi być "ojciec"? Nie, kobieta nie ma być inkubatorem wy kobiety tak bardzo lubicie wszystko wyolbrzymiać i robić z igły widły, równie dobrze mogłem mieć na myśli to, że facet jest tylko dawcą nasienia i niczym więcej, ale o tym już nie wspomniałaś, nie masz pojęcia o co mi chodziło, więc wytłumaczę - żyje się po to żeby mieć potomstwo, to jest cel prawdziwy życia i nie jest to moja opinia tylko naukowy fakt. Wiadomo, że fajnie jest być z kimś kto cię kocha i ty kochasz tę osobę, ale to NIE jest cel życia. Mówię o celu życia z naukowego punktu naukowego a nie jakichś głęboko duchowych bajeczek. Swoją drogą ciekawe, że na podstawie kilku literek wywnioskowałaś, że jestem socjopatą, chociaż może to i prawda, bo nie znam uczucia empatii.

legalny
            Zgłoś
            Odpowiedz

15:13. Swoją opinie o tobie opieram na obserwacji od dłuższego czasu twoich dziwnych wypowiedzi, ich stronniczości i cynizmu.Dziwię się, że do tej pory nie zrealizowałeś celu swojego życia.Jeszcze chwilę i nie będzie fizycznej możliwości tej realizacji.Do dzieła!Co kandydatek brak?Jakoś mnie to nie dziwi.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
27 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -