To może Ty posłuchaj chociaz raz przez godzinę Radia Maryja lub TV Trwam i podaj choć jeden przykład antysemityzmu, którego podobno tak wiele tam jest, a nie powtarzaj utartych dyrdymałów za wyborczą, tvn-em itp.
Do czego zachęca trwam? I RM? Do miłości bliźniego? Kim on nie jest? Czy przypomnieć obronę krzyża przez oglądających TTV i słuchających RM?
od nie dawna obserwuję to forum i te "wypowiedzi" tego "pana"....pismena...może jakby miał trochę odwagi cywilnej to może włączyłby myślenie samodzielnie .. anie POwtarzał ---głupoty urbana i poligloty z Biłgoraja ....no ale jak to najbardziej wygadany i elokwentny parlamentarzysta , ,wyPłOwiały ...przedstawiciel PO---"WŚCIEKŁA BESTIA" niesiołowski ...tak niejaki pismen POtrafi tylko POwtarzać PO swoich guru ....i juŻ widzę reakcje POFILI....
A ty nie możesz zrozumieć tego, że ludzie chcą oglądać coś, co im się podoba? Nie każdy musi i chce oglądać durne tańce na lodzie, tudzież inne x factory. Nie wiem jakie T. Rydzyk robi przekręty i nie interesuje mnie to. Oglądam wybrane programy z jego telewizji, gdyż są interesujące. Sam wybieram co jest dobre, a co złe, nie musi mi nikt w tym podpowiadać. Jeśli mi się coś nie podoba to potrafię to skrytykować. Prywatne życie innych mnie nie interesuje. Jeśli wiesz o jakichś przekrętach, zgłoś to do prokuratury albo przestań pisać bzdury bo to staje się nudne.
Jakich przekrętów??? Czemu bezpodstawnie szkalujesz człowieka??? Jeśli były przekręty to podaj mi wyroki sądu, a nie szkaluj!
naród chce prawdy, propagandę sukcesu już przerabialiśmy za komuny. Telewizja Trwam mówi prawdę.
Chcesz religii to siedź w kościele cały dzień, bo przez takich świrów co tylko Tadeusza widzą to ja się wstydzę przyznać, że Polakiem jestem. Zapraszam na wycieczkę w jedną stronę do Torunia niech wam okaże miłosierdzie i przyjmie was wszystkich do swojego pałacyku. W końcu jesteście jedną wielką rodziną!!
Jak się wstydzisz bycia Polakiem, to wypad stąd! Po co tu jeszcze siedzisz?
Aru --- proponuje ci leczenie u dr Szaginiana. to naprawdę super lekarz.
co do ty trwam i podobnemu tworowi radio maryja. co do tv yrwam to pisałam juz w wątku o tv trwam dlaczego nie dostali koncesji - przypomne, że to nie żadna dyskryminacja, bo ustawa obowiązuje wszystkich, więc dlaczego miałaby nieobowiązywac tv trwam - otóż nie dostali koncesji z powodu nie złożenia z innymi wymaganymi dokumentami sprawozdan finansowych za ostatnie lata i nie wskazali źródeł finansowania na okres koncesyjny. tyle.
gdzie tu dyskryminacja. ludzie! mózg wam wypaliło.
mam w związku z tym proste pytanie : dlaczego nie przedstawili sprawozdan fin za lata minione i nie wskazali źródeł fin na okres koncesyjny.
zamiast latac po kosciolach lub ludziom po domach, agitować, że im nie dano, że dyskryminacja, że cuś tam ble ble - niech powiedza. proste nie?
a teraz marsz. toż Szaginian was wszystkich nie przyjmie a należaloby sie i to szybko.
nie mogę słuchać tych moherowych wynużeń. niszczycie w ludziach pozytywne nastawienie do Boga. mieszacie wiarę w Boga ze swoim fanatyzmem, polityke z wiarą, jatrzycie, podjudzacie, podburzacie jednych przeciw drugim, jakies chore wojny podjazdowe.
wy z Pis-em to tak jak ktoś mądry jakis czas temu powiedzial i w zasadzie to racja : jesteście jak ten podpalacz, który jest jednoczesnie strażakiem. podpala, patrzy jak sie rozpala, a potem pierwszy do gaszenia.
p.s. Aru ja słucham radia maryja, ale kiedy są wiadomości lub rozmowy z nawiedzonymi sluchaczami czy pisowcami to wyłączam. a wiesz dlaczego? bo ja od takiego radia oczekuję info o Bogu. tylko o Bogu, o wierze w Niego, czytanie pisma swiętego, tłumaczenie jego znaczenia, pieśni - szczegolnie te dla dzieci i młodziezy sa lux, oczekuje dobrego słowa, nawoływania do zgody, pomocy itp ------ a gdybym tak słuchała radia maryja tak ze wszystkim, z wiadomosciami, telefonami słuchaczy czy wywiadami z pisem to po tygodniu popelnilabym samobojstwo, bo tam sa takie klimaty: nienawisci, ponizania, kłamstwa, przesiewa sie informacje przez własne "sito" doboru słów odpowiednich + ton głosu. PORAŻKA!!!!!!!
Do Gość 09:06.Szanuję to,że wierzysz w Boga i jednocześnie jesteś w stanie odróżnić religię od biznesu i oszolomstwa.Niestety większość wielbicieli pana Rydzyka mentalnie tkwią jeszcze w średniowieczu i nadal wierzą w zabobony.Potrzeba jeszcze około dwóch pokoleń aby sytuacja w naszym kraju się zmieniła.
o tak Gosc z 09:06 napisal bardzo dobrze .Za duzo mieszania religii z polityka ot tyle w temacie . Moze niech sobie zaloza oddzielny kanal polityka.tv :) bardzo pozytywne odniesienie do Twojego postu kolego kolezanko z 9:06 szacuneczek :>
marbik - życia ci braknie, nie tacy byli jak ty i już ich nie ma a Kościół trwa.
Watykaniści: stawką w wojnie w Watykanie sukcesja po Benedykcie XVI - http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Watykanisci-stawka-w-wojnie-w-Watykanie-sukcesja-po-Benedykcie-XVI,wid,14533797,wiadomosc.html
Chętnie bym Ci odpowiedział, ale ponieważ zaczęłaś wypowiedź od obraźliwych inwektyw w moim kierunku, więc odpowiedzi nie będzie. Pozdrawiam
http://www.youtube.com/watch?v=YzaieO6L1N0 sami oceńcie.