Ale przynajmniej post się ciągnie - brawo.
czytam i nie wierzę, a dajcie tym ludziom przejść w tej manifestacji , każdy ma prawo mieć swoje poglądy i przestańmy się już nad tym wszystkim wytrząsać, tak jakby ta dyskusja coś miała zmienić phi.
z dedykacja dla wszystkich "życzliwych"
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dutgGRbvXdw
ale nie rozumiesz ze oni nie przyznali miejsca na multipleksie TW TRWAM dlatego własnie ze stwierdzili ze nie ma ona pieniedzy, wiec jak Ojciec Rydzyk opływa w kasie, ktoś sobie chyba strzelił w kolano. Z jednej strony mowią o nim biznesmen a z drugiej nie daja mu koncesji bo nie ma pieniedzy:/
o benzynie i wieku 67 mozna zrobic następne marsze..piszesz sie do organizowania, czy bohatersko postoisz z boczku?????
A kto obroni mnie przed fanatykami takimi jak wy?
"Zablokowanie przystąpienia Chorwacji do UE ma wywierać nacisk na Donalda Tuska. Cel tego nacisku to przyznanie koncesji na multipleksie dla TV Trwam." - biedni Chorwaci w szponach PISu i PISbis
a świstaki dalej siedzą i zawijają te sreberka?
pisio - już ty tam wiesz najlepiej jak to jest z tym placeniem za wypisywanie głupot na forum. jakie teraz stawki w PO obowiązują? a jesteś na stałe czy na umowie śmieciowej?
pisio - ale ZuS niedługo kojtnie i co wtedy?
pisio - chyba jednak po rządach twoich prędzej doczekasz sie upadku Zusiku.
Niech idą na Belweder,popieram ,udziału nie wezmę.
Proszę mi odpowiedzieć co obecnej władzy przeszkadza TV TRWAM? Ktoś kto nie chce to nie ogląda, równie dobrze można zamknąć TVN24 bo tam to już kłamstwo kłamstwem pogania. ale jak ktos chce to oglada, ktos nie chce to nie ogląda. Rownie dobrze za chwile zamkną mi firmę, bo buty w moim sklepie są dla dzieci a nie dla dorosłych. Poprosze o konkret czemu chcecie zamknąć TV TRWAM?
NIE ZAPOMNIJCIE ZAŁOŻYĆ BERETÓW MOHEROWYCH
gosccc - nie zapomnimy ... lepiej być moherem jak Tuska frajerem.