tu jest sprawiedliwość,czy on o.dyr. czy zwykły księżulo to ludziom nic do nich,olewają nas http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120625/POWIAT0115/120629390
Pismen niedawno w tym wątku tłumaczył mi, dlaczego Trwam nie dostała koncesji. Podobno dlatego, że nie miała pieniędzy. A teraz jak, Pismenku Drogi, mi wytłumaczysz, że kanał disco polo, który też pieniędzy nie miał (i inne podobnie) koncesję otrzymał? Dlaczego słuchacze takiej muzyki mogą mieć swój kanał (choć on nieopłacalny), a mohery mają nie mieć swojego Trwam?
kto idzie na marsz?podobno jest następny,bo jakoś cicho sie zrobiło wokół sprawy i trzeba znowu nagłośnić http://wiadomosci.onet.pl/kraj/rzeczpospolita-nik-uratuje-ojca-rydzyka,1,5180167,wiadomosc.html
pewnie bedzie..jeszcze wiekszy..
o... na pewno, tylko nie zapomnijcie porozwieszać plakatów pod kościołami ;)
A mnie nie przeszkadza ta TT,niech każdy pilnuje swego nosa,jak 2 miliony ludzi chce TT na multipleksie,to nierozumiem dlaczego nie mają do tego prawa.Jakieś badziewiaste Polosimolo,z oglądalnością 2%,może być?to i Trwam mi nie będzie przeszkadzało,ale komuś widocznie to nie na rączkę....
Mnie i milionom innych telewidzów, którzy wolą badziewiaste Polosimolo w 15 różnych odmianach niż jedną propagandową tubę zwariowanego ojczulka. Wystarczy? I proszę, nie opowiadajcie już głupot, że TVN to propagandowa tuba PO, bo obrażacie takimi opiniami dziennikarzy pracujących w tej stacji ;)
A ty gościu z 18:44 o wolności słowa słyszał.Każdy ma prawo do wypowiedzi.
Czy ktoś komuś wolności słowa zabrania? Niech sobie wygadują te swoje głupoty w kościele, na pielgrzymkach czy innych sekciarskich zlotach. Na Multipleksie ilość miejsc ograniczona, więc powinny te miejsca otrzymywać najlepsi, a jak już napisałem wyżej badziewiaste Polosimolo w 15 różnych odmianach jest 100 razy lepsze od tej ciemnoty, którą wam sprzedaje ojczulek TR.
swoje srebrniki nie są "co łaska", prawda?
zobaczcie jak jesteście sterowani wy wszyscy "myślący" przez media mętnego nurtu:
http://gloria.tv/?media=255139
Tomasz Lis: "Myślisz, że widzowie są głupi? Mylisz się, oni są jeszcze głupsi".
Oto gdzie ma was "elyta" dziennikarstwa codziennie tłumacząca Wam jak myśleć, co mówić i co robić.
Ale prawda i Bóg i tak zwycięży - prędzej czy później. A Wy zastanówcie się po której wtedy stronie będziecie.
Gdybys nie dodal do wypowiedzi Boga zabrzmialoby to zachecajaco :-) po prostu wielu ludzi wierzacych i niewierzacych jest zniesmaczona polaczeniem religii i poliyki
Jaka jest przyczyna, że tak drażni Cię Bóg? Tu nie o politykę chodzi a o życie w kłamstwie - a kto stoi za kłamstwem?
Nie obwiniaj o wszystko Boga. To nie on sprawia, że rządzi nami zakłamanie, obłuda, zawiść. Każdy z nas ma wolną wolę i jaką drogę wybierze zależy jedynie od niego.
Jeśli dziś słowo Bóg nic dla Ciebie nie znaczy - nie denerwuj się. Daj tylko szansę aby prawda do Ciebie dotarła - a to już On zdecyduje kiedy i w jakim momencie. Spraw tylko abyś był gotowy Go wtedy przyjąć. Nic na siłę.