Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                  • Odp.: Marsz w obronie TV Trwam i wolnych mediów - Ostrowiec Świętokrzyski - 19 czerwca 2012 r.

E chyba go nie przyjmą?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                    • Odp.: Marsz w obronie TV Trwam i wolnych mediów - Ostrowiec Świętokrzyski - 19 czerwca 2012 r.

Bo niektórzy patrzą gdzie jest micha tam idą.

Gość_Laura
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 487

Odp.: Marsz w obronie TV Trwam i wolnych mediów - Ostrowiec Świętokrzyski - 19 czerwca 2012 r.

te wszystkie mochery zleciały sie z calego wojewodztwa, wiec liczba i tak mnie zamorowła, tyle beretów na jednym chodniku. biorąc pod uwage liczbe mieszkancow wojewodztwa to moze byl przedstawiciel srednio z kazdej wiekszej miejscowodsci

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 488

Odp.: Marsz w obronie TV Trwam i wolnych mediów - Ostrowiec Świętokrzyski - 19 czerwca 2012 r.

Lepszych? w czym? w podwyżkach dla reszty narodu? zgłupiałes chyba do reszty ze te srebrniki platfusowe..

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 485

Podobno bylo aż trzech posłów z PiS-u. Naprawdę szkoda, że posłowie z tej partii ograniczają swą działalnośc do mszy, pochodów, świąt, rocznic, dożynek podczas gdy dokonuje się siupa w muzeum z zatrudnianiem platformersów i inne sprawy często opisywane na tym forum. Gdzie są wówczas politycy z PiS-u (poza W. Sajdą i P. Mrugalą)?

Gość_Gienek
        Zgłoś
        Odpowiedz

nie ma ich :) rob ale czy ja bluzgam ? naprawde tak myslisz? w moim przekonaniu wyrazam swoje zdanie ,TV to interes , to pieniadze a do tego potrzebna jest pewna dokumentacja ktora trzeba zlozyc jezeli trwam zlozylo dokumentacje i zostala ona ot tak odrzucona to jest to po prostu dzialanie PO partii rzadzacej i tak samo zrobilaby kazda partia aby utrzymac sie przy wladzy i nie wmowisz mi ze mamy w Polsce partie tolerancyjna. kurde chyba przestane sie podpisywac :> bo ciagle jak cos antyklerykalne to na pismena i pajaczka a o anonimach ani slowa no ale nic nie wstydze sie swoich wypowiedzi ale tez nie lubie jak ktos cos przekreca i mi wmawia. Ale fakt zapomnialem przeciez ja to pismen a pismen to ja :) sory rob ale ja zawsze bylem przeciwny mieszaniu polityki z religia bo to prowadzi do konfliktow i wojen a historiia nie raz juz to pokazala. Gdyby trwam nie mieszalo tych dwoch rzeczy to stacja bylaby mi obojetna jednak jest inaczej. Jest to tak samo stacja propagandowa jak tvn czy inne POwskie tyle ze prawicowa. Patriota juz poruszyl temat sa dwie strony ktore kloca narod i poki co skutecznie im sie to udaje, dwie skrajnosci ktore deptaja tych pomiedzy.

Gość_Pajaczek
          Zgłoś
          Odpowiedz

pajączek - i znów dyskusje, i znów roztrząsanie każdego słowa. Masz swoje zdanie i bardzo dobrze ale w tej sytuacji nie wyrażasz swojego zdania lecz próbujesz je narzucić innym.

Ja proszę Cię o możliwość oglądania dla tych ludzi (wszystkie argumenty już napisałem więc nie będę powtarzał) a ty coś o wojnie, o polityce itp.

Przecież ja nie zabraniam oglądać Ci TVN czy Polsat. Więc daj i ty tym ludziom możliwość oglądania tej stacji bez konieczności wykupywania drogich abonamentów.

Możesz mówić, że nie chcesz tego oglądać, że niepodoba Ci się sposób prowadzenia tam dyskusji, poglądów wyrażanych przez rozmówców - ale daj taką możliwość swojej starszej schorowanej sąsiadce.

Mi też nie podobają się wypowiedzi i komentarze Durczoka czy Olejnik - ale ja nie zabraniam tobie na oglądanie tych stacji.

Czy pluralizm mediów to naprawdę tak dużo? Dlaczego nie możesz powiedzieć: "Ludzie, a oglądajcie sobie jak chcecie. Nic mnie do tego ponieważ ja i tak nie zamierzam za to płacić". Wtedy wyrażasz swoje zdanie bez narzucania go innym i nikt Ci nie będzie nic zarzucał. Daj więc żyć innym tak jak chcą. OK?

A co do dokumentów - wojewódzki sąd administracyjny w Warszawie rzeczywiście przyznał rację KRRiT ale zrobił to niejednogłoście (było głosowanie wśród sędziów) - tak więc sprawa naprawdę nie jest taka prosta jak się wielu wydaje.

Myślę, że taka dyskusja na forum nie ma sensu, gdyż zaraz admin zacznie ją blokować - jeśli naprawdę chcesz porozmawiać możemy to zrobić na chacie - podaj tylko godzinę.

Pozdrawiam

Gość_rob2004
            Zgłoś
            Odpowiedz

Choc raz masz rbciu racje, dyskutowac z toba jakos nikt nie moze, jesli tylko twej prawdy objawionej inaczej nie popiera. Ale widze, ze kuracja zakonczona i wrociles.

pismen
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 497

Pajączek jak to nie ma ich?Chcesz być uważany za osobę obiektywną to pisz obiektywnie.A kto wyciągnął sprawe zum,sprawę cku,sprawę mpk,błędy budżetowe,stołówki szkolne,nadmierne zarobki RN w mpk,no kto krasnoludki?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 496

Gościu gdzie ty żyjesz Mrugała był bardzo długo na zwolnieniu ,a jak wrócił to siedzi cichutko.Otych platfusach mówili właśnie inni i inni mowili o zumie,Mrugała i Sajda to twoja rodzina ?że ich tak wychwalasz?Gdyby nie odwaga polityków Pis to byśmy wogóle nic nie wiedzieli!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

ZGŁASZAMY ZAPOTRZEBOWANIE NA PRAWDĘ !

Gość_też młodzież
            Zgłoś
            Odpowiedz

dobra rob powiem to tak zeby nie bylo niedomowien nie narzucam nikomu swojego zdania kto chce niech oglada trwam i slucha RM ale zgodnie z zasadami i jesli sad orzeknie werdykt uszanujmy go. Niech zostanie to zalatwione droga prawna i tyle. Ludzie narzekaja na PO ale ta partie wybrali wiec trzeba sie liczyc z konsekwencjami ja na nich nie glosowalem i jak to inni twierdza na palikota tez nie.

Gość_Pajaczek
              Zgłoś
              Odpowiedz

Wolne media tylko z TV Trwam i Radio Maryja , zamach w Smoleńsku , wybuchy na pokładzie , Wszytko co się stanie w Polsce wina Tuska... skomentuje to tak hahahah zabawne jak was ogłupia o. Rydzyk żeby czerpać z was korzyści! :D , co do Tuska jest taki sam jak Kaczyński obaj sobie równi nie wspominam , już o Millerze(znów u koryta!) ... co do Kościoła jedynym prawdziwym duchownym jest ksiądz Kustosz Czesław Wala z Kałkowa! a nie Rydzyk biznesmen i złodziej!!

Gość_Don
                Zgłoś
                Odpowiedz

Don - ile programów oglądałeś na TV TRWAM? Konkretnie, które wypowiedzi i w jakim programie wzbudziły w tobie zastrzeżenia?

Czekam na chętnych do merytorycznej dyskusji na chat w tym temacie ale jak widać każdy woli wpaść, popluć i uciekać dalej.

rob2004
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 506

To teraz pytanie ?Mariusza Kamińskiego Tusk zwolnił z szefa CBA bo stwierdził że ma sprawę w prokuraturze,teraz prokuratura umożyła śledztwo .Jeżeli u nas przestrzegane jest prawo to tusk powinien go przywrócić do pracy!Jak myślisz Pajączek czy Tusk uzna swoją winę i przywróci go do pracy?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

A niby dlaczego? Tym bardziej, ze sie do tego nie nadaje, niech dalej "rozklada chodniki" przed prezesem, bo w tym jest akuratny.

pismen
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 509

zwolnił go bo toczyła się sprawa w sądzie,a ilu naszych burmistrzów czy innych pełniących państwowe funkcje ma wyroki i siedzą dalej na stołkach,sędzia przyłapany za jazde po kielichu (1,4 promila)został ukarany zabraniem trzymiesięcznego wynagrodzenia i przeniesieniem do innego sądu,a ten sąd mieścił się 800 m od starego,to jest kara?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 510

Ciezko mi powiedziec moze spytaj Tuska. Czy to ze ktos nie przestrzega prawa daje nam przyzwolenie na lamanie prawa? Mysle raczej ze sie wykpi jak zawsze.

Gość_Pajaczek
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
1234 ... 19202224252627282930
Przejdź do strony nr
123 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę