CHODŹCIE Z NAMI ! Młodzieży
a do kogo należy tv religia do ITI i co mam nabijać kasę rodzinie Wejchertów a która telewizja działa charytatywnie na może poza BIEŁSAT TV bo my ją sponsorujemy TVP i ministerstwo spraw zagranicznych .Przecież bezrobocie w Polsce spadło tak mówią media i jest odczuwalny wzrost gospodarczy śląskie mazowieckie wielkopolskie i średnia krajowa dokładnie 4015,37 zł.tyle według obliczeń Głównego Urzędu Statystycznego .Niedługo skończy się EURO i skończą się budowy autostrad i zostanie podliczone ile dopłaciliśmy do euro mam nadzieje że większości otrząśnie się z tego medialnego transu .A co do tv trwam to powinno być na multipleksie
Euro to mi lata to jest prywatna impreza UEFA zobaczycie ile do niej dołożyliśmy. A co mnie inne kraje ja mieszkam i tu mnie interesuje .
Lepiej być "moherem" niż Tuska frajerem.
No spodziewałem się, że na wpis z 13 20 ktoś odpowie atakiem i to z takim zapałem.............
Wolę być Tuska pomagierem niż głupim moherem ;)
Jednak polska to kraj idiotów .Jak wyżej z 16.36.
Wszyscy ci starsi ludzie to przeżyli wojnę i wiedzą pętaku co to Wolnośc i Polska.Do 11.32.A szacunek ? Nie no bo po co jak wasz guru nazywa nasze Matki mochery!W ryjo.
Wszyscy ci starsi ludzie to przeżyli wojnę i wiedzą pętaku co to Wolnośc i Polska.Do 11.32.A szacunek ? Nie no bo po co jak wasz guru nazywa nasze Matki mochery!W ryjo.
Zawsze zastanawiałem się jak wygląda prawdziwy kłamca ?Teraz wiem !Tak jak gość_wolę pieczarki!Są zdjęcia ,filmy,media mówią że było ponad tysiąc osób ,a on widział 60 !Skąd się biorą takie oszołomy?
Niestety, Tuskowi i jego macherom od mediów udało się skutecznie skanalizować aktywność prawicy w obszarach, które tak naprawdę nie mają znaczenia dla funkcjonowania państwa. Jakie były główne punkty zainteresowania prawicowych polityków i publicystów w okresie powiedzmy ostatniego miesiąca? 1. marsz Rosjan w Warszawie, 2. poparcie dla biznesu o. Rydzyka. Jaka jest waga tych spraw? ŻADNA, podkreślam ŻADNA. Tam, gdzie się odbywa prawdziwe rozdanie, prawicy - jak zwykle - nie ma.
Ale jaja oglądałem kablówkę !Szef naszych struktur Platformy krytykuje działania rządu i KRRIT!To się nadaje również do prasy!Pismen co ty na to ?skrytykujesz swoich?Brawo Duda !Powiedział wszystkim prawdę to się teraz tłumaczą!
A jak Ci się podoba postawa szefa struktur Platformy pana Micha?Ty się tyle nawyżywałeś nad trwam a on mówi że Trwam powinna być na mulltipl.Oj nie dostaniesz srebrniczków!
a więc skoro należysz do po , to jesteś pismen przeciwko TV Trwam.
Strach zajżał wam w oczy !Ten tysiąc osób zrobił na was wrażenie!No ale żeby Mich publicznie takie słowa przeciw swoim?Może on chce przejść do PIS-u?