Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Marsz w obronie TV Trwam i wolnych mediów - Ostrowiec Świętokrzyski - 19 czerwca 2012 r.

CHODŹCIE Z NAMI ! Młodzieży

Gość_też młodzież
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 464

Odp.: Marsz w obronie TV Trwam i wolnych mediów - Ostrowiec Świętokrzyski - 19 czerwca 2012 r.

a do kogo należy tv religia do ITI i co mam nabijać kasę rodzinie Wejchertów a która telewizja działa charytatywnie na może poza BIEŁSAT TV bo my ją sponsorujemy TVP i ministerstwo spraw zagranicznych .Przecież bezrobocie w Polsce spadło tak mówią media i jest odczuwalny wzrost gospodarczy śląskie mazowieckie wielkopolskie i średnia krajowa dokładnie 4015,37 zł.tyle według obliczeń Głównego Urzędu Statystycznego .Niedługo skończy się EURO i skończą się budowy autostrad i zostanie podliczone ile dopłaciliśmy do euro mam nadzieje że większości otrząśnie się z tego medialnego transu .A co do tv trwam to powinno być na multipleksie

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Marsz w obronie TV Trwam i wolnych mediów - Ostrowiec Świętokrzyski - 19 czerwca 2012 r.

Galu z 13 46 już nie chwalisz się ,że to Kaczyński załatwił Euro ? co za wybiórcza pamięć :P .

Rozumiem ,że inne kraję wokół Polski kwitną ?

Czlowiek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Euro to mi lata to jest prywatna impreza UEFA zobaczycie ile do niej dołożyliśmy. A co mnie inne kraje ja mieszkam i tu mnie interesuje .

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 458

Odp.: Marsz w obronie TV Trwam i wolnych mediów - Ostrowiec Świętokrzyski - 19 czerwca 2012 r.

Lepiej być "moherem" niż Tuska frajerem.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No spodziewałem się, że na wpis z 13 20 ktoś odpowie atakiem i to z takim zapałem.............

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 469

Wolę być Tuska pomagierem niż głupim moherem ;)

Gość_...
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jednak polska to kraj idiotów .Jak wyżej z 16.36.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 472

Wszyscy ci starsi ludzie to przeżyli wojnę i wiedzą pętaku co to Wolnośc i Polska.Do 11.32.A szacunek ? Nie no bo po co jak wasz guru nazywa nasze Matki mochery!W ryjo.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 471

Wszyscy ci starsi ludzie to przeżyli wojnę i wiedzą pętaku co to Wolnośc i Polska.Do 11.32.A szacunek ? Nie no bo po co jak wasz guru nazywa nasze Matki mochery!W ryjo.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 480

Zawsze zastanawiałem się jak wygląda prawdziwy kłamca ?Teraz wiem !Tak jak gość_wolę pieczarki!Są zdjęcia ,filmy,media mówią że było ponad tysiąc osób ,a on widział 60 !Skąd się biorą takie oszołomy?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 468

Niestety, Tuskowi i jego macherom od mediów udało się skutecznie skanalizować aktywność prawicy w obszarach, które tak naprawdę nie mają znaczenia dla funkcjonowania państwa. Jakie były główne punkty zainteresowania prawicowych polityków i publicystów w okresie powiedzmy ostatniego miesiąca? 1. marsz Rosjan w Warszawie, 2. poparcie dla biznesu o. Rydzyka. Jaka jest waga tych spraw? ŻADNA, podkreślam ŻADNA. Tam, gdzie się odbywa prawdziwe rozdanie, prawicy - jak zwykle - nie ma.

Gość_pachucy
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ale jaja oglądałem kablówkę !Szef naszych struktur Platformy krytykuje działania rządu i KRRIT!To się nadaje również do prasy!Pismen co ty na to ?skrytykujesz swoich?Brawo Duda !Powiedział wszystkim prawdę to się teraz tłumaczą!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Imprezy partyjne srednio mnie interesuja. Impreza proboszczow, PISu i "zaczadzonych owieczek".

pismen
          Zgłoś
          Odpowiedz

A jak Ci się podoba postawa szefa struktur Platformy pana Micha?Ty się tyle nawyżywałeś nad trwam a on mówi że Trwam powinna być na mulltipl.Oj nie dostaniesz srebrniczków!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

W odroznieniu od niektorych partii w PO jest wolnosc slowa, nie trzeba pytac sie prezesa, co wolno powiedziec, a czego nie. Uczcie sie od lepszych.

pismen
              Zgłoś
              Odpowiedz

a więc skoro należysz do po , to jesteś pismen przeciwko TV Trwam.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Strach zajżał wam w oczy !Ten tysiąc osób zrobił na was wrażenie!No ale żeby Mich publicznie takie słowa przeciw swoim?Może on chce przejść do PIS-u?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
1234 ... 1819212324 ... 27282930
Przejdź do strony nr
123 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę