Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 53

Odp.: Marsz w obronie TV Trwam i wolnych mediów - Ostrowiec Świętokrzyski - 19 czerwca 2012 r.

Dlaczego żart? Skoro wolno maszerować zwolennikom konopi i tęczowej równości to zwolennikom telewizji dlaczego nie?

Ja widzę że znów stereotypy u nas się szerzą - kler kontra jaśnie oświecony laikat.

Ja telewizji trwam nie oglądam i nie zamierzam tego zmieniać, ale mam szacunek do poglądów innych i jeśli ktoś ma ochotę zamanifestować to przemarszem - to co mnie to interesuje?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 54

Odp.: Marsz w obronie TV Trwam i wolnych mediów - Ostrowiec Świętokrzyski - 19 czerwca 2012 r.

kto oglada trwam emeryci i rencisci ostrowiec to miasto emerytow i rencistow proste wiekszosc mlodych wyjechalo co raz wiecej wyjezdza wiec bedzie coraz gorzej takie miasto za 15 lat takie protesty beda raz w tygodniu bo nikomu nie beda przeszkadzac powinniscie w niedziele zrobic z kosciola na protest potem jak prawdziwy katolik obgadac sasiadow na placu zabaw a potem do supermarketu na zakupy pokazac sie ze was stac

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Marsz w obronie TV Trwam i wolnych mediów - Ostrowiec Świętokrzyski - 19 czerwca 2012 r.

ALLAHU, chroń moja ojczyznę:) przed nimi :)

allah dla debili - znaczy Bóg, tylko w innym języku:)

NIE POPIERAM WASZYCH MARSZYKÓW!

Niech TV trwam i Rydzyk da jeśc głodnym ludziom - POTEM Kwa pogadamy!!!!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 56

Gosc,18:49 zapomniales jeszcze dodac jedno zdanie.Jezeli sa prawdziwymi katolikami ,sytuacje w jakiej znalazla sie TV Trwam powinni skomentowac tak :"Bog tak chcial"....

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 57

I tak będzie jak popadniemy pod jarzmo kleru.A jak się ktoś sprzeciwi albo ma inne zdanie to zaraz "błupota ciemota" itp itd.

Gość_Laura
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 58

W moim mieście takie rzeczy?! Mam nadzieję, że naprzeciw wyjdzie Wam marsz przeciwników telewizji TRWAM.

aleksandra
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 78

Tak tak, Rydzyk będzie teraz tupał nogą przy użyciu swoich słuchaczy, bo coś nie poszło po jego myśli i będzie tracił pieniądze. A ten naród taki ślepy i zmanipulowany że pójdzie wszędzie za swoim ojczulkiem żeby nabić mu kieszeń.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 88

A ja się zastanawiam co to za wolne media? Są takie? No bo że komercyjne stacje nie są wolne to wiadomo- Żydzi, masoni, komuna i nie wiadomo co jeszcze nimi rządzi. A TV Trwam jest wolna? Wolne żarty chyba. Jest tak samo uzależniona od czegoś lub kogoś jak inne media. Nie będę pisać od kogo lub czego bo wszyscy wiedzą.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Marsz w obronie TV Trwam i wolnych mediów - Ostrowiec Świętokrzyski - 19 czerwca 2012 r.

żal mi tych ludzi, ale nie pozwolą sobie pomóc, szkoda !

trudno, niech maszerują, tylko tyle potrafią robić, czują się dowartościowani, zauważeni to ich dzień........ w końcu każdy chce mieć swój dzień.

Staruszkowie myślą, że w tym sposobem zyskają lepszą miejscówkę w niebie

Gość_~kokon
        Zgłoś
        Odpowiedz

myślisz, że tylko staruszkowie? Chyba jesteś w głębokim błędzie albo masz "swój rozum" sterowany przez media.

Gość_rob2004
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 98

świetny pomysł z tym marszem. Czy przy okazji możecie protestować przeciwko drogiej benzynie zbyt długiego okresu do emerytury (sorki zapomniałem że tv trvam oglądają sami emeryci ) żal mi takich ludzi. mam tylko do was prośbę maszerujcie chodnikiem bo jakiś kierowca może nie wytrzymać. Wracając do tematu skoro nie przygotowali odpowiednich dokumentów to bardzo dobrze że nie dostali miejsca na platformie naziemnej i bardzo dobrze że krrit nie ugina się pod naciskiem O. rycyka który pływa w kasie i dalej prosi naiwnych emerytów o więcej

Pozdrawiam

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

ja również ciebie pozdrawiam. nie jestem emerytem (w odróżnieniu od pismena), wykształcenie wyższe mam (więc ciemny też nie jestem) ale oczywiście za twoje współczucie dziękuję. A co do marszu - jeśłi mnie pamięć nie myli to podobno demokracja jest i każdy ma prawo po zgłoszeniu demonstracji w urzedzie miasta do wyrazania swoich przekonań publicznie - również na ulicy. Myślę, że w imię demokracji będziesz na tyle uprzejmy i skierujesz swoją bryczkę w inną ulicę, skoro akurat marsz bedzie w tym momencie blokował twój przejazd.

Dziękuję oczywiście za życzliwość i zrozumienie.

Gość_rob2004
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 100

dać im szydełka i niech zapierniczają a nie telewizje będą oglądać i siedzieć na ławkach przed blokiem i plotkować co tam mówili ....

Gość_biskup
            Zgłoś
            Odpowiedz

dziękuję również za życzliwość i zrozumienie.

Bóg zapłać "biskupie".

Gość_rob2004
              Zgłoś
              Odpowiedz

rob2004 w której parafii pierzesz mózgi ?????

Gość_~kokon
                Zgłoś
                Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 101

Zgoda

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 103

dobre........:-)my dbamy o ich bezpieczeństwo, uczulamy, że maszerujemy chodnikiem, może choc tyle dotrze do tych ludzi

kierowcy! uważajcie w tym dniu na maszerujące potencjane duszki szukające drogi do nieba :-((((

Gość_~kokon
            Zgłoś
            Odpowiedz

dziękuję za życzliwośći zrozumienie dla poglądów innych. widać , że demokracja kwitnie.

Gość_rob2004
              Zgłoś
              Odpowiedz
1245 ... 27282930
Przejdź do strony nr
123 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -