oj Rusiecki, zajmij się tworzeniem przyjaznego Polakom prawa, a nie spacerami.
http://iv.pl/images/85796243707332992876.jpg
hahaha
Partia kaze, posel musi.
17.08 A jak głosują w twej platformie?Tak jak serce każe czy jak guru?
spacer to zdrowie i nie niesie za sobą odpowiedzialności za podejmowane decyzje,a zresztą odpowiedzialność urzedników za podejmowane decyzje to martwy przepis stworzony po to aby był na papierku i aby zamknąć buzie coniektórym że urzędnicy nie ponoszą odpowiedzialności żadnej za podejmowane decyzje hehe,słyszał kto o takim przypadku?,a wiele nadawałoby się pod sąd,ale swój swojemu krzywdy nie zrobi
Średnia wieku gruba, ludzie wytrenowani na marszach do Częstochowy... mogli by tak chodzić i chodzić w obronie swojego guru ;) Ja mam nadzieję, że jak głosi piosenka z tego filmiku "nie oddadzą nam telewizji trwam", bo my jej nie chcemy ;) niech ją sobie zatrzymają tylko dla siebie i nie pchają tam, gdzie jej nie chcą ;) ave
a byli jacyś przeciwnicy marszu?,a dlaczego na filmie nie pokazano co pokazywali kierowcy aut jak jechali obok(pokazywali "faka"i stukali się w czoło)
To ty i twoi chamscy znajomi.Inteligentny człowiek tak nie postępuje.Ale naleje wam się oj naleje Pagadi
Byłem, widziałem - ludzi bardzo dużo, wiek różny - od nastolatków do staruszków. Wpisy,że była nas garsta to przykład "rzetelności" w stylu TVN. Brawo Zbyszek Duda i PiS. Nie przejmujcie sie pianą, którą toczą z pysków POpaprańcy. Alleluja i do przodu!
Tak, nastolatków była mała garstka, ledwo można było ich wypatrzeć w tłumie, no ale coś powiedzieć trzeba.
nie powinno być trwam po co te bajki na wizji nie pojmuję
Przyjazne Polakom prawo miał tworzyć Palikot. I wspónie z PO i PSL zafundował nam przedłuzony wiek emerytalny. To sie nazywa przyjazne prawo.
Szary czlowiek - mialem na mysli przecietnego zjadacza chleba to nie jest zniewaga ani obelga
Nawet jesli 1000, to w stosunku do 60 000 tysiecy mieszkancow drobny margines, a jak widac powyzej byla to kolejna "akcja" dzielnych dzialaczy PISolandii.
To nie są pieczarki, tylko jakieś inne grzybki, bo widziałaś zupełnie coś innego niż ja.
Jak w tym miescie moze byc dobrze,skoro posel Rusiecki walczy z takim zaangazowaniem o interesy pseudoduchownego,zapominajac o prawdziwych problemach mieszkancow Ostrowca.Wstyd i zenada.