A kto tu kogoś do czegoś zmusza wykształcony człowieku. Uważam się za wykształconego, daję na tacę jeśli chcę i ile chcę. Nikt w Kościele nigdy nie podał mi wysokości kwoty "co łaska". Rydzyka słuchają i oglądają przede wszystkim ludzie starsi. Uważam, że należy im to umożliwić. Jeśli prawdziwe są reklamówki Rydzyka o kondycji finansowej TV TRWAM i konkurentów to odmowa dostępu do multipleksu jest czystym skurczysyństwem. I gdzie tu wolność słowa i demokracja?
A w ogóle istnieje coś takiego jak "wolność słowa i demokracja"? Tak w 100% zgodna z teorią i założeniami? Nie istnieje.
Ktoś w ogóle zabiera ludziom możliwość oglądania TV Trwam? Zabrano im koncesję na transmisję? Parafrazując Twoje słowa: nikt nikomu nie zabiera możliwości odbioru TV Trwam, może robić to w inny sposób niż poprzez multiplex. Przekaz cyfrowy to tylko dodatkowe medium. Kto będzie ją chciał oglądać i tak obejrzy, więc w czym właściwie problem? Larum podniosło się o to, że telewizja straciła kolejny sposób propagacji swojej transmisji, co przełoży się na mniejszy jej zysk. Tu chodzi głównie o KASĘ, a nie o wolność mediów, słowa czy demokrację.
SBeckie media to takie które zarządzają kanalie z czasów PRLU. Zobacz kto jest właścicielem prywatnych telewizji. Zobacz i nie bądź naiwny człowieku. Nie bądź ofiarą bydlaków z SB i ich donosicieli ,którzy od 1945 nieustannie rzadzą Polską kradnąc kłamiąc i demoralizując ludzi.
A jak chcesz być okradany i demoralizowany to twój problem.
Bardzo trafna wypowiedź! Popieram. Uczestniczyłam w marszu, bo wolność mediów od dawna jest zagrożona, a dziennikarze mają coraz krótsze łańcuchy, a niektórym zakłada się już kagańce. Pod tym względem psy podwórzowe mają lepiej, bo Animals walczy o ich prawa dość skutecznie. Nie możemy się poddawać!
Było dobrze ponad 1000 osób. Nie kłamcie ludzi lemingi.
_______________PZPR wróć i zrób porządek____________
A może stan wojenny powinien wrócić?
Co ty piszesz gościu z 07:25 - zastanów się.
Abo nie jesteś świadomy albo byłeś w PZPR i tego ci trzeba.
Jak było 200 osób to wszystko. Średnia wieku 68 lat. Lipa
Przestań kłamać ubecki prowokatorze. Przestań kłamać!!!!!
zdjęcia nie kłąmią- ponad 1000 osób. i tego, ze marsz się udał, nie było zaczepek- nie da się przekłamać.
Zachęcamy do oglądania filmiku z Marszu
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lkSjBFcLqtQ
i do oglądania TRWAM
powtarzam pod pomnikiem bylo z 60 osob niech dla krzykaczy bedzie 100, ale pod pomnikiem nie bylo 600 i na mszy 600 nie bylo bo najnarmalniej w swiecie nawet gdybym nie umiala liczyc to na logike gdyby bylo 600 min jak ktos pisze to waska uliczka przezywalaby oblezenie a tak nie bylo. widzialam protestujacych od strony alei i od pl waolnosci bo specjalnie skrecilam zobaczyc.
stali ludzie pod pomnikiem owszem troche na ulicy - gdyby bylo 600 min to nie przejechalabym dokancelarii, bo niby jak - reszta pod samym pomnikiem i kolo obuwniczego.
600 osob pod pomnikiem to czubata waska uliczka, parking i droga. to wy przestancie klamac.
na procesjach Bożego Ciala tez sie mowi o liczbach, ale nie wspomina o liczbie spacerujacych w procesji. a to wielka roznica.
a tak na marginesie; dlaczego akurat tv trwam a nie pasuje wam tv religia???? bo????
bo na religia tv sa poruszane problemy glownie zwiazane z wiara i problemami szarych ludzi na trwam natomiast miesza religie z polityka. Cale to oburzenie dlatego ze trwam nie moze nadawac za friko , kablowka i satelitka nie wystarczaja juz zachlannosc jest w modzie. Gosc z 1:37 bardzo ladnie ujal o co w tym wszystkim chodzi albo stoisz po lewej albo po prawej jesli jestes po srodku i myslisz samodzielnie to zostajesz zadeptany przez przedstawicieli lewej i prawej strony. Smutne ale samodzielne myslenie to dzisiaj owoc zakazany.
może ty pajączek jestes szary
No to szału ilościowego szczerze mowiąc nie było, biorąc pod uwagę, że większość z nas to katolicy.
Ciekawe dlaczego...;)?
poznałem na filmie jednego znajomego,niewiedziałem że on taki katolik wierny,na codzień zupełnie inaczej się prowadzi,nieraz w lasku z nim wina ciapaliśmy,ostatnio chyba w sobote ubiegłą,jak to się człowiek na kilka godzin potrafi zmienić fiufiu
Foto z marszu
http://iv.pl/images/85796243707332992876.jpg