gdzie rozliczenie kasy zebrana na stocznie?
gdzie rozliczenie kasy przysylanej przez fanów tadzia? niech mu ślą, niech zanoszą w zębach, ale skoro chcą demokracji to skoro ja prowadze dzialalnosc gospodarcza i sie rozliczam ze skarbowym, pilnuje wszystkiego w ksiegowosci , zeby grało to czemu rydzyk ma to w d.ie??? co on jest lepszego ode mnie?
Kolego - gdyby ojciec Rydzyk nie rozliczał sie z pieniędzy i na dodatek - jak to sugerujesz - robił jakieś przekręty to prokurator i Urząd Skarbowy nie daliby mu ani chwili wytchnienia i dawno już tego radia by nie było. Rządzący tylko na to czekają! Tylko widzisz nie mają się do czego przyczepić! Więc przestań rozpowszechniać te swoje farmazony tylko jak masz dowody jakichś machlojek to zgłoś to do prokyratury a nie błaznuj na forach bo to każda łajza potrafi.
każda łajza też potrafi maszerować w sobie wiadomym celu,w naszym mieście pozostaje tylko się modlić,za głodnymi,bezrobotnymi,chorymi nie widać marszów w tym miescie.....
Żeby maszerować to trzeba mieć w sobie troche odwagi, w przeciwieństwie do anonimowego klepania w klawiature.
prokurator i urząd skarbowy?ile w polsce było procesów z poważnymi zarzutami i co,wyroki uniewinniające albo kara znikoma i w zawieszeniu,tam gdzie w gre wchodzi ogromna kasa tam zawsze jest pole do popisu,a tywysta aru też jesteś anonim,bo byle jaki podpis to i ja mogę sobie wymyśleć haha,podobnie jak ty,a co do radia i prawidłowego rozliczania się,jak dobrze wiesz sprawy finansowe kościoła i różnych religii są owiane tajemnicą,a dostęp do nich mają jedynie niektórzy,począwszy od watykanu na plebanii wiejskiej kończąc,myle się czy nie?,czy płacąc księdzu za jakąś usługe dostajesz choćby zwykły paragon?nie,a taksówkarz musi mieć kase w aucie,możesz napisać że taxi ma działalność zarejestrowaną,tak,wykonuje usługi i za tio pobiera opłaty,a ksiądz?nie wykonuje usług i nie pobiera kasy?wykonuje i pobiera więc gdzie tu logika,ktoś może wykonywać i pobierać kase bez wydawania paragonu czy faktury a ktoś robi to samo i musi klientowi wydać pokwitowanie na pobrane opłaty za usługe
no i jak tam po marszu?spokojnie było ?nikt się nie naparzał z nikim?wode dawali?
Sam jesteś łajzą z 17:06 bo taki się urodziłeś i taki zdechniesz
gg - nie dajmy się łajzom. Prawda po naszej stronie, a oni niech zdychają z głodu jak uwierzyli obiecankom.
a skąd o.tad ma te 86 baniek?z pracy rąk?napewno,ale nie swoich,te 86 to legalne a reszta gdzie?każdy z nas odkłada sobie gdzieś na boku jakieś pieniążki,oczywiście w miare możliwości,a tam w tt i rm możliwości są ogromne a wręcz szokujące,i brońcie dalej o.dyrektora a i tak na was tyłek wypnie jak się któremu z wielbicieli i obrońców noga podwinie hehe,samo życie,jak jest kasa są i koledzy a jak kasy nima to i kumpli brak,proste no nie,aż do bólu
Chyba już dawno po marszu? Ilu was było?! ;)
widziałam ich pod pomnikiem. bylo ich z 60 osob, z tym, że jak jechałam to po drodze szli juz spacerkiem ci co chyba z ciekawosci poszli, bo jedni byli pod pomnikiem a reszta cos typu procesja w Boże Cialo to spacerowicze.
dużo szumu, maly deszcz, ale ostrowiecka szumnie napisze hye he he jak zwykle z reszta
Nie kłam tefałenowski prowokatorze. Bezczelnie kłamiesz . Jak kazdy wychowanek TVN i GW.
60 osób powiadasz? To chyba na innym marszu byłaś/eś. Na moje oko było lekko 200 osób jak nie lepiej. Zresztą zdjęcia w gazecie i internecie powiedzą wszystko. Zastanawia mnie skąd te wszystkie starsze babcie biorą siły żeby chodzić na marsze? Kobiety o kulach, prowadzone pod rękę, ledwo trzymające się na nogach, ale w marszach uczestniczą.
i to jest dziwne!
szybko jechałaś:)
brakło ci jednego zera 600 min.
TV TRWAM można nie lubić ,można jej nie oglądać. Ale każdy kto jest demokratą , powinien stanać w obronie tej telewizji.
Istotą demokracji są wolne media.
Obecna PO owska władza chce zniszczyć TV Trwam za to ,ze ta jest jedyną krytyczną wobec tej władzy telewizją.
Każdy kto nie popiera PO musi zostać skasowany. Oto dewiza PO.
Czy to jest demokracja??? Czy to jest wolność???
Ja chce mieć możliwość wyboru. A PO skazuje mnie na bełkot TVNu Polsatu i pozostałych reżimowych dupowłazów obecnej władzy.
Powtarzam : TV Trwam można nie lubieć ale każdy człowiek który jest demokratą a nie bolszewickim pętakiem - powinein stanąc w obronie tej telewizji.
Bo inaczej nie ma mowy o demokracji , wolności.
Bo inaczej wracamy do czasów PRLu z jedynie słuszna władzą , z jedynie słusznymi mediami , jedynie słuszną partią ,która raz zdobytej władzy NIE ODDA.
A wszystkim tym którzy szydzą , kpią z ludzi uczestniczących w marszu powiem tak : Ludzie ci to najbardziej świadoma część polskiego społeczeństwa. Wy myślicie tylko o grillowaniu . Przyszłość Polski was nie interesuje. Zadowalacie się propagandą płynącą 24 godziny na dobę z SBeckich gadzinówek medialnych. Ale kiedyś przyjdzie opamiętanie jak będzie już za późno. Obudzicie sie lemingi lub wasze dzieci z ręką w nocniku. Ale będzie już za późno.
A póki co grillujcie ....
Oh My God: "uczestnicy marszu to najbardziej świadoma część polskiego społeczeństwa". Nie widzę różnicy między propagandą płynącą z SBeckich mediów (co to w ogóle są SBeckie media?), a propagandą organizowaną przez TV Trwam i Radio Maryja. Jedno i drugie to są MEDIA, a media mają za zadanie przekonać odbiorcę do swoich racji i przedstawić odbiorcom świat/otoczenie w taki sposób jak im się tylko podoba. Więc dlaczego do ciężkiej cholery jedni drugim wciskają na siłę że "moje jest bardziej niż twoje i to moje jest lepsze"? Jak ktoś jest taki bardzo świadomy i kuma o co w tym wszystkim chodzi to zlewa to co mówią w mediach i myśli SAMODZIELNIE, względnie zbiera informacje z kilku źródeł i wyciąga samemu jakieś wnioski, na podstawie tego co usłyszy. Inaczej nie ma co mówić że "jestem świadomym człowiekiem", bo bez znaczenia czy popierasz TVN czy Trwam czy TV Chłam - i tak popierasz i robisz to do czego dane medium namawia.
Idąc bardzo skrajnie, można Trwam ma bardzo dużo marionetek w społeczeństwie i dzięki nim organizuje takie przemarsze i protesty. Ale żeby to pojąć trzeba włączyć samodzielne myślenie, a nie słuchać tego co inni mówią że trzeba zrobić, bo jak nie to będzie źle w kraju.
Ja uważam po swoich obserwacjach tu w ostrowcu że przedstawiciele kościoła wcale nie dają ludziom wyboru tylko zmuszają do oddawania kasy i służenia tym dziadom. a tv trwam czy sram robi to samo więc nie pleć bzdur o wolności bo nic o tym niewykształcony człowieku nie wiesz