Precz z komuną.Cały czas mąci.Gruba kreska mazowieckiego.Tak cłeku popieprzyłeś w tym kraju.Jedną kreska.Obyś....A ci jesce medale za to dadzo.
dziś mija 20 rocznica obalenia rządu Olszewskiego.
Mówi wam to coś data 4 czerwca 1992 ?
ciemne moce opanowały nasz kraj na następne lata Donald,Pawlak,i inni był nawet jakiś ruski który siedział obok Pawlaka zobaczcie na film Nocna zmiana
Trzeba mięć Ojczyznę w sercu i dobrze głosować, i na wybory chodzić. Nocna zmiana dokumentalny i prawdziwy film, ale tego nie zobaczysz w tvn.
prawdę napisałeś gościu 07.19. Dzięki.
Dziwne tylko, ze autor tego "wiekopomnego dziela: przyznaje, ze to jedna wielka manipulacja.
A tym wspaniałym manipulatorem jest pismen.
czwartek ! teatry na ulicę !
Poczytaj to sie dowiesz biedaku, kto toba manipuluje. Rzad byl nieudolny, mniejszosciowy, wniosek o votum nieufnosci byl juz zlozony i bylo pewne ze przejdzie. To na koniec niestrudzony lowca meteorow postanowil urzadzic mala szopke. A zeby bylo weselej wtedy popieral rzad Niesiolowski a przeciw byl Kaczynski (bo koniecznie chcial sie zalapac)
pismenie masz rację, mną chcą manipulować, a ciebie już zmanipulowali.
to wielka różnica.
Tobie opowiadaja bajki z 1001 nocy, najwieksi "bohaterowie" tak wtedy jak i dzisiaj nie pozytywnego nie potrafia poza budowaniem wlasnego mitu. Ale jak widac na podatnym gruncie - kazda bzdure jakis "frajer" kupi.
frajer to ty - a gdzie zielona wyspa, autostrady, emerytury za grznicą, wolne media itd.....
odpowiedz proszę, kto kłamał, a kto im wierzy ?
A czego niby nie ma, w 5 lat wybudowano wiecej drog niz w 50, media sa wolne i dlatego mozesz swoja ukochana stacje sluchac i ogladac do woli, a ze nie jestes w stanie tego ogarnac myslowo - cos trzeba miec skale porownawcza, a tego to raczej nie masz i na twoje szczescie nigdy mial nie bedziesz dzieki tym na ktorych teraz twoja ukochana stacja tak chetnie "mile bzdurki opowiada"
Spojrz za okno moze zobaczysz ze jest zielono.
Jak dla mnie to TV TRWAM może zakończyć swoją działalność wszędzie, nie tylko na platformie multipleksu. Nienawidzę ich z całego serca, a dlaczego? Mam dziecko z in vitro i wyć mi się chce jak słyszę co w tej telewizji mówią a raczej kłamią na temat tej metody bydlaki i niedouczone s..y. Jestem zajadłym antyklerykałem i będę tępił z całego serca. Kiedy marsz w intencji zdjęcia tej telewizji z wizji? Pierwszy pójdę
14.59.Opanuj się Bo wylądujesz w Morawicy.Memento mori.Na łożu śmierci będziesz wzywał Boga.Oby ci przebaczył twoje Blużnierstwa.
gościu 7.07 jemu Morawica nie pomoże.
Tak go wychowali i taki musi ......czy pasuje słowo umrzeć do takiego ?
odpowiedź inteligentna i na poziomie