dobre
Za to że wchodzi im w d--e?
dlaczego piszesz pajaczkow ? czy ja sie kiedykolwiek wypowiedzialem pochlebnie o rzadzie tuska czy o nim samym ? a oczernianie idzie ci widac lepiej niz pismenowi. TV to TV jest to biznes tvn pokazuje skrajnie jedna strone a trwam pokazuje skrajnie druga. Poki co nie ma tv ktora jest pomiedzy a takiej najbardziej potrzeba bo przez takie skrajnosci dochodzi do podzialow ale niektorzy sa zbyt slepi zeby to dostrzec. Aha przepraszam ze wiekszosc glosowala na tuska i go wybrala przepraszam ze tusk broni swoich interesow nie dajac wejsc tv trwam do multiplexu , przepraszam ze zanim sie wypowiem rozwazam argumenty obu a nie jednej strony , przepraszam ze nie wierze w boga i robie wam tym wielka krzywde , przepraszam ze tak jak coraz wieksza liczba ludzi dostrzegam zepsucie w kosciele , przepraszam ze wam sie w zyciu nie powodzi i za to ze powodzi, przepraszam za jedwabne , przepraszam za cokolwiek sobie ubzduracie.
A to byli wasi rodzice, a to niedaleko pada jablko od jabloni.
z 07.34 --- a twój kaczynski - spiep...aj dziadu he he he he to naprawde akt tolerancji i miłości bliźniego.
Jestem za PIS-em, ale bez przesady. Nie opuszczajmy pana R. do władzy i do pieniędzy. I tak się już obławił i to całkiem nieźle. To już nie jest ksiądz, tylko biznesmen. Ludzie przejrzyjcie na oczy...
Link o prawdzie Tadeusza Rydzyka:
http://video.google.com/videoplay?docid=5334034383953479706
kolejna prowokacja - jestem za, a nawet przeciw.
ok, ale na marsz sie i tak wybieram..
gosc 11:40 swietnie ujete wlasnie o to mi chodzi no ale skoro chce sie tak gloryfikowac ludzi biznesu no to prosze bardzo maszerujcie nie dacie jednemu to dacie drugiemu obaj i tak maja was w szacownych 4 literach
Prawda o marszach
w obronie czego?tv trwam?musiałbym być chory na umyśle,niech se właściciel tv sam organizuje i sam se łazi,stać go
11.35.Spierd---j dziadu.Odpieprz się chamie od naszych rodziców.Na co ciebie mośku wychowali?
i wychodzi cala kultura pissuniątka...
a kto powiedział aby dorżnąć watachę czy ktoś z PiS-u, a kto zabił Rosiaka z Łodzi ? pisać dalej ?
chyba nie wiesz co robił kościół? co robią w dalszym ciągu?jak zachowują się wyznawcy pana kaczyńskiego ???? a spieprzaj dziadu pamiętasz ?????zawsze wybieramy z dwojga złego !
Ci co są przeciw mają wyprane mózgi.O to chodzi właśnie mediom polskojęzycznym. i Jestescie bezmózgowcy.
kokon, a POlitykę miłości pamiętasz w wersji łodzkiej? a dorzynanie watahy też juz zapomniałeś? chyba młodziutki jesteś..choć to nie usprawiedliwia taaakiej sklerozy.