MARSZ W OBRONIE TV TRWAM I WOLNYCH MEDIÓW OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI 19 czerwca 2012 r.
MARSZ W OBRONIE
TV TRWAM I WOLNYCH MEDIÓW
OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI
19 czerwca 2012 (wtorek)
18.00 MSZA ŚWIĘTA ZA OJCZYZNĘ W KOŚCIELE NA PIASKACH
19.00 WYMARSZ ULICĄ SIENKIEWICZA W KIERUNKU RYNKU I FIGURY OJCA ŚWIĘTEGO PRZY KOLEGIACIE ŚW. MICHAŁA
Zapraszamy wszystkich, którym leży na sercu wolność mediów!
brawo!
Brońmy wolnych mediów !!!! Brawo tak trzymać, nie damy się propagandzie tvn, polsatu i innym.
To są wolne media , nie rozśmieszajcie mnie.
Pisowcy się uaktywnili - znowu robią wiochę na całą Polskę.
Już Świętokrzyskie się popisało w wyborach wybierając spadochroniarzy i wdowy
Będzie się można pośmiać z moherów!
Żeby nie mochery to dawno by Polski nie było na mapie.
Zaproszenie na Marsz w obronie wolności słowa w Polsce
29 września Wielki Marsz "Obudź się Polsko". Jarosław Kaczyński: Tak dalej być nie może, tyle zła się dzieje. Musimy pokazać sprzeciw
http://www.youtube.com/watch?v=qQia4Ow2tzk&feature=player_embedded
Wolność słowa w Polsce jest więc skończcie kłamać !!!!!!
a co to?darmowy słup ogłoszeniowyczy co?,ja się już dawno obudziłem i wykreśliłem pis z mojego kalendarza,całkowicie
Oczywiscie, ze bende na marszu!
a maszerujcie sobie nie spełniliście wymogów i tyle to jak u anglików jest brzydka pogoda a u nas mówi cały czas o mgle a jest już prawie lato. Krzykacze i nic więcej
Idę! TVtrwam ma TRWAĆ wiecznie!
Dajcie sobie spokój z tym marszem-wstyd ,żenada i paranoja.Takie rzeczy w ostrowcu?!Macki padre z torunia siegają az tutaj....to lipa.Nie dośc ,że miasto biedy to jeszcze przemarsze innych....
ten marsz to jakiś żart, prawda? Powiedzcie, ze to żart!!!
rob2004 czy choć jedna twoja wypowiedź jest w tym temacie poparta argumentami? czy nie masz żadnych i odpowiadasz innym od razu rzucając teksty o głupocie lub wymigując się od odpowiedzi? właśnie ty i tobie podobni krzykacze z zasadami chrześcijańskimi macie niewiele wspólnego, a przez takich jak wy, ludzie odwracają się od kościoła...
Czuję w tym rękę posła Rusieckiego i PiS...