Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Odp.: Marsz w Obronie Demokracji, Edukacji i Wolnych Mediów - Ostrowiec, 18.04.2015

Tak postępiono z TV Trwam:

Telewizja o. Tadeusza Rydzyka dostała 50 tys. złotych kary za jej relację z zeszłorocznego Marszu Niepodległości. Kiedy podpalono Tęczę na placu Zbawiciela komentatorzy stacji opisywali sytuację tak, jakby cieszyli się ze zniszczenia tej instalacji.

KRRiT wylicza szereg przepisów, które złamali dziennikarze i komentatorzy. Wskazuje też, że wolność wypowiedzi nie zwalnia z odpowiedzialności za słowo. Na wysokości kary zaważyła ocena szkodliwości czynu a także fakt, że Fundacja „Lux Veritatis”, właściciel Telewizji Trwam, nie była wcześniej karana.

W internecie takie sprawy rozpatruje Sąd-łamanie konstytucji, prawa ,dóbr osobistych.....

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: Marsz w Obronie Demokracji, Edukacji i Wolnych Mediów - Ostrowiec, 18.04.2015

i bardzo dobrze, wolność słowa to nie anarchia.

Bo tak to byłaby stacja promująca rasizm, promująca faszyzm etc...

Rozumiem że w tym marszu o to wam chodzi? Chcecie zmienić konkretne przepisy KRRiT w takim razie to trzeba konkretnie wyjść z propozycją, ale coś czuje, że tu tylko chodzi znowu o pokrzykiwanie i rzucanie hasłami, ot taki sposób na pozyskiwanie elektoratu...

JohnyCash
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 75

Odp.: Marsz w Obronie Demokracji, Edukacji i Wolnych Mediów - Ostrowiec, 18.04.2015

JohnyCash, masz rację, ale nie tę właściwą. I jesteś w mniejszości. Ale ja Cię popieram: też nie widzę tego zamordyzmu mediów.

Gość_Agata
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 59

Odp.: Marsz w Obronie Demokracji, Edukacji i Wolnych Mediów - Ostrowiec, 18.04.2015

Którędy ten marsz będzie szedł? Mieszkam blisko centrum i nie wiem czy brać samochód, bo nie chcę drogi wam zablokować jadąc do domu.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Problem jest ciekawy. W diabelskim Tefałenie mozemy zobaczyc politykow kazdej dostepnej frakcji i wysluchac co maja do powiedzenia a w takiej np TRWAM tylko jedna strona ma cos do powiedzenia bo druga normalnie nie jest tam dopuszczana do glosu.Co do wolnosci slowa to jest takjak mowili poprzednicy , nikt nikomu nie zabrania wyrazacswoich pogladow , jest masa portali gdzie widzialem obelgi pod adresem i prawych i lewych i nie bylo to karane blokowane itp. Po prostuludzie maja wybor , slowo klucz "WYBÓR" , chce to ogladam TVN chce to ogladam TRWAM i nikt mi tego nie zabroni nikt mi nie narzuci co mam ogladac. Uwielbiam dokumenty o UFO o tajemniczych zjawiskach i o fajnych miejscach na swiecie a w naziemnej nie ma pelnego pakietu DIscovery czy Planette i to jest powod do marszu ? bez jaj ludzie. Edukacja.... wolna edukacja od wszelakiej indoktrynacji .... tak wtedy bylaby wolna edukacja a poki co mlodzi Polacy zamiast poglebiac wiedze historyczna lub scisla to klepia dwa razy w tygodniu paciorki na lekcji religii. Nie lubie stronniczosci i denerwuje mnie jak ktos twierdzi ze on jest krysztalowy a jego przeciwnik to samo czyste zlo. wkurza mnie PO ale jak slucham pisiorow to krew mnie zalewa dlatego zaglosuje na Pawła i dam mu szanse bo lewicowi zlodzieje z POPiSu wywoluja umnie torsje.

Gość_ChuckNorris
          Zgłoś
          Odpowiedz

http://www.lokalnatelewizja.pl/29,7069-w_obronie_demokracji_i_wolnych_mediow.html

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    35 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:Dodaj firmę