Prawo i Sprawiedliwość zaprasza mieszkańców Ostrowca w sobotę 18.04.2015 o godz.11:00 organizowany jest marsz w Obronie Demokracji, Edukacji i Wolnych Mediów. Marsz poprzedzi msza święta w Parafii Archanioła w Ostrowcu Św. Zapraszam Serdecznie.
W obronie rzeczy istniejących. Ściema wyborcza i nic więcej
Na pewno będę dość mam krępowaniu wolnej myśli przez osoby trzymające władzę i straszenie społeczeństwa karami ?
Na pewno będę dość mam krępowaniu wolnej myśli przez osoby trzymające władzę i straszenie społeczeństwa karami ?
Kasując posty z którymi się nie zgadzasz jesteś trybikiem tego strasznego terroru i krępowania wolnej myśli. O donosach do prokuratury nie zapominając
Nie wiem jak Cię nazwać ,to moje posty są likwidowane ,właśnie zastanawiam się czy nie postąpić tak ale na razie niech prokuratura rozwiąże problem Komunikacji Miejskiej a potem lasu na Bielinach!
ekhm:Twój wątek istnieje w zablokowanych ale już mojej odpowiedzi -nie ujrzysz?
To że w kampani wyborczej chciałem zlikwidować cały Twój wątek ,który dotyczył fikcyjnych ulotek tzw.czarnego pijaru z atakiem na kandydata Górczyńskiego,że twórcą ulotek miał być PiS - to uważasz za nie normalne mało tego ten komentarz wciąż istniał na forum zlikwidować go go chciała grupa ludzi a nie było możliwości cały czas istniał na I stronie forum w czasie kampani. A Ty uważasz że skąd się wzieła moja podejrzlwość o działaniu wspólnym KWWG dziś prezydenta Górczyńskiego i forum Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl o bliskiej współpracy celem dorwania się do koryta.Przez takie postępowanie dziś są marsze w obronie wolności mediów.
ekhn już wiesz jak wyglądają wolne media na tym forum.
Twój wątek istnieje w zablokowanych ale już mojej odpowiedzi dla Ciebie -nie ujrzysz? To że w kampani wyborczej chciałem zlikwidować cały Twój wątek ,który dotyczył fikcyjnych ulotek tzw.czarnego pijaru z atakiem na kandydata Górczyńskiego,że twórcą ulotek miał być PiS - to uważasz za nie normalne mało tego ten komentarz wciąż istniał na forum zlikwidować go go chciała grupa ludzi a nie było możliwości cały czas istniał na I stronie forum w czasie kampani. A Ty uważasz że skąd się wzieła moja podejrzlwość o działaniu wspólnym KWWG dziś prezydenta Górczyńskiego i forum Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl o bliskiej współpracy celem dorwania się do koryta.Przez takie postępowanie dziś są marsze w obronie wolności mediów.
Marsz w OBRONIE DEMOKRACJI,EDUKACJI i WOLNYCH MEDIÓW się odbył.Około 120 osób zwoleników i sympatyków,członków PiS przeszło ulicami miasta Ostrowiec Św. Policja i Straż miejska nas nie biła ,pięknie nas eskortowała za co jesteśmy im wdzięczni! Zainteresowanie małe ,choć gapiów po drodze dużo ,pozdrawiających nas dzieci,w oknach,balkonach zaciekawieni kto organizatorem marsz oklaski dla przechodzących patryiotów - śmię śmiało krzyczeć na głos ,że to patrioci tam szli starsi ludzie,którym towarzyszyła młodzież z parti PiS. Byłem tam uczestniczyłem niosąc baner i cieszyłem się z tego,że znów poczułem powiew wolności w Marszu. Niech będzie nawet nas garstka ,ale nikt nie zabierze już nam Wolności do wyrażania swoich poglądów. Uczmy się Demokracji ,bo brak aktywności społecznej powoduje bezkarność władz-likwidacja szkół,zabór lasów....nepotyzm. Następnym razem gdy Obywatele zrozumią ,że o swoje trzeba się ,upominać ,walczyć przyjdzie więcej patryjotów.A dziś jedyną siłą która może nas do tego zmobilizować jest PiS. Tak oto mam prawo krzyczeć wyrażać swoje uczucia: Niech żyje Wolność i Demokracja?
Nie ma sensu wklejać -do zobaczenia w Sądzie.
Naprawdę człowieku nie blokuje wątków,postów.Ty zastanów się ,że posty wulgarne w stosunku do mojej osoby nadal istnieją a moje odnośniki na te posty już nie ma To ,że jest Was większość na forum osób którym odpowiada istniejąca forma pobytu przy korycie i nie chcecie dopuścić innej części społeczeństwa do koryta
Właśnie to robicie poprzez dominację własności medialnej ,internetowej.A kiedy osoby pokrzywdzone przez Was domagają się swoich praw robicie rwetes. Czy konstytucja zabrania domagania się praw jakie Wy posiadacie będący przy żłobie!
Kłamiesz, sam przyznałeś się kiedyś, że blokujesz moje wpisy. Po to też masz kilka kont przecież, a innym zarzucasz, że mają kilka. Czysta Hipokryzja.
Tak Wykluczony w demokracji to większość decyduje.
Chciałbyś wydać nakaz oglądania programów sponsorowanych przez PIS, tak może 1h dziennie?
Najbardziej popularne media wyglądają tak jak wyglądają ze względu na to, że większość ludzi w Polsce to nie wyznawcy PIS, więc nie dziwne że nie zobaczysz tam tego co w mediach sponsorowanych przez PIS. TVN którego tak PIS nienawidzi to prywatna stacja więc mogą wyświetlić na ekranie obraz Tuska i nadawać to cały dzień. Nie rozumiem tej PISowskiej Hipokryzji i chęci zmieniania mediów tak aby odpowiadała części ludzi popierającej PIS - to prywatna stacja. Z drugiej strony nie widziałem marszów i wielkiego oburzenia na media PIS, co by przestały siać propagandę. Ludzie po drugiej stronie potrafią zrozumieć że każdy ma prawo nadawać to co mu odpowiada i jest zgodne z Polskim Prawem.
ekhm:To że w kampani wyborczej chciałem zlikwidować cały wątek ,który dotyczył fikcyjnych ulotek tzw.czarnego pijaru z atakiem na kandydata Górczyńskiego,że twórcą ulotek miał być PiS - to uważasz za nie normalne mało tego ten komentarz wciąż istniał na forum zlikwidować go go chciała grupa ludzi a nie było możliwości cały czas istniał na Istronie forum. . A Ty uważasz że skąd się wzieła moja podejrzlwość o działaniu wspólnym KWWG dziś prezydenta Górczyńskiego i forum Ostrowiec Świętokrzyski
www.ostrowiecnr1.pl o bliskiej współpracy celem dorwania się do koryta.Przez takie postępowanie dziś są marsze w obronie wolności mediów.
Nie tylko to chciałeś likwidować tylko wiele wpisów w tym masę moich, które też w wielu przypadkach likwidowałeś.
Czyli rozumiem, że PIS może sponsorować swoje media i propagować co im się podoba i to jest ok? SKOK MEDIA jest w porządeczku?
a idziesz na marsz bo wydaje Ci się że KWWG współpracowało z forum Ostrowiec...
Jaki tu jest sens?
Każdy może współpracować z każdym i zamieszczać co mu się żywnie podoba jeśli treść jest zgodna z prawem i tyle! Zrozum to w końcu.
Wolne media to takie media, które publikują co im się żywnie podoba, są media pro PIS i są media które nie są przychylne tej partii. Skoro prywatne forum ostrowiecnr1 stwierdza, że chce publikować zdjęcie Tuska na głównej stronie swojego portalu to może to robić i nic Ci do tego.
Ekhem, czy Ty przypadkiem nie zapatrzyłeś się w niejakiego profesora od motyli? Retoryka, język i zacietrzewienie masz zupełnie takie samo jak u niego.