Takiego popaprańca jak ty to jeszcze nie widziałem.Pewnie jesteś potomkiem byłych komunistów z czerwonego Ostrowca, którzy ustawili się na całe życie. Obejrzyj się do koła czy ty naprawdę nic nie widzisz.Żal mi ciebie,ale niestety tobie nic już nie pomoże.
Mogę jedynie dać na mszę o zdrowie dla ciebie bo o rozum to już za późno.
Takie marsze są potrzebne aby pokazać władzy, że nie jesteśmy zadowoleni z jej rządów. Póki co, są to pokojowe demonstracje ale jak nic się nie zmieni to różnie może być. Spotykamy się 20.03.2013r o 12 w południe na Rynku.
a tam cicho być.
nie czekamy na pomoc a zasiłki i dary mamy w d
Chcemy godnie zyc zarabiać i pracowac a jałmużny nie
I TAK NIE WYPALI JAK 01.03.2013
To powiedz jeszcze gdzie pracujesz
A i pamiętaj raz na wozie raz pod wozem
Poprawi im sie od razu. Inwestorzy zaczna walic drzwiami i oknami.
Czy się przejmą, czy też nie to już nie Tobie decydować pismen. Nie wiem jak w Ostrowcu ale w Warszawie na pewno będzie się sporo działo. Tusk już trzęsie portkami, dlatego w mainstreamowych mediach na ten tema cicho sza. Za to do znudzenia wałkują temat związków partnerskich i pederastwów. Na Barykady, niech znów będzie wiosna ludów. Bułgaria dała dobry przykład. Da się? Da się!
Nigdy nie pukal. A ZUS nie padnie.
Synek ty chyba się z choinki urwałeś Te swoje dobre rady to se zachowaj na rozmowę z babą przy kolacji .
I to jest to typowe myślenie idioty od razu by chciał cudu
ludzie kto nie chce niech nie przychodzi,pan Pismen sobie pisze niech pisze ma do swoich pogladow prawo tak samo jak Normalny,jest wam dobrze to fajnie i zycze zeby bylo jeszcze lepiej ja jednak sobie pojde na manifestacje czym wiecej tym lepiej Pozdrawiam
I dobrze że się zaczynają obawiać,może zaczną myśleć i pracować a nie tylko bąki zbijać. A pan Rostowski niech wraca do Anglii i tam zacznie rządzić o ile mu pozwolą. My chcemy Polków do rządzenia.
Pismen, muszę Cię zmartwić. To jest inicjatywa od początku do końca obywatelska i bezpartyjna. Ludzie mają po prostu dość! Związki się tylko pod tą akcję podłączyły, nie są ani jej pomysłodwacą ani organizatorem. Po prostu, Twój guru Tusk, tak świetnie rządzi, że aż ludzie nie wytrzymują tego dobrobytu;)))
Inwestorzy to niech s p i e r da la ją !!! - najlepiej do izraela, niech zatrudnią ziomków za 200-300 euro miesiecznie na kasach, magazynach, produkcji itp.
Ale tego nie zrobią bo Polaków dymać jednak jest łatwiej ...
Przejeli handel, przemysł, energrtykę, banki , telkomy i wszystko co sie dało. Polacy płacą za te dobra tyle co niemiec francuz czy włoch, ale zarabia jedną czwartą tego co europejczyk. To ja sie pytam - kto na tym zarabia i gdzie ten szmal? bo nie widać go w służbie zdrowia, edukacji itp. szkoda gadać Polak musi być dymany i jeszcze kwiczy z zachwytu - taki głupi naród i skończy jako tania siłą robocza dla ... no właśnie, kto za tym stoi?