Co wy chcecie aby wam Państwo włożyło jedzenie do gęby i łóżko posłało ? Skończyły się czasy gdy mamuśka wszystko zrobiła i czas ponarzekać ?!
Czekacie tylko na pomoc, zasiłki dotacje itd już sami nic nie potraficie robić, zadbajcie o waszą przyszłość i waszych dzieci w normalny sposób !, już jeden taki był co chciał zrobić rewolucje i zrobił a teraz chcecie następną ?
Obyście tego nie żałowali. Z pozdrowieniami do wielbicieli i wielkich znawców polityki - najlepiej się o nią kłócić.
O mnie:
Nie narzekam bo:
Mam kochającą rodzinę.
Mam to co mi jest potrzebne w życiu i nie żyję w przepychu.
Nie boję się o przyszłość.
Mam swoje zasady życiowe.
Czytając to forum dochodzę do wniosku że potraficie się użalać, ale nie wszyscy !
Pozdrawiam szczerze tych normalnych, uczciwych i dążących do sukcesu w życiu prywatnym.
Takie marsze są potrzebne aby pokazać władzy, że nie jesteśmy zadowoleni z jej rządów. Póki co, są to pokojowe demonstracje ale jak nic się nie zmieni to różnie może być. Spotykamy się 20.03.2013r o 12 w południe na Rynku.
A kiedy byliśmy zadowoleni z władzy???????? nigdy!!!!!!!!!!!!! może nie jest lekko,ale nikt nie mówił,że zycie jest lekkie. Ja ciężko pracuję i nikt mi tej pracy nie załatwił; po ciężkich studiach za 1500 zł pracuję, nie jestem typem, któremu wciąż jest mało, mam pretensję tylko do siebie ,że nie jestem przedsiębiorcza.kiedy słyszę,że ktoś skończył rodzimą uczelnię czy wykształcił się w Żaku i ma pretensję,że nie ma pracy, to nie wiem czy się smiać czy płakać.
Tak Ewo masz racje, nam Polakom nigdy nie było dobrze zawsze jest gorzej niż było nawet jak jest trochę lepiej to i tak uważamy że jest gorzej i gorzej być nie może ale za chwilę jest chociaż tak naprawdę nie jest !.
Cieszę się że jesteś pozytywnie nastawiona i nie przejmuj się gdy na forum ktoś zacznie wypisywać brzydkie rzeczy mieszając je z polityką.
Są to zakompleksione osobniki którym wiecznie jest źle i jedynie szukają wytłumaczeń.
To można ci życzyć byś zachorował i czekał na specjalistę osiem miesięcy żeby ci się zęby zepsuły a zrobią ci tylko kły przednie.By wszystko jeszcze bardziej zdrożało a twoja firma padła.Wtedy dopiero byś przejrzał na oczy.Nierealny jesteś a nie normalny.Acha jeszcze by ci chałupę rozwalił meteor.
Jak ty wszystko dobrze wiesz, jak uderzy meteoryt w dom to ciebie i mnie na tym świecie nie będzie.. Złap szczupaka :))))
I TAK NIE WYPALI JAK 01.03.2013
To powiedz jeszcze gdzie pracujesz
A i pamiętaj raz na wozie raz pod wozem
Poprawi im sie od razu. Inwestorzy zaczna walic drzwiami i oknami.
Może nie będą walić pismen@,ale niech władza wie,że pierdzenie w stołki i obijanie odbije się im czkawką przy następnych wyborach. A twoi kolesie powinni iść na zasiłek i żyć z zasiłku. Szkoda tylko,że to nie realne. Bo ręka rękę myje, co widać jak na dłoni. Jeszcze nie widziałem choć jednego działacza na stanowisku w PUP by się odnotowywał i szukał pracy.
Ostrowiecka sobie przypomniała http://www.ostrowiecka.pl/ostrowiec-swietokrzyski/miasto/5579-ostrowczanie-wyjd-na-ulic
Bardzo sie przejma wszyscy Waszym tupaniem, oj bardzo. Dopisza Was do wielkiego dudusiowego wolania o kolejne przywileje gornikow, ojczulkow i nawiedzonych dzialaczy partyjnych. A socjal_izm i tak "se ne wrati" towarzysze.
nie musi wracać, bo pod rządy PO najlepiej definiują pojęcie socjalizmu - rozrost biurokracji, podwyżki podatków, kolesiostwo etc.
Czy się przejmą, czy też nie to już nie Tobie decydować pismen. Nie wiem jak w Ostrowcu ale w Warszawie na pewno będzie się sporo działo. Tusk już trzęsie portkami, dlatego w mainstreamowych mediach na ten tema cicho sza. Za to do znudzenia wałkują temat związków partnerskich i pederastwów. Na Barykady, niech znów będzie wiosna ludów. Bułgaria dała dobry przykład. Da się? Da się!
Jaki soscjal? Dlaczego w innych państwach dba się o obywateli, istnieje polityka prorodzinna a u nas nie? Bzdur nie pisz pismen, bo się ośmieszasz!
Pismen inaczej będziesz śpiewał jak ZUS padnie, a listonosz nie zapuka już do twych drzwi!!! Przestaniesz pisać głupoty i weźmiesz się wreszcie do uczciwej roboty!!!