Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Marsz-spotkanie 20 marca 2013 r. - pusty cel, zgubne nadzieje, wiara w cuda.

Ilość postów: 38 | Odsłon: 3548 | Najnowszy post
  • Marsz-spotkanie 20 marca 2013 r. - pusty cel, zgubne nadzieje, wiara w cuda.

Co wy chcecie aby wam Państwo włożyło jedzenie do gęby i łóżko posłało ? Skończyły się czasy gdy mamuśka wszystko zrobiła i czas ponarzekać ?!

Czekacie tylko na pomoc, zasiłki dotacje itd już sami nic nie potraficie robić, zadbajcie o waszą przyszłość i waszych dzieci w normalny sposób !, już jeden taki był co chciał zrobić rewolucje i zrobił a teraz chcecie następną ?

Obyście tego nie żałowali. Z pozdrowieniami do wielbicieli i wielkich znawców polityki - najlepiej się o nią kłócić.

O mnie:

Nie narzekam bo:

Mam kochającą rodzinę.

Mam to co mi jest potrzebne w życiu i nie żyję w przepychu.

Nie boję się o przyszłość.

Mam swoje zasady życiowe.

Czytając to forum dochodzę do wniosku że potraficie się użalać, ale nie wszyscy !

Pozdrawiam szczerze tych normalnych, uczciwych i dążących do sukcesu w życiu prywatnym.

Gość_Normalny!
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Marsz-spotkanie 20 marca 2013 r. - pusty cel, zgubne nadzieje, wiara w cuda.

Takie marsze są potrzebne aby pokazać władzy, że nie jesteśmy zadowoleni z jej rządów. Póki co, są to pokojowe demonstracje ale jak nic się nie zmieni to różnie może być. Spotykamy się 20.03.2013r o 12 w południe na Rynku.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Marsz-spotkanie 20 marca 2013 r. - pusty cel, zgubne nadzieje, wiara w cuda.

A kiedy byliśmy zadowoleni z władzy???????? nigdy!!!!!!!!!!!!! może nie jest lekko,ale nikt nie mówił,że zycie jest lekkie. Ja ciężko pracuję i nikt mi tej pracy nie załatwił; po ciężkich studiach za 1500 zł pracuję, nie jestem typem, któremu wciąż jest mało, mam pretensję tylko do siebie ,że nie jestem przedsiębiorcza.kiedy słyszę,że ktoś skończył rodzimą uczelnię czy wykształcił się w Żaku i ma pretensję,że nie ma pracy, to nie wiem czy się smiać czy płakać.

Gość_ewa
        Zgłoś
        Odpowiedz

Tak Ewo masz racje, nam Polakom nigdy nie było dobrze zawsze jest gorzej niż było nawet jak jest trochę lepiej to i tak uważamy że jest gorzej i gorzej być nie może ale za chwilę jest chociaż tak naprawdę nie jest !.

Cieszę się że jesteś pozytywnie nastawiona i nie przejmuj się gdy na forum ktoś zacznie wypisywać brzydkie rzeczy mieszając je z polityką.

Są to zakompleksione osobniki którym wiecznie jest źle i jedynie szukają wytłumaczeń.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Marsz-spotkanie 20 marca 2013 r. - pusty cel, zgubne nadzieje, wiara w cuda.

To można ci życzyć byś zachorował i czekał na specjalistę osiem miesięcy żeby ci się zęby zepsuły a zrobią ci tylko kły przednie.By wszystko jeszcze bardziej zdrożało a twoja firma padła.Wtedy dopiero byś przejrzał na oczy.Nierealny jesteś a nie normalny.Acha jeszcze by ci chałupę rozwalił meteor.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Jak ty wszystko dobrze wiesz, jak uderzy meteoryt w dom to ciebie i mnie na tym świecie nie będzie.. Złap szczupaka :))))

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

I TAK NIE WYPALI JAK 01.03.2013

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Odp.: Marsz-spotkanie 20 marca 2013 r. - pusty cel, zgubne nadzieje, wiara w cuda.

To powiedz jeszcze gdzie pracujesz

A i pamiętaj raz na wozie raz pod wozem

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Poprawi im sie od razu. Inwestorzy zaczna walic drzwiami i oknami.

pismen
      Zgłoś
      Odpowiedz

Może nie będą walić pismen@,ale niech władza wie,że pierdzenie w stołki i obijanie odbije się im czkawką przy następnych wyborach. A twoi kolesie powinni iść na zasiłek i żyć z zasiłku. Szkoda tylko,że to nie realne. Bo ręka rękę myje, co widać jak na dłoni. Jeszcze nie widziałem choć jednego działacza na stanowisku w PUP by się odnotowywał i szukał pracy.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Bardzo sie przejma wszyscy Waszym tupaniem, oj bardzo. Dopisza Was do wielkiego dudusiowego wolania o kolejne przywileje gornikow, ojczulkow i nawiedzonych dzialaczy partyjnych. A socjal_izm i tak "se ne wrati" towarzysze.

pismen
          Zgłoś
          Odpowiedz

nie musi wracać, bo pod rządy PO najlepiej definiują pojęcie socjalizmu - rozrost biurokracji, podwyżki podatków, kolesiostwo etc.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

"organizatorami są działacze związku „Solidarność” " i wszystko jasne.

pismen
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Czy się przejmą, czy też nie to już nie Tobie decydować pismen. Nie wiem jak w Ostrowcu ale w Warszawie na pewno będzie się sporo działo. Tusk już trzęsie portkami, dlatego w mainstreamowych mediach na ten tema cicho sza. Za to do znudzenia wałkują temat związków partnerskich i pederastwów. Na Barykady, niech znów będzie wiosna ludów. Bułgaria dała dobry przykład. Da się? Da się!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Jaki soscjal? Dlaczego w innych państwach dba się o obywateli, istnieje polityka prorodzinna a u nas nie? Bzdur nie pisz pismen, bo się ośmieszasz!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Pismen inaczej będziesz śpiewał jak ZUS padnie, a listonosz nie zapuka już do twych drzwi!!! Przestaniesz pisać głupoty i weźmiesz się wreszcie do uczciwej roboty!!!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Nigdy nie pukal. A ZUS nie padnie.

pismen
              Zgłoś
              Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę