a co, geje lepsi?to sobie trzeba zapisać w kalendarzyku...
Jeżeli jest ktoś zainteresowany, to mamy jeszcze kilka miejsc w autobusie. Ostateczną listę chcemy zamknąć w czwartek wieczorem, chyba, że wcześniej będziemy mieć komplet osób. W razie czego piszcie na osh.sip@gmail.com
a jesli nie lubie nazioli, komuchów, pedałów, patriotów, palikota, sld, pis, po, kościóła, dmowskiego, faszystów, lewaków i radia maryja ? gdzie jest miejsce na mój marsz ?
Nie rozumiem kolegi pismena, który w ogóle udziela się w tym wątku, tylko po to, aby rzucać mięsem. Marsz Niepodległości kala go w oczy, bo rok w rok bierze w nim udział coraz więcej młodzieży (i nie tylko) narodowej. Nadchodzi czas zmian i to sporych, co z resztą będzie widoczne w niedzielę. Kończy się okrągłostołowa epoka, z której pismen i jemu podobni brali pełnymi garściami. Ale obrażanie ludzi czy szczekanie na tym forum nic Ci człowieku nie da. Obnażasz tylko głupotę przeciwników marszu.
Marsz z faszystami jest wielkim zaszczytem.
Dlatego zapraszam na Marsz Niepodległości- nikt Ci nie każe przecież iść z faszyzującą Antifą.
po ile bilety?
Jak już gdzieś napisałem, na chwilę obecną składamy się po 65 zł, im więcej osób się zgłosi, tym ta suma będzie mniejsza.
"My, jako Obóz Narodowo-Radykalny, nie jesteśmy demokratami - w tym narodowymi demokratami. Nie uważamy demokracji, nawet narodowej, za dobry system sprawowania władzy. Mamy inną koncepcję".
Nic mi o tym nie wiadomo. Wiem natomiast, że taki marsz jest co roku organizowany w Ostrowcu Św. Biorą w nim udział ci, którzy chcą uczcić ten dzień, m.in. ja też. Przymusu nie ma. Pozdrawiam:)
Jakbym nie był taki stary, leniwy, a 11. wypadałby w piątek, to chętnie bym się wybrał :)
Żałość mnie bierze jak widzę tych wszystkich krzyczących "patriotów", którzy absolutnie NIC dobrego nie wnoszą swoim krzyczeniem i wymachiwaniem szabelką. Jedyny efekt i cel ich akcji to zadyma. Chciałbym aby media nie dodawały im śmiałości i wiatru w żagle ciągłym relacjonowaniem ich wybryków.
Prawdziwi patrioci, to moja fryzjerka, która od lat prowadzi swój mały biznes i przyczynia się do wzrostu gospodarczego, to koleżanka, która prowadzi lekcje tańca i jogę pieczołowicie odprowadzając podatek od każdej zarobionej złotówki, to znajomy organizujący obozy młodzieżowe i dający pracę sezonową dziesiątkom studentów, każdego roku, to mój ojczym, który 15 lat temu związał się z moją matką i wziął pod opiekę trójkę nieswoich dzieci. Ja też uważam się za patriotę, choć górnolotne hasła są mi bardzo dalekie. Prowadzę swój biznes i swoją chęcią rozwoju przyczyniam się do ogólnego dobrobytu. 1/3 PKB jest wytwarzana przez ludzi z małych firm - prawdziwych patriotów. Krzykacze z PIS, ONR i innych organizacji mogą machać flagami przez sto lat, ale i tak nie dorosną do pięt tym, którzy codziennie dokładają cegiełkę do rozwoju kraju. Dlatego uważam ten marsz za pożałowania godną szopkę.
Co prawda porównywanie nas z PiSem jest nieco dla naszego ruchu krzywdzące, to jednak z reszty tego postu mam niezły ubaw. Pozdrów swoją fryzjerkę, a ja również nie zapomnę pozdrowić tych z ONR/OWP/MW, którzy prowadzą własne działalności gospodarcze i płacą podatki aby kolejni premierzy mogli przejadać je w swoich nowoczesnych limuzynach. Ale widzę, że Twoje podatki idą na "ogólny dobrobyt" to może napisz w jakim kraju je płacisz? :D
A i tak zrobię. Możecie nas nazywać faszystami czy nawet największymi naziolami świata i okolic, ale i tak my Wasze opinie mamy głęboko tam, gdzie światło nie dochodzi :) Jest nas już tylu, że nie musimy nawet zwracać uwagi na lewactwo.
post gościa z 11:41 jest zaiste śmieszny, wielkich patriotów wymieniłeś, idąc twoim tokiem rozumowania ci Polacy co mieszkają i pracują w Anglii są angielskimi patriotami, a ci co w chinach i tam podatki odprowadzają chińskimi, no daj spokój skąd takie brednie wytrzasnąłeś chyba od tomka lisa.