Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 94

Odp.: Marsz Niepodległości - 11 listopada 2012

Jeżeli jest ktoś zainteresowany, to mamy jeszcze kilka miejsc w autobusie. Ostateczną listę chcemy zamknąć w czwartek wieczorem, chyba, że wcześniej będziemy mieć komplet osób. W razie czego piszcie na osh.sip@gmail.com

Gość_słoń
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Marsz Niepodległości - 11 listopada 2012

ile wyjazd?

Gość_bentlej
          Zgłoś
          Odpowiedz

a jesli nie lubie nazioli, komuchów, pedałów, patriotów, palikota, sld, pis, po, kościóła, dmowskiego, faszystów, lewaków i radia maryja ? gdzie jest miejsce na mój marsz ?

Gość_ciekawy
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 97

Nie rozumiem kolegi pismena, który w ogóle udziela się w tym wątku, tylko po to, aby rzucać mięsem. Marsz Niepodległości kala go w oczy, bo rok w rok bierze w nim udział coraz więcej młodzieży (i nie tylko) narodowej. Nadchodzi czas zmian i to sporych, co z resztą będzie widoczne w niedzielę. Kończy się okrągłostołowa epoka, z której pismen i jemu podobni brali pełnymi garściami. Ale obrażanie ludzi czy szczekanie na tym forum nic Ci człowieku nie da. Obnażasz tylko głupotę przeciwników marszu.

Gość_były działacz ONR
            Zgłoś
            Odpowiedz

Marsz z faszystami jest wielkim zaszczytem.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Dlatego zapraszam na Marsz Niepodległości- nikt Ci nie każe przecież iść z faszyzującą Antifą.

Gość_były działacz ONR
                Zgłoś
                Odpowiedz

Bajki opowiadaj naiwnym, faszyzujacy to jest ONR.

pismen
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 104

po ile bilety?

Gość_Ozi
          Zgłoś
          Odpowiedz

Jak już gdzieś napisałem, na chwilę obecną składamy się po 65 zł, im więcej osób się zgłosi, tym ta suma będzie mniejsza.

Gość_słoń
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 100

"My, jako Obóz Narodowo-Radykalny, nie jesteśmy demokratami - w tym narodowymi demokratami. Nie uważamy demokracji, nawet narodowej, za dobry system sprawowania władzy. Mamy inną koncepcję".

Więcej... http://wyborcza.pl/1,75248,12803901,Kukiz_rezygnuje_z_komitetu_Marszu_przez_Kobylanskiego.html#ixzz2BS1wv2CS

pismen
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 106

Nic mi o tym nie wiadomo. Wiem natomiast, że taki marsz jest co roku organizowany w Ostrowcu Św. Biorą w nim udział ci, którzy chcą uczcić ten dzień, m.in. ja też. Przymusu nie ma. Pozdrawiam:)

Gość_EM
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 107

Jakbym nie był taki stary, leniwy, a 11. wypadałby w piątek, to chętnie bym się wybrał :)

Gość_Gienek
        Zgłoś
        Odpowiedz

Żałość mnie bierze jak widzę tych wszystkich krzyczących "patriotów", którzy absolutnie NIC dobrego nie wnoszą swoim krzyczeniem i wymachiwaniem szabelką. Jedyny efekt i cel ich akcji to zadyma. Chciałbym aby media nie dodawały im śmiałości i wiatru w żagle ciągłym relacjonowaniem ich wybryków.

Prawdziwi patrioci, to moja fryzjerka, która od lat prowadzi swój mały biznes i przyczynia się do wzrostu gospodarczego, to koleżanka, która prowadzi lekcje tańca i jogę pieczołowicie odprowadzając podatek od każdej zarobionej złotówki, to znajomy organizujący obozy młodzieżowe i dający pracę sezonową dziesiątkom studentów, każdego roku, to mój ojczym, który 15 lat temu związał się z moją matką i wziął pod opiekę trójkę nieswoich dzieci. Ja też uważam się za patriotę, choć górnolotne hasła są mi bardzo dalekie. Prowadzę swój biznes i swoją chęcią rozwoju przyczyniam się do ogólnego dobrobytu. 1/3 PKB jest wytwarzana przez ludzi z małych firm - prawdziwych patriotów. Krzykacze z PIS, ONR i innych organizacji mogą machać flagami przez sto lat, ale i tak nie dorosną do pięt tym, którzy codziennie dokładają cegiełkę do rozwoju kraju. Dlatego uważam ten marsz za pożałowania godną szopkę.

Gość_...
          Zgłoś
          Odpowiedz

Co prawda porównywanie nas z PiSem jest nieco dla naszego ruchu krzywdzące, to jednak z reszty tego postu mam niezły ubaw. Pozdrów swoją fryzjerkę, a ja również nie zapomnę pozdrowić tych z ONR/OWP/MW, którzy prowadzą własne działalności gospodarcze i płacą podatki aby kolejni premierzy mogli przejadać je w swoich nowoczesnych limuzynach. Ale widzę, że Twoje podatki idą na "ogólny dobrobyt" to może napisz w jakim kraju je płacisz? :D

Gość_były działacz ONR
            Zgłoś
            Odpowiedz

Tylko nie zapomnij założyć brunatnej koszulki i przećwicz znak powitania.

klemens12
              Zgłoś
              Odpowiedz

A i tak zrobię. Możecie nas nazywać faszystami czy nawet największymi naziolami świata i okolic, ale i tak my Wasze opinie mamy głęboko tam, gdzie światło nie dochodzi :) Jest nas już tylu, że nie musimy nawet zwracać uwagi na lewactwo.

Gość_były działacz ONR
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 111

post gościa z 11:41 jest zaiste śmieszny, wielkich patriotów wymieniłeś, idąc twoim tokiem rozumowania ci Polacy co mieszkają i pracują w Anglii są angielskimi patriotami, a ci co w chinach i tam podatki odprowadzają chińskimi, no daj spokój skąd takie brednie wytrzasnąłeś chyba od tomka lisa.

Gość_123
              Zgłoś
              Odpowiedz
    10 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -