Przecież tam są 2 obozy , antifa + prezydent vs normalni ludzie mający dość tego całego g....
Marsz jest jeden - od lat ten sam. I na pewno nie patronuje mu miłościwie nam panujący prezydent, który chce sobie przywłaszczyć tę ideę. Zero kreatywności tylko kserowanie, albo podpinanie się pod cudze inicjatywy.
no tak..przecież Partia od POlityki miłości da znowu zaszaleć gościom z zagranicy...
Pismen, nawiązując do Twojego postu nt. rzekomego wstydu organizatora marszu, czy nie przyszło Ci do głowy, że ludzie ze stowarzyszenia SiP jadą do Warszawy po to, by celebrowac święto, demonstrując swoje przywiązanie do tradycji i patriotyzm? Nie, nie przychodzi Ci oczywiście, bo dla Ciebie są dwie opcje: jadą brac udział w marszu słusznym albo: jadą brac udział w marszu niesłusznym. Ręce opadają.
mów za siebie, nie innych. Zaśmiecanie forum nie swiadczy twym patriotyzmie, niestety....
Nie znasz pismen tych ludzi, więc nie wypowiadaj się na ich temat, rzucając hasła typu: "Raczej boja sie glosno przyznac, ze swieto ich nie interesuje, a jada bawic sie w polityke", bo to żałosne.
Leming
Pismen, jeśli chcielibyśmy się bawić w politykę, to pojechalibyśmy na marsz PiS-u, Solidarności i Radia Maryja. Tymczasem jedziemy na marsz organizowany przez środowiska narodowe, konserwatywne i kombatanckie znajdujące się daleko i od PiS-u i od realnej polityki. Poza tym ja osobiście nic nie mam do marszu organizowanego przez Prezydenta Komorowskiego, tyle że z ludźmi, którzy będą w nim maszerować, mnie i moim kolegom jest nie po drodze.
Teraz rozumiem, ze blizej Wam do ONRu i skrajnej prawicy niz do marszu Prezydenckiego. Zycze duzo zdrowia.
ps. A odnosnie dalekosci od PISu to chyba stwierdzenie dosc ry(d)zykowne.
Pismen, odpowiem Ci prywatnie, w swoim imieniu. Bliżej mi nawet do ONR-u, nawet do skrajnej prawicy, nawet do socjalnych oszołomów spod znaku Sierpnia'80 i Polskiej Partii Pracy, niż do uczestników marszu prezydenckiego.
a jak w Ostrowcu będzie świętowany dzień Niepodległości.
Dlatego nie uważam prezydenta za człowieka wiarygodnego: http://wiadomosci.wp.pl/kat,38200,title,Wojskowa-twarz-Bronislawa-Komorowskiego,wid,14269130,wiadomosc.html
Swoją drogą miło byłoby gdyby część użytkowników częściej spoglądała na życiorysy wysoko postawionych urzędników państwowych i próbowała wyjaśniać ich niezrozumiałe powiązania z byłymi PRL-owskimi mocodawcami. Pozdrawiam