Oczywiście przyjdziemy i cegłę na budowę pomnika przyniesiemy.
Z tego co wiem z Ostrowca wybiera się duża grupa ludzi, niekoniecznie związanych z PiSem... czekamy na informacje
Gdzie będą podstawione autokary?
Tylko koniecznie weźcie sztandary z podobizną jaśnie panującego Jarosława, bo bez tego będzie zonk....
Narodzie obudź się już cała Europa nas nie lubi, inwestycje zagraniczne ucięte w TV 1,2 już same programy religijne.
Odwracanie kota ogonem towarzysze kodziarze to wasza specjalnosc i napiszcie skarge do Brukseli ze ktoś procz was ma czelność organizować jakąś tam demonstrację
Kola, kto Cię tak okłamał? Gdzie Ty widzisz same programy religijne na 1 i 2? Ja jakoś nie zauważam. Europa nas lubić nie musi, wystarczy że będzie się z nami liczyć.
Jakby mnie ktoś zaczął ograniczac łatwy przyplyw gotoweczki to też przestalbym go lubić ale dla koli pewnie to za trudne
Na chwilę obecną Europa z nami się nie liczy, mało tego - z nas się śmieje, ale może po marszu zacznie.
Tak dla przypomnienia. Marsz miliona odwołany.
Europa śmieje się z nam między innymi dzięki takim szopkom jak jakieś marsze kodu, inspirowane przez celebrytów, których oderwano od koryta.
Czyli siła jedynie słusznego ugrupowania się skończyła skoro nie są w stanie zorganizować marszu!
Europa jest mocno zaniepokojona tym co się u nas dzieje. Jak można tak nagle z kraju demokratycznego stac się krajem autorytarnym? Oby tylko nie dotknięty nas sankcje bo to my obywatele pierwsi poczujemy to na własnej skórze.
do tej pory europa nas lubiła...doić. dziś warto pokazać, że jesteśmy madrym narodem i nie będziemy niewolnikami europy.
00:16 PODAJ jakieś info. Mam gro znajomych, którzy też by chętnie pojechali, skoro w Ostrowcu nie ma to sensu.
Koło. Michała rano mają być 4 autokary.
Nie widzę sensu wiązania katastrofy Rządu Beaty Szydło z katastrofą smoleńską.
to zupełnie inny kaliber wydarzeń.
Rząd można zmienić a to co stało się w Smoleńsku jest nieodwracalne.
Z drugiej strony milionowy wiec oceniający rządy Beaty Szydło jako katastrofalne może wreszcie spowodować dobrą zmianę.