Prawo i Sprawiedliwość 10 kwietnia chce połączyć obchody 6 rocznicy katastrofy smoleńskiej z manifestacją poparcia dla rządu Beaty Szydło. Będzie to pierwsza rocznica smoleńska po przejęciu władzy przez PiS. Władze zamierzają nadać jej wyjątkowo uroczysty charakter, połączony z ceremoniałem wojskowym oraz wieloma imprezami towarzyszącymi w innych miastach Polski.
polskatimes pl
Czy Ostrowiec organizuje uroczystość?
Oczywiście, że będzie dużo uczestników, jeśli tylko marsz się odbędzie. Ja jestem za.
może ktoś z klubu Gazety Polskiej się wypowie, który to organizuje? jest takowy w Ostrowcu. prosba o szczegoly.
Ja i kilku znajomych jadziemy do Warszawy
Marsz poparcia Rządu...Skąd to znamy PZPR BIS. Towarzysze pomożecie , Radom 1976..
Myślisz gościu że tylko KOD'dziarze mają prawo do marszów? Skoro oni tak nachalnie próbują demonstrować i wmawiać jak to jest źle to my możemy pokazać że jest odwrotnie i że rząd ma duże poparcie. Dlatego wygrał wybory. Demokracja ma się dobrze.
Marsze poparcia dla rządu są moralnie wątpliwe. Takie demonstracja były i są organizowane tylko w krajach totalitarnych. Obecny rząd organizując taki marsz strzela sobie w kolano.
To samo można by było powiedzieć o marszach KOD'u gościu 08:49. Mamy demokrację i każdy przejaw obywatelski jest dozwolony.
Demokracja ma się dobrze.
Gość
2016-03-21, 21:27
Taaaak szczególnie to widać w reklamie majonezu firmy Rolewski.
PiS ma 36% poparcia. jesteście mniejszością.
Od kiedy 36% to większość ? Jakaś "dobra zmiana" w matematyce ?
Nieglosujacy nie maja prawa krytykowac po wyborach. Komentowac mogli Ci co glosowali, reszta to to ludzie z obywatelstwem polskim i .... niczym wiecej :)
Popieram gościa z wczoraj z 18:41,tylko rządy totalitarne organizują poparcie dla siebie!!!!
To nie rząd organizuje tylko ludzie się organizują aby przy okazji pokazać poparcie dla rządu. Jest to odpowiedź na marsze KOD'u, który próbuje sugerować że ten rząd się nie podoba obywatelom a tak naprawdę nie podoba się im- odciągniętym od koryta.
Ok. manifestacje organizuje PIS a PIS to rząd...
Manifestujący nie mają nic do rządu, bo był demokratycznie wybrany. Manifestującym nie podoba się łamanie prawa , łamanie demokracji ,łamanie KONSTYTUCJI.
Ingerowanie w twor stworzony w Polsce przez irzednikow sowieckich dla usprawiedliwiania decyzji tychze irzednikow ;) tyle w temacie
Podoba się oj podoba, tym przyciągniętym setkom do koryta
Nie jestem odciągnięty od koryta(to takie PIS-owskie gadanie) ale łamanie konstytucji bardzo mi się nie podoba!!!!