Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Odp.: Marsz dla Życia i Rodziny oraz festyn w Ostrowcu (31 maja 2015 r.)

oj malutko was było na tej imprezie na rynku

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

,,A jaki cel ma ten marsz? Nie podano, chyba nie wspólne dojście do dmuchanej zjeżdżalni?,, - dokładnie tak było:) Zjeżdżalnia jeszcze w parku stoi:)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

a ja to popieram, bo jestem za rodziną z gdzie mężczyzna jest ojcem a kobieta matką, do tego cenie wartości moralne i etyczne związane z tradycją chrzescijańską, a księża to sprawa drugorzędna.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: Marsz dla Życia i Rodziny oraz festyn w Ostrowcu (31 maja 2015 r.)

a ja jestem za tym aby kobieta miała prawo wyboru w przypadku gwałtu,ciężkiego uszkodzenia płodu czy badań prenatalnych...

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

I kobieta powinna mieć dostęp do tabletek zaraz po jak jest efektem gwałtu,lub jak gumka zawiedzie edukacja seksualna w szkołach jak się zabezpieczać przed ciążą we wszystkich już jest?Nadeszły rządy Pis i czarno widzę wolność wyboru.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

jestem za aborcją (do 3mc) jak kobieta będzie chciała to i tak zrobi a która nie chce niech nie robi-prawo wyboru!!!!!!!!!!!!!

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Najgorsze w tym wszystkim jest to,że narzuca się tym co są za aborcją,wolę przeciwników a nie lepiej własnie zostawić wybór kobiecie? Każdy ma sumienie i rozum więc powinna być to indywidualana sprawa kobiety

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Życze takim co dokonali sie aborcji z wpadki bo chyba wiedza skad sie biora dzieci i robia bez zabezpieczenia pozniej wiecej kasy wydadza na aborcje zeby nie mieli wiecej dzieci od razu zrobic wycinke macicy zrobic i zeby zyli z tym bólem do końca życia zaznaczam nie jestem przeciwko z gwałtu tu niech maja wybór bo to inna sytuacja jest

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

Za morderstwami też jesteś? Przecież jak ktoś będzie kogoś chciał zabić to i tak to zrobi, po co mu więc zabraniać? Oto sens Twoich słów gościu 21:04.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

dokladnie

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

Zwykle nie odzywam się na forum, ale tu temat dotknął mnie do żywego,

Czasem zastanawiam się, czy ludzie którzy piszą takie rzeczy doświadczyli przemocy seksualnej, czy tylko ot tak - na czuja - próbują dopasować uczucia do tego co może czuć zgwałcona kobieta.

Ja doświadczyłam.... I gdyby nie dziecko, które się wtedy poczęło nie wiem, jak bym do dziś funkcjonowała.

Z gwałtu, czy z miłości - dziecko się przyjmuje i kocha - bo ono tu w niczym nie zawiniło. Nie może cierpieć za winy ojca. Przede wszystkim to moje dziecko - część mnie, której nigdy bym nie zabiła. Taka myśl nigdy nie przyszła mi do głowy.

Pozdrawiam wszystkich szczerze zatoskanych o los zgwałconych kobiet i zaręczam, że moje dziecko z gwałtu poczęte ma się dobrze, jest kochane i dało nowy sens mojemu życiu.

Gość_zgwałcona
                Zgłoś
                Odpowiedz

Aborcja to sumienie kobiety,a nie kleru czy grupy dziadków i babek.To kobieta powinna miec prawo wyboru w przypadku ciąż z gwałtu,czy nieuleczalnie chorych płodów.Swiat idzie do przodu,a my się cofamy.Niedługo mentalnością część Polaków zbliży się do państwa islamskiego.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Aborcja to morderstwo. Jesli twierdzisz inaczej to daj prawo innym do zabicia ciebie.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Dlaczego więc nie chowamy płodów i nie robimy dochodzenia jeśli w pierwszych miesiącach kobieta poroni??

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

22.11. . To dobrze, że twoje dziecko jest kochane i nadało nowy sens Twojemu życiu. Jednak pamiętaj, że Ty to ty , a inne kobiety mogą czuć inaczej. Mogą nie chcieć po gwałcie ani dziecka, ani siebie. Pamiętać należy, że wiemy co dobre dla nas samych. Co dobre dla innych niech wiedzą oni sami. Nie decydujmy o wszystkich, sądząc, że wiemy lepiej. Decydujmy o sobie, to i tak jest ogromna odpowiedzialność.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

"Dziś aborcja, jutro Auschwitz". Takie hasła nieśli uczestnicy Marszu dla Życia i Rodziny

Gość_abc
            Zgłoś
            Odpowiedz

Niemożliwe. Nie wierzę. U nas?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Te hasła, 20.05, u nas w Ostrowcu????

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę