Szanowni Państwo. Rodzice, dzieci w Ostrowcu dnia 31 maja (niedziela) jest organizowany Marsz dla Życia i Rodziny połączony z festynem rodzinnym w Parku Miejskim. Marsze takie odbędą się w 140 miastach Polski.
Marsz w Ostrowcu zacznie się o godz. 14.30 na Rynku i przejdzie ulicami miasta z finałem w Parku Miejskim gdzie odbędzie się festyn od godz. 16.00. Tam będą czekać liczne atrakcje, występy artystyczne i konkursy, dmuchane zjeżdżalnie. Zapraszamy na stronę główną marszu jak i stronę fejsbukową Ostrowieckiego marszu. W związku z marszem organizowany jest także konkurs fotograficzny, szczegóły na fejsbuku. Zapraszamy do wspólnego udziału w tym radosnym wydarzeniu. Do zobaczenia :)
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150519/POWIAT0107/150518866
Przyjrzyjcie się przed wyjściem ulotce - zwłaszcza tekst o organizatorach bardzo drobnym drukiem, czarni wami pokierują :((- znowu igrzyska zamiast edukacji i pomocy młodym rodzinom.
A może by tak lepiej zorganizować marsz szukania pracy?Gość rodzina,głoś takie poglądy w kościele.
popieram,i co z tego jak nie ma pracy
A jaki cel ma ten marsz? Nie podano, chyba nie wspólne dojście do dmuchanej zjeżdżalni?
To ultrakatolicka impreza. W Gazecie Ostrowieckiej jest wywiad z organizatorami.
Nie rozumiem dlaczego się gościu czepiasz organizatorów, to JESZCZE nie jest impreza obowiązkowa, nie odpowiada to nie uczestniczysz
W tym kraju już dawno nie ma nic obowiązkowego !ale sztuczki pod takim hasłem to tylko dla przyciągnięcia ludzi bliżej kleru -nie mam nic do wiary,mogłoby być bliżej wiary - ale czarni chcą rządzić.
Zamiast biadolić zostań czarnym - będziesz rządził :))
a ja popieram bo najważniejsza jest rodzina !a ty uważasz że jest inaczej?
Pedały marszu nie poprą. Wiadomo.
A ja tez uważam, że rodzina jest najważniejsza. Ale uważam też, że dla rodziny ważniejsza jest stabilizacja finansowa, nie marsz. Ten marsz to taka kiełbasa zastępcza - patrzcie, wierni, macie rodziny! Zapomnijcie dziś, że nie macie co do gara włożyć, macie za to rodzinę, to co, że bez butów - idzie lato, to co, że nie ma na bułkę do szkoły - mops da waszym dzieciom obiad za darmo, patrzcie, jak pięknie na świecie.
Bzdury opowiadasz gościu 13:06 (wczoraj). Masz jakąś fobię na punkcie księży, to widać. Jak nic nie robią to jest źle. Jak się postarają i coś zorganizują dla wszystkich to też niedobrze. Takim jak Ty nie da się dogodzić.
Jak zorganizują tylko radosny przemarsz i piknik to OK. Popieram. Tylko bez głoszenia haseł o invitro czy gender
To nie jest impreza obowiązkowa mieszkańcu i nigdy taka nie będzie, wbrew Twojej sugestii. Jednak na pohybel takim jak Ty będzie na niej mnóstwo ludzi, mało tego, będą oni się bardzo dobrze bawić. A Ty sobie siedź w domu jak Ci nie pasuje.
kosciół jak zwykle na swój sprawdzony przez wieki sposób dba o swoje owieczki/dojne krowy.
tłumy mieszkańców z dzieciakami w parku Super impreza!