Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Manifestacja KOD w Ostrowcu - czy odbędzie się w sobotę, 12 marca 2016 r.?

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Emocjonalny-wpis-wspolwlascicielki-hotelu-w-ktorym-Andrzej-Duda-spotkal-sie-z-amerykanskimi-senatorami-Mam-nadzieje-ze-jedzenie-z-mojego-koryta-smakowalo,wid,18224994,wiadomosc.html

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 666

Odp.: Manifestacja KOD w Ostrowcu - czy odbędzie się w sobotę, 12 marca 2016 r.?

Tiaaa mityczne koryto i manipulacje. Mówi to osoba, której nie przeszkadzały manipulacje słowem typu "gorszy sort", której nie przeszkadzały wywody Lisa poniżej rynsztokowego poziomu, której nie przeszkadza, że poprzednie rządy łamały demokrację, działały przeciwko obywatelom, a których przedstawiciele dzisiaj chodzą i krzyczą wzniosłe hasła jako rasowi hipokryci. Chcesz pouczać o zasadach i propagandzie? A jakie zasady wyznaje Kijowski? A jak prawdomówny jest Petru? Serio?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Manifestacja KOD w Ostrowcu - czy odbędzie się w sobotę, 12 marca 2016 r.?

jestem przeciwko banksterom, kodziarzom, ośmiorniczkom to targowica- dla tych co nie znają historii Polski - to zdrajcy Narodu.

na ten ciężki czas to jedynie PIS- mimo niedoskonałości to jedna partia na dziś do rządzenia i obrony Polaków Polski i naszych wartości . szkoda że Kukiz15 ich nie wspiera,szkoda że tylko widzą czubek swojego nosa a nie dobro Narodu.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 673

Odp.: Manifestacja KOD w Ostrowcu - czy odbędzie się w sobotę, 12 marca 2016 r.?

pani Kukieła i cały ten KOD to żenada,. pis wygrał wybory i ma mandat demokratyczny do rządzenia i wszystko, tak zdecydowali ludzie,

a co do wpisu wyżej - to nie ma na świecie takiego kraju demokratycznego żeby 100% wyborców było za wyborem prezydenta ,trochę inteligencji zanim coś gościu napiszesz bo wychodzą bzdety.

demokracja to decyzja większości- mniejszość musi to akceptować i ewentualnie jednoczyć siły za 4 lata . kultura osobista ma jednak - jeszcze- w naszym kraju znaczenie, a wpisy kodowców o tym zapominają

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Katarzyna Kukieła nie broni koryta.

Jeżeli to prawda to ja pierdziele.

http://pressmania.pl/?p=28368

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jestem w szoku po przeczytaniu tego linka. Dlatego opozycja ma o co walczyć, bo nie tylko o koryto, ale ze strachu przed kratkami.

Popieram absolutnie walkę PIS z nieprawdopodobnie zakorzenioną korupcją w POlsce.

To był ostatni dzwonek na zmiany i na szczęście udało się.

NIE ZMARNUJMY TEGO ZWYCIĘSTWA I NIE ULEGAJMY SZANTAŻOWI KOD-u.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Restauracja Wentzl pozwie Kukiełę o zniesławienie. "Klienci odwołują rezerwacje.To jest dla nas bardzo przykra sytuacja. Klienci anulują dziś rezerwacje. Dzwonią i mówią, że nie chcą jeść z koryta – przyznał w rozmowie z "Gazetą Wyborczą" Jerzy Sama Kukieła postanowiła przeprosić restaurację Wentzl "za falę krytyki, która na restaurację spłynęła", a była niezasłużona i niczym przez restauratorów niezawiniona.

"Całkowitą winę ponoszę ja, bo nadużyłam zaufania osób z którymi współpracuję i występując w swoim imieniu zapomniałam, że niestety odium odpowiedzialności za moje słowa spadnie też i na nie. Oświadczam również, że nigdy nie byłam ani nie jestem współwłaścicielem, ani współudziałowcem restauracji Wentzl. Z wyrazami szacunku Katarzyna Kukieła" – napisała na portalu społecznościowym Kukieła. , właściciel restauracji.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

To już jest post factum.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ta kobieta zrobiła to z premedytacją, no chyba że jest głupia, o co ją nie posądzam.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 181921
Przejdź do strony nr
295 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę