Prawicowa propaganda. Oj uwiera was KOD , uwiera was miłość Polaków do demokracji a nie dyktatury. PZPR poległ wy też.
nawet L .MILLER ....
http://www.fronda.pl/a/leszek-miller-uczy-manier-opozycje,67841.html
20 tysięcy kodowcow nawołuje do obalenia rządu wybranego przez 6,5 mln Polaków czyli idąc ta logika to 0,3% chce decydować za wszystkich .patrzcie jaka schizofrenia hehe
0,3% chce decydować o tym ,kto będzie rządził w Polsce... będę się za was modlił ...
Miller to nie 20 tys. Kodowców. KOD nawołuje rząd do opamiętania i to mu wolno. PIS rządzi niepodzielnie i nic jego rządom nie zagraża, o czym świadczą choćby sondaże, więc o co wam chodzi? Nigdy nie będzie tak, by 100% Polaków było zadowolonych, ale pozwólcie tym 20 tys. chociaż wyrazić swój brak zgody na działania rządu.
0,3% to tylko ci co wyszli z domów, nie wiesz ilu ich popiera siedzących w domach z różnych powodów. Poza tym 20 tyś to jeden marsz , tylko w Warszawie, z tego co wiem jednak było więcej, ale prawicowa propaganda nie pozwoli żeby ludzie widzieli prawdziwy marsz, tylko jego szczątki. A inne miasta?
zatem zobacz co robi lewicowa propaganda.. to juz jest kuriozalne i beszczelne. Z tego co ja wiem to większość popiera Pis, a skoro mamy demokracje (chociaz wg mnie ta socjaldemokracja nie ma duzo wspólnego z definicja demokracji) temat powinnien zostac zamkniety. Wiekszosc to wiekszosc i ona decyduje. No chyba, ze pojdziemy za slowami jednego z przedstawicieli KOD, który rzekl "walczymy o to, aby mniejszosc decydowala o większości". Po tej wypowiedzi KOD dla mnie przestal istniec jako ruch obywatelski (chociaz nigdy nie byl tak naprawde) a stał sie grupa próbując wprowadzic umyslenie chaos w panstwie (kwestia tylko tego na kogo zlecenie działa) . I szkoda mi ludzi, którzy biorą udzial w tym przedstawieniu, bo mysla ze walcza o cos dobrego, a walcza za grupe, ktora ma w glebokim powazaniu jakas demokracje wbrew temu co głosi.
ps. co ma nawet 500tys. do gadania wzgledem 40mln. Takie bledy pomiarowe sie zazwyczaj pomija w obliczeniach
6,5 mln polaków poparło PiS, a ile w dniu wyborów nie wyszło z domu? :)
retoryka wróżki a co by by było działa w dwie strony,
z tego co wiesz, ROTFL siła argumentów
BTW ja jestem za tymi marszami, przynajmniej emeryci mają jakąś rozrywkę w sobotę, jest się z czego pośmiać jak mówienie o praworządności przez człowieka który sam tego prawa nie przestrzega i broni demokracji której nie szanuje we własnym gronie
Niepisior a ja i mąż, moje rodzeństwo i ogrom przyjaciół, znajomych z pracy dziś zwolenników PISU w dniu wyborów nie mieli przekonania i zostali w domu. Jest nas sporo więcej niż się komuś wydaje.
Kasandra66
@
Dziś, 04:12
A inne miasta?
w samym ostrowcu w marszu szlo ok 80 tys. ludzi!
hah noooo :) może 80...ale bez tys :P
80 tys? hm, ciekawe kto ich policzył. to garstka była.
Wszystko w temacie jak w linku ponizej. To nie walka o demokracje to bitwa pomiedzy klanami partyjnymi.
Będzie kara za zdradę i wyprzedaż ojczyzny,na Matkę nie donosi się.
Tak masz rację . Będzie kara za łamanie konstytucji , dzielenie Polaków , nie przestrzeganie zasad demokracji..
czyli karana powinny byc nastepujace partie:
PiS, PO, Nowoczesna, tym razem PSL troche mniej
PO łamało konstytucję i za to zapłaci gościu 09:58.
Manifestacja KOD 1984:
Jak sentymentalnie i dowcipnie w linku:
http://www.ostrowiecnr1.pl/zdjecie/Nr-300-Historia-1-Maja-1997-r/