no i nie doczekałam się odpowiedzi :)
Lily ale takie rządowe marsze poparcia to były w komunie za czasów Gomułki , Gierka... Potwierdza się przekonanie ,że PIS to PZPR bis.
Towarzysze pomożecie...
Dałeś się nabrać na onetowy nagłówek gościu 20:19? Przeczytaj całość ;))) PIS ma zdecydowaną przewagę nad resztą. Tak trzymać ;)
nie zwykłem czytać ino nagłówków gośc 20:45, pozwoliłem sobie na maleńki sarkazm w odpowiedzi do gość
20:04
Otóż to gościu 19:48. Bardzo jest bardzo dobrze.
Szkoda , że nie zabrali czarnym i prywatnym fundacją rydzyka , nie zrezygnowali z subwencji wyborczych. Uskładało by się dużo więcej.
Brawo PIS! To dlatego taka nagonka na rząd.
19.25- oj przydałoby się takie posunięcie i z 10 lat dłużej mundurówka popracuje.
Jak widać powyżej dalej "ciemny lud" kupuje każdą bzdurę serwowaną przez propagandę z określonych źródeł.
gazeta, onet - to są PełOwskie bzdury. Jak PełO z PełeSeLem łamali nagminnie konstytucje, sprzedawali Polskę zachodowi, zrobili jawny napad na pieniądze OFE, zamietli pod dywan mnóstwo afer - nie wychodziłeś na ulicę, nie płakałeś, że tak nie wolno, że łamią konstytucję? Nie. Siedziałeś jak leming , bo tak ci serwowali w TV. Nauczyłeś się czytać tylko nagłówki, nie interesowała cię treść. Jesteś lemingiem i zapamiętaj to sobie. Jesteś zaprogramowanym człowiekiem, jesteś dla nich i byłeś nikim nie znaczącym lemingiem. Nie jestem pisiorem ani pełowcem, ani żadnym kodowcem. Jestem zwykłym obywatelem. Śmieszy mnie jedynie to, ze peło pod przykrywką KOD próbuje wzniecić bunt, bo ktoś nagle w wyniku DEMOKRATYCZNYCH wyborów odsunął ich od władzy. Nie mogą się z tym pogodzić. Dziwne, że niezależne sondaże jednak wskazują ogromne poparcie dla pis. Pisiorom się nie uda? - będą wybory, nie zostaną wybrani. Przyjdzie ktoś inny i będzie kradł tak jak robili to od zawsze. Uświadom to sobie lemingu jedzący szczaw, że tak było, jest i będzie. To co obecnie mi się podoba, to że pisiory nie dają sobą pomiatać przez zachodnie państwa, które mają swoje udziały i które boją się, że nagle je stracą. Ale cóż, tonący brzytwy się chwyta.
Jaki rząd tacy jego wyborcy. Niedaleko pada jabłko od jabłoni. Gratulacje za język i styl pełen pogardy. Jeszcze raz brawo...
A to niestety prawda, żeby tak tylko ograniczyli się do cenzurowania bajek dla dzieci...
Jak to jest, że przez 8 lat PO-PSL rosły w siłę imperia mafijnego biznesu typu narkotyki, produkcja papierosów, alkoholu i od czasu do czasu CBA od czasu do czasu coś odkryło.
Teraz za rządów PIS w ciągu 3 miesięcy zlikwidowano 4 nielegalne duże fabryki produkcji papierosów.
Ostatnio odkryli największą w Europie fabrykę nielegalnych papierosów. Można? Można, ale trzeba chcieć.
http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/odkryli-najwieksza-w-europie-fabryke-nielegalnych-papierosow-akcja-strazy-granicznej/gj27bb
Dziedzictwo KOD:
http://prostozmostu.net/kraj/wyzysk-po-polsku
W rozdziale pt. „Gdzie jest Bóg?” można przeczytać „Popchnęłam więc przyjaciółkę trochę na bok i nagle Baranek Boży upadł na podłogę.” oraz „Gdzie jest hostia? – zapytała szeptem Luiza – Pod moim butem – odparłam cicho i nagle obie wybuchnęłyśmy śmiechem.”, jak również „Bałam się stąpać, bo przy każdym kroku Ciało Chrystusa stawało się coraz bardziej płaskie” i „… zdjęłam prawy but, żeby sprawdzić, co zostało z Baranka Bożego”. Ostatecznie „Później zawinęłyśmy pozostałość hostii w chusteczkę higieniczną i wyrzuciłyśmy do kosza na śmieci, który stał na placu zabaw.”Opisane wydarzenia stanowią rażące naruszenie uczuć religijnych dzieci i dorosłych, uderzając jednak najbardziej w niewinność i wrażliwość najmłodszych, wychowując ich do postaw przeciwnych wartościom wyznawanym przez ich rodziców
Na straży wolności religijnej i konstytucyjnego prawa rodziców do wychowania dzieci w zgodzie ze swoimi przekonaniami stoją przepisy art. 196 Kodeksu karnego, przewidującego dla sprawców obrazy uczuć religijnych karę do dwóch lat pozbawienia wolności.
Kowalski: Liczę, że wyprowadzą Rzeplińskiego w kajdankach i pokażą to w TVN!
http://zonacezara.blogspot.com/2016/03/kowalski-licze-ze-wyprowadza.html
Z kamerą wśród KOD.
Gość 13:45
Dzięki za link. Komentarze Polaków bezcenne...