Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Manicure hybrydowy

Ilość postów: 9 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Manicure hybrydowy”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Manicure hybrydowy

Ja też mam swoją kosmetyczkę u której robie hybrydowy i uważam że jest to 100 razy lepsza alternatywa od tipsów i żelu. A ile płacicie za taki manicure bo ja 40zł, wiec chyba nie dużo.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

manicure hybrydowy trzeba umieć zrobić to po pierwsze.cieszmy się że mieszkamy w takim grajdole i ceny mamy takie niskie bo ja akurat robiłam sobie w Krakowie w gabinecie i zapłaciłam 70zł.naprawdę dobry lakierożel z tego co czytałam w necie kosztuje ok.90-100zł ( np.shellac-podobno najlepszy na rynku) za 7ml więc jak to skalkulować do ceny 40zł za cały zabieg???nie ufam robieniu byle czym za niewielkie pieniądze.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

na czym polega ten hybrydowy...? bo nie za bardzo się orientuję mam niezłe swoje paznokcie więc nigdy nie robiłam nic takiego ale może warto bo swoje nigdy nie są takie ładne...

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

A jak ty to sobie wyobrazasz gosciu z 20:32 jak to by było gdyby u nas ceny za hybrydowy wynosiły ok. 100zł - zapewne mało kto by korzystał z tych usług za takie pieniądze. Ceny są niskie dlatego, że to Ostrowiec, a nie dlatego że pracuje się na produktach złej jakości. Zgadza się shellac jest najlepszy, ale co z tego jak mało kogo w o-c stac by było na shellac, dlatego stosuje sie tańsze lakiery hybrydowe, które wcale nie są złe jakościowo. Korzystam, wiec wiem i nie narzekam. Płace 40zł i jestem bardzo zadowolona, mimo że to nie shellac. Trwalość 3tyg a nawet i dłuzej gdyby nie zbyt widoczny odrost wiec po co mam przepłacać. Chcesz wydawać wiecej kasy, łudząc się ze masz "cos lepszego" to wydawaj, mnie zadowala manicure hybrydowy za 40zł i nie mam zastrzeżeń co do jego jakości.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Słuchaj nie wszystkim paznokcie rosną w tym samym tempie wiec skoro po 3 tygodniach mam mały odrost to po co mam zdejmować ten manicure po 2 tygodniach. A jak ty sie tak słuchasz co pani manikiurzystka ci powie, że to świete słowa to ci kazdy kit wcisną, bo wszystko uznasz za prawdę nie do podważenia. Nagadały ci zebyś nosiła 2 tygodnie po to żebyś szybciej do nich wróciła i więcej kasy zostawila. Widzisz ja jakoś podczas wszelakich prac domowych rękawiczek nie zakładam i paznokcie mi się doskonale trzymają.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Przyznajęrację. Uważam, że hybrydowy lakier super, gdy jedziesz np. na wczasy, dłuższa delegacja, święta. Ja zrobiłam pod rząd 2 razy i teraz rozdwajają się równo. Po pierwszym razie było super,ale po drugim masakra, jeszcze musiała maniciurzysta ściągać go w kilku miejscach polniczkiem, bo aceton nie ruszył. Czekam aż odrosną. Hybryda to tak jakbym żel czy akryl nakładałą na paznokcie. Zrobie, gdy będę wyjeżdżała latem. NIE hybrydzie często!

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24
    Treść posta jest niedostępna ze względu na rodzaj minimum jednego nadużycia.
    Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. W poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zawarto ogłoszenie komercyjne (w tym, ale nie wyłącznie, z dziedzin: praca, nieruchomości, sprzedam, kupię, wykonam, oferuję) i nie jest to odpowiedź wyłącznie na pytanie zadane przez Forumowicza; w Portalu ogłoszenia zamieszcza się w dziale Ogłoszenia. Możesz także skontaktować się z nami w sprawie reklamy w portalu na adres podany w zakładce Kontakt.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27
    Treść posta jest niedostępna ze względu na rodzaj minimum jednego nadużycia.
    Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. W poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zawarto ogłoszenie komercyjne (w tym, ale nie wyłącznie, z dziedzin: praca, nieruchomości, sprzedam, kupię, wykonam, oferuję) i nie jest to odpowiedź wyłącznie na pytanie zadane przez Forumowicza; w Portalu ogłoszenia zamieszcza się w dziale Ogłoszenia. Możesz także skontaktować się z nami w sprawie reklamy w portalu na adres podany w zakładce Kontakt.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

Bardzo pięknie żel i hybryde robi Kinga. Tel: 501-097-308.

Sama zobacz :

www.kingab-pazurek.blog.onet.pl

Gość
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 8 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę