Czy któraś z Was dziewczęta miała może robiony manicure hybrydowy w Ostrowcu? Jakie macie opinie na ten temat? Szukam dobrej kosmetyczki która robi taki manicure.
noszę cały czas i bardzo sobie chwalę, robiony dobrym lakierożelem jest w stanie wytrzymać na paznokciach 3 tyg. :D
Ja też mam swoją kosmetyczkę u której robie hybrydowy i uważam że jest to 100 razy lepsza alternatywa od tipsów i żelu. A ile płacicie za taki manicure bo ja 40zł, wiec chyba nie dużo.
Dajcie namiary, chciałam sobie sama taki zestaw kupić i robić w domu ale chyba lepiej nie kombinować A 40 złotych to bardzo dobra cena.
podałam wyżej numer, też 40 zł płacę :) nie niszczą się paznokcie i nie łamią dzięki temu i wreszcie mam długie :)
Ja robie u Ani trzyma sie dlugo nic nie odpryskuje to jej nr tel 511 729 181 i za 40 zł tez
Ja polecam p. Kingę. Robi sheelac.
tel: 501-097-308
www.kingab-pazurek.blog.onet.pl
Też myślałam żeby kupić zestaw i robić samej ale jak ten manicure kosztuje 40 zł to chyba nie ma sensu samej sie bawić w to
powiem Wam, że ja zainwestowałam i teraz żałuję, bo żeby robić dobry hybrydowy trzeba mieć dobry żel, który kosztuje sporo kasy, a ja kupiłam z taniej półki i odpryskiwał po 3 dniach, a jednorazowo to spory wydatek. teraz robi mi dziewczyna, do której podałam numer wcześniej, mówię o tej: 535...,bo tej drugiej nie znam. dojeżdza do domu, a mi to pasuje:)
ja robiłam na targowej w salonie, biała orchidea i jestem zadowolona . mam już go 2 tydzień
na czym polega ten hybrydowy...? bo nie za bardzo się orientuję mam niezłe swoje paznokcie więc nigdy nie robiłam nic takiego ale może warto bo swoje nigdy nie są takie ładne...
manicure hybrydowy trzeba umieć zrobić to po pierwsze.cieszmy się że mieszkamy w takim grajdole i ceny mamy takie niskie bo ja akurat robiłam sobie w Krakowie w gabinecie i zapłaciłam 70zł.naprawdę dobry lakierożel z tego co czytałam w necie kosztuje ok.90-100zł ( np.shellac-podobno najlepszy na rynku) za 7ml więc jak to skalkulować do ceny 40zł za cały zabieg???nie ufam robieniu byle czym za niewielkie pieniądze.
Akurat pani Eliza z mobilnego gabinetu robi Shellackiem:) Niestety miasto mamy takie a nie inne i mało kto będzie skory zapłacić większe pieniądze. A manicure hybrydowy to lakierożel nakładany na naturalną płytkę paznokcia, delikatnie ją utwardza, a kolor na paznokciach utrzymuje się długo i nie odpryskuje :D
A jak ty to sobie wyobrazasz gosciu z 20:32 jak to by było gdyby u nas ceny za hybrydowy wynosiły ok. 100zł - zapewne mało kto by korzystał z tych usług za takie pieniądze. Ceny są niskie dlatego, że to Ostrowiec, a nie dlatego że pracuje się na produktach złej jakości. Zgadza się shellac jest najlepszy, ale co z tego jak mało kogo w o-c stac by było na shellac, dlatego stosuje sie tańsze lakiery hybrydowe, które wcale nie są złe jakościowo. Korzystam, wiec wiem i nie narzekam. Płace 40zł i jestem bardzo zadowolona, mimo że to nie shellac. Trwalość 3tyg a nawet i dłuzej gdyby nie zbyt widoczny odrost wiec po co mam przepłacać. Chcesz wydawać wiecej kasy, łudząc się ze masz "cos lepszego" to wydawaj, mnie zadowala manicure hybrydowy za 40zł i nie mam zastrzeżeń co do jego jakości.
gściu 10:33 - jak się nie ma co się lubi to się lubi co sie ma;) z tego co mówiły mi panie manicurzystki to "dobra" hybryda trzyma się 2tyg. jeśli nosisz 3tyg za 40zł to wybacz ale to jest już czysta kalkulacja i oszczędzanie.a co?odrost domalowujesz lakierem czy jak?poza tym wybacz ale te"dobre" hybrydy mają jednak inną wytrzymałość i nie uwierzę,że wykonując nawet niewiele czynności i nie narażając zbytnio dłoni na różne prace domowe lakier trzyma się rewelacyjnie 3 tyg.bzdura i tyle.
Słuchaj nie wszystkim paznokcie rosną w tym samym tempie wiec skoro po 3 tygodniach mam mały odrost to po co mam zdejmować ten manicure po 2 tygodniach. A jak ty sie tak słuchasz co pani manikiurzystka ci powie, że to świete słowa to ci kazdy kit wcisną, bo wszystko uznasz za prawdę nie do podważenia. Nagadały ci zebyś nosiła 2 tygodnie po to żebyś szybciej do nich wróciła i więcej kasy zostawila. Widzisz ja jakoś podczas wszelakich prac domowych rękawiczek nie zakładam i paznokcie mi się doskonale trzymają.