Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Manicure hybrydowy

Ilość postów: 32 | Odsłon: 10190 | Najnowszy post
  • Manicure hybrydowy

Czy któraś z Was dziewczęta miała może robiony manicure hybrydowy w Ostrowcu? Jakie macie opinie na ten temat? Szukam dobrej kosmetyczki która robi taki manicure.

Gość_xxx
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Manicure hybrydowy

noszę cały czas i bardzo sobie chwalę, robiony dobrym lakierożelem jest w stanie wytrzymać na paznokciach 3 tyg. :D

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

a robi mi go dziewczyna co dojeżdza,tel. 535966636

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Manicure hybrydowy

A gdzie robisz?

Gość_xxx
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja też mam swoją kosmetyczkę u której robie hybrydowy i uważam że jest to 100 razy lepsza alternatywa od tipsów i żelu. A ile płacicie za taki manicure bo ja 40zł, wiec chyba nie dużo.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dajcie namiary, chciałam sobie sama taki zestaw kupić i robić w domu ale chyba lepiej nie kombinować A 40 złotych to bardzo dobra cena.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

podałam wyżej numer, też 40 zł płacę :) nie niszczą się paznokcie i nie łamią dzięki temu i wreszcie mam długie :)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ja robie u Ani trzyma sie dlugo nic nie odpryskuje to jej nr tel 511 729 181 i za 40 zł tez

Gość_pani kasia
                Zgłoś
                Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Ja polecam p. Kingę. Robi sheelac.

tel: 501-097-308

www.kingab-pazurek.blog.onet.pl

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Też myślałam żeby kupić zestaw i robić samej ale jak ten manicure kosztuje 40 zł to chyba nie ma sensu samej sie bawić w to

Gość_xxx
      Zgłoś
      Odpowiedz

powiem Wam, że ja zainwestowałam i teraz żałuję, bo żeby robić dobry hybrydowy trzeba mieć dobry żel, który kosztuje sporo kasy, a ja kupiłam z taniej półki i odpryskiwał po 3 dniach, a jednorazowo to spory wydatek. teraz robi mi dziewczyna, do której podałam numer wcześniej, mówię o tej: 535...,bo tej drugiej nie znam. dojeżdza do domu, a mi to pasuje:)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

ja robiłam na targowej w salonie, biała orchidea i jestem zadowolona . mam już go 2 tydzień

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

na czym polega ten hybrydowy...? bo nie za bardzo się orientuję mam niezłe swoje paznokcie więc nigdy nie robiłam nic takiego ale może warto bo swoje nigdy nie są takie ładne...

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

manicure hybrydowy trzeba umieć zrobić to po pierwsze.cieszmy się że mieszkamy w takim grajdole i ceny mamy takie niskie bo ja akurat robiłam sobie w Krakowie w gabinecie i zapłaciłam 70zł.naprawdę dobry lakierożel z tego co czytałam w necie kosztuje ok.90-100zł ( np.shellac-podobno najlepszy na rynku) za 7ml więc jak to skalkulować do ceny 40zł za cały zabieg???nie ufam robieniu byle czym za niewielkie pieniądze.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Akurat pani Eliza z mobilnego gabinetu robi Shellackiem:) Niestety miasto mamy takie a nie inne i mało kto będzie skory zapłacić większe pieniądze. A manicure hybrydowy to lakierożel nakładany na naturalną płytkę paznokcia, delikatnie ją utwardza, a kolor na paznokciach utrzymuje się długo i nie odpryskuje :D

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A jak ty to sobie wyobrazasz gosciu z 20:32 jak to by było gdyby u nas ceny za hybrydowy wynosiły ok. 100zł - zapewne mało kto by korzystał z tych usług za takie pieniądze. Ceny są niskie dlatego, że to Ostrowiec, a nie dlatego że pracuje się na produktach złej jakości. Zgadza się shellac jest najlepszy, ale co z tego jak mało kogo w o-c stac by było na shellac, dlatego stosuje sie tańsze lakiery hybrydowe, które wcale nie są złe jakościowo. Korzystam, wiec wiem i nie narzekam. Płace 40zł i jestem bardzo zadowolona, mimo że to nie shellac. Trwalość 3tyg a nawet i dłuzej gdyby nie zbyt widoczny odrost wiec po co mam przepłacać. Chcesz wydawać wiecej kasy, łudząc się ze masz "cos lepszego" to wydawaj, mnie zadowala manicure hybrydowy za 40zł i nie mam zastrzeżeń co do jego jakości.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

gściu 10:33 - jak się nie ma co się lubi to się lubi co sie ma;) z tego co mówiły mi panie manicurzystki to "dobra" hybryda trzyma się 2tyg. jeśli nosisz 3tyg za 40zł to wybacz ale to jest już czysta kalkulacja i oszczędzanie.a co?odrost domalowujesz lakierem czy jak?poza tym wybacz ale te"dobre" hybrydy mają jednak inną wytrzymałość i nie uwierzę,że wykonując nawet niewiele czynności i nie narażając zbytnio dłoni na różne prace domowe lakier trzyma się rewelacyjnie 3 tyg.bzdura i tyle.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Słuchaj nie wszystkim paznokcie rosną w tym samym tempie wiec skoro po 3 tygodniach mam mały odrost to po co mam zdejmować ten manicure po 2 tygodniach. A jak ty sie tak słuchasz co pani manikiurzystka ci powie, że to świete słowa to ci kazdy kit wcisną, bo wszystko uznasz za prawdę nie do podważenia. Nagadały ci zebyś nosiła 2 tygodnie po to żebyś szybciej do nich wróciła i więcej kasy zostawila. Widzisz ja jakoś podczas wszelakich prac domowych rękawiczek nie zakładam i paznokcie mi się doskonale trzymają.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę