Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Mamuśki sierpniowo-wrześniowe 2013

Ilość postów: 26 | Odsłon: 3196 | Najnowszy post
  • Mamuśki sierpniowo-wrześniowe 2013

dziewczyny, ktore zostana mamami na przelomie sierpnia, wrzesnnia, dzielcie sie tu swoimi zmianami, spostrzezeniami, slabosciami:)w koncu najpiekniejszy okres w zyciu przed wami;)

Gość_zuzanna
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Mamuśki sierpniowo-wrześniowe 2013

może i piękny okres w życiu, ale i bardzo trudny, życzę dużo sił

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Mamuśki sierpniowo-wrześniowe 2013

w tych czasach to ja współczuję

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

poleci Wam po portfelach za 9 miesięcy dziewczyny, oj poleci :-(

Gość_pomoc dla psiaków
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

ja mam termin na koniec sierpnia ale jak pomyśle ile to jeszcze czasu ale wiem ze warto czekać. tylko teraz mam ciagłe bóle brzucha i nie mogę spac w nocy

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

moje bole minely,choc budzilam sie w nocy...czesto, piersi uroslya to pluuusik i oprocz tego w sumie zadnych objawow nie mam. to poczatek.podchodze sceptycznie.. a kiedy i jak sie dowiedzialyscie? kiedy wizyta u lekarza i jakiego wybralyscie? ja chyba frydecka albo martynowska...

Gość_anka
        Zgłoś
        Odpowiedz

ja rodzę w maju ale koleżance z 16:39 polecam bardziej Martynowską niż Frydecką.

Gość_ika
          Zgłoś
          Odpowiedz

gratuluje;) maj piekny miesiac. no ja mam sam poczatek, wybralam dr Martynowska, oczytalam sie, fora, porady, zasiegnelam opini dziewczyn, ktorych ciaze prowadzila. mysle, ze to lekarz dla mnie. pozdrawiam mamusie

Gość_anka
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

ja sie dowiedziałam przed świętami poszłam do gina bo bardzo bolał mnie brzuch i spóźniał mi sie okres i juz się bałam ze to jakis guz ale lekarz stwierdził ze takie bóle są w czasie ciąży i badanie potwierdziło to chodzę do gr Szczepaniaka

Gość_megan
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Hej:) Ja urodziłam synka w sierpniu 2012:)Przyszłym mamom mogę powiedzieć, że najgorszy jest III trymestr, bo przypada w lato i upały strasznie wtedy dokuczają. Ja dodatkowo w ostatnim miesiącu zaczęłam chrapać niemiłosiernie;)a najfajniejszy jest okres wiosenny, mdłości mijają i czujesz się fantastycznie;)mały daje znać o sobie w brzuszku:) u mnie to było 8 kwietnia czyli w I dzien Świąt Wielkanocnych. Jakbyście miały jakieś pytania to chętnie odp.:)

Ps. ja chodziłam do Martynowskiej i przy porodzie natrafiłam na nią. Świetna babka i przy drugiej ciązy na pewno do niej też się udam:)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

dziewczyny ja juz po 1 usg!!!wszystko w naeprzym porzadku 8 tydzien porod na poczatku wrzesnia!!! chodze do dr Martynowskiej. cudowna kobieta. a wy jak????

Gość_zuzanna
              Zgłoś
              Odpowiedz

Mnie Martynowska przyjmowała do porodu, świetny lekarz, chociaż najwięcej to i tak robi położna , a one za fajne nie są. Jedno mogę wam powiedzieć drogie mamy wrześniowo - sierpniowe nie bójcie się porodu, nie ma czego, mam naprawdę jak najlepsze wspomnienia. Powodzenia

Gość_Basia
                Zgłoś
                Odpowiedz

ja mam termin na początek lipca a dowiedzielismy po spóźniającym się okresie i zrobienie testu z moczu w laboratorium ja wybrałam doktora Karolika. A tak to nic mi nie dolega żadnych mdłości wymiotow

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Ja mam termin na ostatnie dni lipca wiec mogę się na sierpień załapać.

Dowiedziałam się po zrobieniu dwóch testów z kilkudniową przerwą. Oba pozytywne.

Na chwilę obecną okropnie pobolewa mnie krzyż ale nie wiem czy to ma związek z ciąża, może to ma inną przyczynę. Dopiero teraz zaczynają się nudności i wymioty, okropnie bolą mnie piersi od samego początku i KOCHAM CYTRYNY! :-)

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Witam

Tydzień temu zrobiłam test. Spóźniał mi się okres i strasznie bolały mnie piersi a szczególnie sutki, ale nie tak jak zwykle przed okresem. Dwie kreski, byłam w lekkim szoku. Dopiero za dwa tygodnie umówiłam się na badanie. Mojemu facetowi już powiedziałam. Zadziwiająco spokojna reakcja. Trochę mnie zaskoczył. Pozytywnie;-) Przestałam panikować.

Od tygodnia mam problemy ze snem, ale to chyba raczej stres (mam nieciakawą sytuację z pracą, która teraz dopiero może się poważnie skomplikować). No i wszystkie staniki mam zaciasne! Sama jestem ciekawa, jakie będą kolejne objawy. Chciałabym tylko, żeby dziecko było zdrowe. Nie ma znaczenia, dziewczynka czy chłopiec:-)

A termin... pewnie koniec września.

Gość_hanka
      Zgłoś
      Odpowiedz

No i mam kolejny objaw... Zgaga! Wypróbowuję wszystko, co sie da! Kupiłam migdały i imbir, zobaczę czy to coś pomoże.

Macie może jakieś sprawdzone sposoby? Pomocy.

Gość_hanka
        Zgłoś
        Odpowiedz

A te wszystkie dzieciaczki bedą ślubne?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Gościu z 21:44, w kółku parafialnym się udzielasz, że takie szczegóły cię interesują?

Gość_hanka
            Zgłoś
            Odpowiedz
7 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -